Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPikowaona

wróżba z kart klasycznych

Polecane posty

Gość magduuucha111
Magda 28.10.1992 ile dzieci? kiedy pierwsze?

Gość -asiaasiaasia-
Asia 28.06.1995 kiedy pierwszy dzidzius i czy będę z panem b. 25.11.1991 i czy on wyjdzie z problemów. Serdecznie pozdrawiam!

ok kochana dziękuje :) na pewno nie bede walic w pysk ale bede czujna ale nie widzisz czy laczy ich jakies uczucie badz laczylo i ile to moze trwac :) mam nadzieje ze zrozumialas moje pytanie bo pisze na szybko :)

Gość margarettaa
a o mnie zapomniałaś ;)mam nadzieje ze to bedzie miła wrózba dla mnie

Na razie niestety na nic nie odpowiem komp mi fiksuje całkiem przeglądarka się albo wiesza albo wywala brak zasięgu, muszę odłożyć kompa bo inaczej go wyjebie przez okno idę do sklepu i coś zjeść .

Gość patrycja 25.02.1986
hej,jak wrocisz z tych zakupow i ochloniesz,zeby nie rzp...komputera,to prosilabym,zebys mi powrozyla :-) bede czekala. chcialabym wiedziec,ile?jakiej plci i kiedy bede miala dzieci,a takze jak ulozy sie moje zycie czy bede z mezem.dzieki

Gość patrycja 25.02.1986
acha,moj maz lukasz 11.08.1982

Gość uha blurha lucha
Dziękuję za odpowiedź :) Nikoletta 19.12.1991 Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie tego co napisalas : "Poznasz kogoś z daleka, karty wróżą Ci faceta z innej odległości. Jasny lub ciemny blondyn, bogaty, który odmieni Twoje życie, wiosna przyszłego roku." Karty mówią, że będzie on z innej odległości czy to oznacza, że nie będzie Polakiem czy po prostu będzie mieszkał za granicą? Będzie starszy ode mnie i czy to wszystko będzie miało sens? Chcialabym wiedziec wszystko co mowia karty na moj temat , a ten temat :P Czekam na odpowiedz jeśli oszywiście ochłoniesz i będziesz miała czas :) z góry dziękuję

Gość paulina z R.
ja tez prosze o wrozbe, moze tu mi sie uda :) kiedy zajde w ciaze? kiedy urodze drugie dziecko? jedno juz mam, czy wszystko przebiegnie ok.? aga 19.05.76 dzieki :)

11:33 [zgłoś do usunięcia] margaretttatryh no wiec jak to bedzie z moim sprawami sercowymi?? dłigo bede myslec o eks czy pojawi sie moze ktoś dzieki komu zapomne o nim ?? chyba ze moge jeszcze liczyc na jego powrót? 25.1.92 zaczerń sie nikt sie nie podszyje Eks się odezwie . Skontaktuje z Tobą. Ale nie oczekuj czegoś większego , to nieodpowiedni facet dla Ciebie, nie zawracaj sobie nim głowy. Nowy nie pojawi się póki nie zamkniesz i nie rozliczysz się emocjonalnie z przeszłością 11:37 [zgłoś do usunięcia] Onk3 co mnie czeka w pracy magda 01 05 1975 Czeka Cię zmiana miejsca pracy albo stanowiska. Ale to dobrze ,w tu gdzie teraz pracujesz otaczają Cię fałszywi ludzie, którzy tylko myślą jakby tu dołek pod Tobą wykopać 11:44 [zgłoś do usunięcia] Marta 21.07.1988 czy mam zainwestowac w swoj interes? Chodzi mi o to czy nie strace. Prosze o odpowiedz i z gory dziekuje Będzie ok., nie stracisz, ale zachowaj zdrowy rozsądek i nie kieruj się emocjami. Uważaj na faceta w swoim otoczeniu kręci się koło ciebie walet pik młody człowiek, który nie ma dobrych zamiarów jest fałszywy. 11:56 [zgłoś do usunięcia] LubieSlowiki... Edyta 30.08.1987 1.czy znajde prace w kierunku wyszktalcenia ktory obralam? 2. kiedy zajde w ciaze i urodze dziecko i jakiej plci?/jesli pokaze to ile dzieci bede miala - ogolnie 3. czy spelnie moje dlugoletnie marzenie? i czy widzisz polepszenie syt. materialnej? z gory dziekuje i pozdrawiam mam nadz. ze nie za duzo pyt. na raz !!! Znajdziesz pracę zgodnie z wykształceniem Na ciąże jeszcze się nie zaopowiada w najbliśzym czasie. To jeszcze nie ten czas. Będziesz miała dwoje dzieci ogólnie Z pieniędzmi może być różnie czekają Cię problemy, musisz uważać żeby nie stracić pracy , nie „ drażnij „ lepiej szefa jak go masz, bo będą problemy, i wtedy sytuacja materialna może się pogorszyć 11:57 [zgłoś do usunięcia] kasias81 Katarzyna 2-02-1981 Jak długo będę pracować w obecnej pracy? Szukam innej. Czy znajdę lepszą? Na co powinnam zwracać uwagę przy wyborze nowej pracy? Ta praca nie będzie zła, nie ma potrzeby jej zmieniać, zresztą nie widzę zmiany pracy, ale wygląda na to że popracujesz obecnej długo i z zadowoleniem 12:13 [zgłoś do usunięcia] aggusia Janusz 17.02.1987 Kiedy rozwiąża sie problemy finansowe, kiedy uda mi sie spłacic zadluzenia? Tak uda się , spłata zwiąana będzie z nowym pomysłem , biznesem albo wyjedzisz za granicę żeby to spłacić 12:22 [zgłoś do usunięcia] Puaaaaaaw Monika 1991 sieroień 17 1. czy bede bogata? 2. Czy wyjade za granice? 3. Ile bede miala dzieci? Jeśli zaryzykujesz, i zrobisz coś ryzykownego o czym myślisz planujesz to tak. Musisz działać ostro i ryzykownie wtedy tak Tak, jest szansa na dłuższy wyjazd Widzę troje dzieci, z tym że jedno stracisz ( poronienie) 12:28 [zgłoś do usunięcia] a i ja zapytam z 10.13 Magdalena 15.01.1976 Zdzislaw 13.07.1976 czy bedziemy mieli razem dziecko ,czy bedziemy szczesliwi i co nas w zyciu czeka???? Dzieci na ten moment nie widzę . Co Was czeka - szczęście, miłość i spełnienie planów. Dobre wspólne życie pod tym względem pro blemów brak, mocne czerwone karty miłości wychodzą.

Gość CiekawaJestem
prosze mi jeszcze odpowiedziec na ostatnie pytanie 24.01.1990 Czy moj chlopak zostanie moim mezem ? i kiedy ???

Gość anjaaaaaa
02.07.1985 Czy bede miala jeszcze jedno dziecko? Czy on mi sie oswiadczy?

Gość chibiusa
13.07.2012 Czy donoszę trzecią ciążę? (to bardzo ważne pytanie dla mnie i jak autorko będziesz miała czas to mi odpowiedz, będę wdzięczna bardzo - pozdrawiam)

Gość paulina z R.
jestes jeszcze? bardzo Cie prosze o odpowiedz...

04.05.1989 Aleksandra Czy znajdę satysfakcjonująca, lepszą pracę ? I czy związek z Krzysztofem (1.06.1990), to na całe zycie? Dziekuje bardzo z gory!

Gość janeeeeeeeeeeeeeek
czy moj biznes dlugo pociagnie? 28.06.1979

Gość dobraaaaaa
25.07.1982 znajde tego jedynego?

Gość bvfdvfd
prosze o wrózbe dominika 16.07.1990 mateusz 29.03.1989 czy bedziemy mieli dzieci i czy bedziemy dobrze zarabiac w przyszłosci

Gość asiaasia.
Asia 28.06.1995 aaa i jeszcze jakbym mogła prosić to czy zostanę weterynarzem, a jeśli nie to czy skoncze jakies studia? Pozdrawiam bardzo mooocno ;).

Gość ja nie wiem czy
moje widomosci nie docieraja czy poprostu nie chce mi Pani powrozyc?????????? dobijam sie juz od 10.13 [zgłoś do usunięcia]a i ja zapytam Magdalena 15.01.1976 Zdzislaw 13.07.1976 czy bedziemy mieli razem dziecko ,czy bedziemy szczesliwi i co nas w zyciu czeka????

Gość kalina87
Witam bardzo proszę o wróżbę Ewelina 12.01,1987 1) Czy w najbliższym czasie dostane prace? 2)Kiedy wyjdę za mąż i kim on będzie ? 3) Ile będę miała dzieci? Dziękuje i pozdrawiam.

Jak będzie wyglądać moje życie uczuciowe do końca tego roku? Poznam kogoś interesującego? Będę w związku? Czy może będzie coś z osobą, z krórą obecnie się spotykam? Czy będę do końca roku sama?

Osobą, z którą się spotykam jest mój były. Jednak po rozstaniu po kilku dniach znów zaczeliśmy sie ze sobą spotykać i widujemy się prawie codziennie. Jednak nie jesteśmy w oficjalnym związku. To jego imię. Może się przyda Maksymilian 14.08.1990r.

Gość a i ja zapytam
dziekuje doczytalam sie juz mojej wozby i serdecznie przepraszam......

Gość pytalski jan
Artur 26.061974 czy będę z nią Magdalena 18.07.1990

Gość patrycja 25.02.1986
jak wejdzie pani na forum,to prosilabym o odp.pzdr