Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ToTylkoJa_

Mogę powróżyć, chętnych zapraszam

Polecane posty

Gość Czaryy Maryy
Za każdym razem, jak się zgłaszam na wróżenia, na mnie akurat kolejka się kończy :( Może teraz będzie inaczej. Magda - 11.05.1988, Michał, 11.05, 1985, kiedy zamieszkamy razem? kiedy skonczy sie remont? oraz kiedy zdam prawo jazdy :))

Gość magdayjh
28.05.1995 Kiedy wkońcu znajdę miłość?

Gość poliponata
dziękuje za wróżbę

Gość ewelinaaaa8888
Ewelina 31.01.89 Damian 19.07.83 Czy wezmiemy slub i kiedy? Czy On mnie kocha? pozdrawiam

Gość anettaaaa
chcialam zapytac o prace, kiedy zmienie prace, z czym bedzie zwiazana i czy bede zadowolona 7.03.85

Gość anettaaaa
w tej samej minucie napisalysmy, wiec ja jeszcze sie lapie na pytanie?

anielica3569: Nie będziecie razem, on bedzie Cie kłamał, złamie Ci serce, prawdziwa miłość spotkasz za kilka lat.

Gość no to ja też
Dziękuję za wróżbę,tak naprawdę każda wróżka mówi co innego:) Ty mówisz,że nic się nie zmieni-jestem sama, inna wróżka, u której niedawno byłam osobiście wróżyła mi niebawem zamążpójście:)Tak czy siak,dzięki za poświęcony mi czas:)

Gość poproszę...
Joanna 05.03.1973 on 02.11.1971. Proszę....to jest od bardzo długiego czasu pierwsza znajomość na której chyba naprawdę mi zależy...ale to chyba działa tylko w jedną stronę. Po prosu chcę wiedzieć i tyle, nawet jeśli on ma mnie gdzieś. Jeśli uda Ci się coś zobaczyć to proszę...napisz. Pozdrawiam:)

Marta 08.12.1987 czu wszystkie sprawy zwiazane ze slubem ktorych nie jestem oewna zakonczasie tak jakbym chciala

Gość pilne
bardzo proszę o wróżbę w kwestii mojej obecnej sytuacji zawodowej? czy przejdę tam gdzie mnie przydzielono, a może będę robić coś innego? a może odezwie sie ktoś do mnie z przeszłości i zmienie pracę? dziękuję, bozena, 20-02-81

no to ja też: Ja nic w kartach takiego nie widziałam, być moze ta Wrozka u której byłas patrzyła w dalsza przyszłosć, karty nie zawsze chcą pokazać dalsza przyszłość co nie znaczy ze to sie nie wydarzy.

Gość poproszę...
Jego imię Tomasz

zuzula111: sytuacja polepszy się, jednak nie jakoś bardzo diametralnie. ALe nie załamuj się, będzie Ci się żyło lepiej.

Gość piekno chwil
IDA 28.01.1977. JAK DLUGO MOI LOKATORZY MOGĄ JESZCZE MIESZKAC W MIESZKANIU, TAK ZEBY BYŁO BEZPIECZNIE Z SASIADAMI? CZY JUZ POWINNM IM PODZIEKOWAC ZA WYNAJEM, TAK, ZEBY NIE BYLO Z TYM PROBLEMOW? PROSZE CIE O ODPOWIEDZ - TO WAZNE

Gość No to ja też
Nie zauważyłam, że o takim samym niku juz ktoś był. Odpowiedz proszę ToTylkoJa_ czy wróżyłas już mi bo nie wiem czy to była moja wróżba czy koleżanki ze str 1. Ja na stronie drugirj pisałam: "Elżbieta 07.07.1981 czy poznam faceta z którym będę szczęśliwa?Jeśli tak to jak długo będę na niego czekała i czy będzie to ktos kogo znam? "

Gość pilne
to może zaokrąglimy do pytań do 22:00 ?????

Gość jeśli można
Olka 05.05.1985 nie mam ogólnego pytania, tak coś o przyszłości, jeśli można?

AmorousDesire: widocznie nie tak dobrze. Ja tylko pisze co pokazuja karty. Nie chcesz nie wierz, za jakis czas sama sie o tym przekonasz. Jesteś młoda osoba i mało wiesz o życiu, los jeszcze nie jeden raz w zyciu Cię zaskoczy, a ludzie, których wydaje Ci się ze znasz jeszcze bardziej. Niczego w zyciu nie mozna byc pewnym. A jesli uwazasz inaczej zachowaj takie słowa, że jestem słaba wróżka dla siebie, bo nie masz konpetencji, ani pewnosci, czy dowodów by tak twierdzic.

Gość sierotyyy
Nie potraficie czytać ze zrozumieniem?????? Ona juz nie powrozy wiecej, nie zalapiliscie sie - trudno, moze nastepnym razem, tylko po co wpierdalanie sie na chama.. jakie to jest ponizające, dziewczyna chce miec juz swiety spokoj, pewnie chce isc spac to ma jeszcze siedziec do rana i o waszych popieprzonych zwiazkach sie zastanawiac ;/