Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka_Elizabeth

Przepowiem

Polecane posty

Gość blackunicorn
Odpowiedz mi Wróżko Elizabeth, gdyż zastanawiałem się nad tym, i jestem gotów na tą odpowiedź. Chcę poznać datę mej śmierci i jestem co do tej woli przekonany. Dodatkowe dane nie powinny tutaj być potrzebne. Pupcia477333 sądząc po nicku - nieprędko kochana.

Gość a i ja zapytam
szkoda tylko ze ja sie nie nalazlam wsrod osob ktorym odpowiedzialas.....

Gość a i ja zapytam
a znalazlam sie przepraszam dziekuje za odp....

Gość SylKa85
cytuję: "SylKa85 cos mi nie pasowalo i sprawdzilam wiecej co do marcina... Ta silna wieź która tak bardzo sie pokazywala nie był to Marcin.. był to inny mężczyzna... i to wlasnie tu pojawia sie jakies problemu.. ale nie z jego winy czy twojej... ktos bardzo nie bedzie tego tolerowal.. widac duzo zazdrosci i koplikacji... jednak po tym wszystkim widac duzo ciepla rodzinnego, spokoju i miłości co może świadczyć o tym, ze zotaniesz mama Możesz być pewna tego mezczyzny ktory jest w Twoim zyciu (lecz napewno nie jest i nie bedzie to Marcin)..." Bardzo dziękuję, że zajrzałaś w 'moje' karty ponownie. Bardzo mnie zaintrygowałaś.... bo skoro z Marcinem mi nie wyjdzie (i wszystko na to wskazuje) to o jakim NOWYM mężczyźnie mowa?! nikt inny nie kręci się wokół mnie... pytałam jeszcze o Karola (28.05.1985) - to mój EX - co moje karty mówią o nim? Sylwia Katarzyna 25.11.1985... Pozdrawiam ciepło i dziękuję

Gość ciekawabardzo
chyba jednak żadnej odpowiedzi nie bedzie