Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezradna29

czy on ma kogoś ?jak to rozpoznać?

Polecane posty

Gość Bezradna29

Mój facet od 2 tyg.czepia się mnie o byle co. Ostatnio pózniej wraca z pracy,często czuć alkohol. seks może dla niego nie istnieć,jak coś zaczynam ,mówi że jestem jakąś kopniętą nimfomanką,a w ogóle tak nie jest,chcę seksu jak zawsze,tak samo jak on chciał. Dodam że mamy córkę,dla niej również brakuje mu czasu,płaczę codziennie jak mała po południu zaśnie,jak to sprawdzić czy kogoś ma? Pomóżcie proszę boję się że mnie zostawi,co się może dziać? Długów nie mamy na pewno,więc o to nie chodzi. Czy możliwe by kogoś poznał? W to nie wierzę ,bo on ceni wierność,ale może.........??? Skąd ta zmiana u niego?

Kochana myślę że ma kogoś na 100% Mój ex też się czepiał o byle co,seksu mu sie odechciało,gdzie wcześniej sam wszystko inicjował,po mies.okazało się że ma lale. sprawdz jego tel.maile itp.obserwuj ,może ma druga karte.

Gość Pedro Truskavka De Gitara
Wyglądasz na naprawdę bezradną, ale też - nie wiem jak to ująć - słabą. Naprawdę myślisz, że ktoś tutaj odpowie na te pytania? ;)

Gość AmantWSZECHczasów
Ma kogoś na pewno piszę to jako facet. A swoja drogą dbasz o siebie? może po porodzie zaniedbałaś się. Bierz się za siebie i nie daj się,jak tak bardzo ci zależy.

Gość Bezradna29
Zawsze byłam zadbana.córka ma 2 latka więc czas poporodowy dawno minął a ja i tak ćwiczyłam i mies,po byłam w super formie. Pracuje z ludzmi jestem menadżerką w firmie kosmetycznej,więc muszę atrakcyjnie wyglądać,Nic dodać nic ująć,Co tu wygląd ma do rzeczy???

może facet sie znudził czymś,nie wiadomo jakie były relacje między wami?? nic na ten temat nie napisałaś. Ale skoro jest tak jak pisałas to myślę że kogoś poznał,bądz czujna!!!

Dlaczego drogie Panie sugerujecie Autorce, że jej mąż ma kogoś na boku? Może nie wzięłyście pod uwagę, że może mieć inne problemy, np w pracy? Może coś planował i mu nie wyszło? Wyrocznią każdy może być i bzdury pisać. Lepiej porozmawiać z mężem i dociec problemu, bo jeżeli przychodzi do domu i czuć od niego alkohol (a wcześniej tego nie robił), to znaczy, że ma jakiś problem.

Również uważam że powinnaś ze swoim facetem porozmawiać na ten temat. Chociaż autorka pisała że nie maja problemów finansowych,więc w sumie nie wiem,nie byłam zdradzana nigdy ,więc się nie wypowiem na ten temat. Najlepiej porozmawiaj z nim,bo tutaj zaraz tobie historie ułożą jak to cię zdradza itp.......

Gość chujipizdawnocygwizda
jebie cie w rogi jak nic ,pilnuj go:-)

Jesli zachowanie partnera (partnerki) nagle sie zmienia, ma to zawsze jakies podloze, jakas przyczyne. Ale zeby od razu posadzac o "romans", to lekka przesada (acz jest to mozliwe). My mozemy tu tylko spekulowac, pytanie jest tylko, czy ci w ten sposob pomozemy. Mysle, ze nie. Zostaje ci wiec rozmowa z twoim mezem. Sa jednak mezczyzni, ktorzy nie potrafia rozmawiac o swoich "problemach". Chowaja wszystko pod dywan i uwazaja, ze tak jest ok. Nie wiem jaki jest twoj maz. Jesli wlasnie taki, to moze to jeszcze wszystko potrwac. Bedziesz czekac i obserwowac, i moze sie cos wyklaruje.

Gość stefaniaHARPER
Na bank zdradza:-)

Gość KasiaTUSK
JAAAAAASNE ŻE MA TO SĄ POCZĄTKI,,ZOBACZYSZ PÓŻNIEJ,JUZ PO TOBIE

Gość gość
Jednak przy zdradzie to trzeba mieć porządny materiał dowodowy dla sądu żeby rozwód faktycznie był zasądzony z winy jednej ze stron. Na piękne oczy nikt nie uwierzy, że ta czy ten mieli romans. Polecam agencję detektywistyczną ze strony http://detektywhusarski.pl/ i p. Husarskiego. Znają się na temacie, działają po cichu, ale skrupulatnie. Mój ex został przyłapany na tak gorącym uczynku że jeszcze do dzisiaj go chyba parzy...