Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wolna i zadowolona z życia

jak to jest być u progu szczęścia , i nagle okazuje się , że

Polecane posty

ok , ciagle mnie ktos wykorzystuje do czegoś , juz sie przyzwyczaiłam , lubię służyć innym za darmo :( może za szybko ulegam namową , obiecanką ? :( muszę być bardziej twarda , no cóż , właśnie mówię , to był ostatni raz ...........................................................................................chyba ,że..............................................nastąpi cud i ktoś mi się wreszcie odwdzięczy za dobo dane ludziom :)

Gość artysta sralarz
Dla mnie nie zrobiłas nic dobrego a skoro już mowa o wykorzystywaniu to Ty wykorzystałaś p. Górniak ale raczej było to z obopólną korzyścią więc notabene słowo "wykorzystałaś" jest nie na miejscu. Ja też jakiejś szczególnej krzywdy Ci nie uczyniłem so no panick;)

o ktoś się odezwał na tym topiku myślałam, że go zarżnęłam :classic_cool: nie da się zapomnieć o nim, nie ma siły, ja zdaję sobie sprawę, że to juz dawno powinno umrzeć, nie wiem czemu to jest jeszcze w mojej psychice jak jakiś wirus. coś było niesamowitego w tym człowieku, dawno nikogo takiego nie znałam. jeszcze do niedawna męczyła mnie myśl, że to moja wina, bo nie umiałam odpowiednio zareagować echh w sumie nie wiem po co to pisze. już wiele razy zmienił się temat na tym temacie ech. tak to jest nie pilnować fajnych tematów, których tak niewiele na tym forum :(

no tak jak napisałam. ach nie wiem czy kochałam, nie sądzę, w każdym razie zostałam bardzo poważnie zraniona. ech, więc może i kochałam. to chore ostro. kochałam kogoś tylko dlatego że był dla mnie ciepły i dawał chęć do życia. czas do specjalisty czas już czas :/ mogło być tak pięknie. ale nie jest. więc nie ma sensu o tym myśleć. chciałabym, żeby to wróciło, ale to niemożliwe. kurva, czemu ja piszę o tym w ogóle? :O

ale to bez sensu on mi swoim zachowaniem daje jasno do zrozumienia to raz nie będę rozbijać czyjegoś związku :o to dwa ja się zmieniłam dość, i on na pewno też, więc nie ma sensu tego rozgrzebywać tym bardziej że to mogły być wszystko urojenia takiej "schizofreniczki" jak ja. to trzy po co o tym myśleć. a jednak mi się myśli :o myślisz, że specjalista pomógł by mi to określić, jakbym mu opowiedziała ze szczegółami?

miało być: *daje jasno do zrozumienia, żebym się odwaliła bo jest szorstki niemiły i udaje, że mnie nie widzi

hehehehe tego właśnie nie rozumiem bo jest dziwny i chyba ma fobię, tak jak ja ja się nie spytam. chociaż może się spytam co jest kurva grane. to dość specyficzna sytuacja.

w sumie nie chcę o tym pisać. głupio mi tak zdradzać szczegóły. ech czemu tak zatytułowałaś temat i uruchomiłaś lawinę tego czegoś u mnie ach zresztą jak osoba z depresją i nerwicą od dziecka może być szczęśliwa hmmmm górniak hm. nie lubię jej głosu, ale nie mogę powiedzieć, że nie umie śpiewać. "kolorowy świat" :classic_cool:

Gość artysta sralarz
whedif Mam podobnie jak Ty..łącznie ze zoraną psychą;)

Jeszcze tydzien temu myslalam, ze nie mam zadnych problemow, zycie uczuciowe i osobiste ukladalo sie po mojej mysli, bajka skonczyla sie wczoraj, nie mam pojecia jak dlugo jeszcze bede musiala sie podnosic.