Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pharaon Reviens

w moim śnie

Polecane posty

Dzień za dniem pada deszcz Słońce śpi, nie ma cię Jest mi bardzo, bardzo źle Zimny kraj, zimny maj Koty śpią, miasto śpi Czarodziejskie śnią się sny W moim śnie, cudownym śnie Tylko kocham, kocham, kocham Bawię się, laj laj, laj, laj W moim śnie, cudnym śnie Przez zieloność wolno płyniesz I do brzegu zbliżasz się Cudny kraj, cudny maj Słońce mruży twoje oczy Gdy całujesz, pieścisz mnie

Gość mrrrry, bryyyy, wrrrry, śpij
Księżyc wypłynął ponad dachy Zagląda w okno lunatyczna kula Echo podwaja szybkie kroki Zjawiasz się w mroku Jak błękitna chmura Głowę opieram na twej dłoni Oczy ciemnieją jakby w gniewie Ty mówisz do mnie jedyna moja Kocham cię bardzo Kocham tylko ciebie Cicho pochylasz się nade mną Piękny jak drzewo Co użycza cienia Rodzimy się tylko dla siebie Takim samym czasem I jedną przestrzenią

Na twoich ustach kładę dłoń Rozkwita jak róża Zabierz wszystko to co chcesz Lecz nie zabieraj róży Róża to twoja wierność Zdrada i wniebowstąpienie Zadaje cios bezbłędnie Kiedy narasta znużenie Róże z rajskiego ogrodu Piękne i pachną nad podziw Kochają mroczne tajemnice Magię, słońca zachody Róża to twoja wierność...