Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPikowaona

wróżba z kart klasycznych

Polecane posty

Gość toja_mikołaicaaaa
a ja kiedy będę mieć drugie dziecko, paulina, ur. 26.07.1984

witam mam na imię Monika data urodzenia to 15.11.1989 a moj maz Łukasz i urodził się 30.09.1988 I teraz mam kilka pytań co nas czeka w przyszłości? czy czekaja nas jeszcze jakies dzieci bo mamy jedna 3 letnia coreczke. Z gory dziekuje z wrozbe i odpowiedz

Gość DamaPikowaona
damapik81@go2.pl

Gość mammamia56
Ewa 15.11.1962 Czy dostane prace w mieście w którym mieszkam i kiedy to nastąpi?

Gość maaggg
Kiedy zajde w ciąże małgorzata urodzona 13.11.75r a moj partner arkadiusz ur 02.05.77r ...?? Ile będę miec dzieci i jaka płec czy dziewczynka czy chłopiec...?pozdrawiam

Gość DamaPikowaona
10:18 [zgłoś do usunięcia] to tylko ja kinga Kinga 28.04.1984 kiedy wyjde za maz? w okolicach przyszłego lata

Gość miszel fajfer
ania 30.07.87 co z moim związkiem i co z moją pracą?

Gość DamaPikowaona
10:22 [zgłoś do usunięcia] befanka Marta 08.12.1987 on 20.05.1984 czy to milosc na cale zycie bedziemy razem Będziecie. Dobry związek. Wygląda jak by was teraz dzieliła co prawda odległosć ( on albo ty wyjechaliście, wyjedziecie) ale to nie zmienia nic międyz wami . Możesz spokojnie planować przyszłośc z nim i planować co będzie dalej

a wiecie ze za zwracanie sie do kart grozi cierpieniem fizycznym i psychicznym bo jest grzechem przeciwko 1 przykazani tylko do Boga można sie zwracać a nie do demonów

Gość DamaPikowaona
10:26 [zgłoś do usunięcia] mariola89k jak dalej potoczy się moje życie? mariola 11.11.1989 Teraz masz dobry okres na załatwianie spraw urzędowych , spraw związanych z pracą . Sukces zawodowy gwarantowany. Dobry okres też w miłości - będziesz świętować same sukcesy, miłość, dobre wieści w domu. I czeka CIę jakiś wyjazd, coś związanego z podróżwaniem

Gość luki1234
Łukasz 08.04.1989 Co bedzie ze mna dalej w tych moich sprawach < Bardzo prosze o odpowiedz.

Gość ja pięknie proszę o wróżbę
Witam. Kiedy wyjdę za mąż i czy w ogóle. Czy moim mężem będzie mój obecny chłopak czy ktoś inny? I co z pracą u mnie bo jestem od kilku lat bez pracy? :( 23 lipca 85, Pozdrawiam! ania

Gość DamaPikowaona
10:28 [zgłoś do usunięcia] KiedysMozeSieUda Agnieszka 24.01.1990 a kiedy urodze 1 dziecko ? Chciiałabyś już, być może nawet wierzysz że już jesteś w ciązy. Będziesz faktycznie nie długo, ale to będzie trudna ciążą . Chłopiec.

Gość bardzo chetnie
Wróżko a jak wygląda kolejność? Najpierw forum a dopiero później e-maile? Dziękuję

Gość to tylko ja kinga
Czy moglabym jeszcze zadac pytanie kiedy urodze dziecko? Kinga 28.04.1984

Gość Czytelnik w WC
Andrzej 01.10.1972 kiedy znajdę prace

Gość DamaPikowaona
10:30 [zgłoś do usunięcia] toja_mikołaicaaaa a ja kiedy będę mieć drugie dziecko, paulina, ur. 26.07.1984 Możesz zajsć w ciążę już tej jesieni

Gość toja_mikołaicaaaa
czy na pewno tak wychodzi??? ale nic się złego nie stanie, nie poronię?

Gość aga 1977
Czy bede drugi raz mama .Czy ruszy nam wkoncu firma . Dziekuje

Gość DamaPikowaona
10:31 [zgłoś do usunięcia] Lolunia witam mam na imię Monika data urodzenia to 15.11.1989 a moj maz Łukasz i urodził się 30.09.1988 I teraz mam kilka pytań co nas czeka w przyszłości? czy czekaja nas jeszcze jakies dzieci bo mamy jedna 3 letnia coreczke. Z gory dziekuje z wrozbe i odpowiedz Emilcia :* 23.10.2009 Godz.9.40 ,3550kg,55cm dł. Moje Największe szczęście :**** Pozytywny czas u was Sprawy , które czekałaś na rozwiązanie teraz ułożą się pomyślnie. Drobnymi kłopotami sie nie przejmuj, one nie będąmiały żadnego znaczenia Taki będziecie mieli jeszcze jedno dziecko chłopca

Gość DamaPikowaona
Na forum odpowiadam krótko i darmowo. Na e-mail mogę przygotować dłuższe rozkłady za opłatą

Gość to tylko ja kinga
a jaka jest cena takiego rozkladu i w jaki sposob to mozemy zalatwic?

Coś mi źle wyszło bo jestem z obecnym partnerem już 6 lat i mamy dziecko czy możesz spojrzeć w moje karty jeszcze raz Maria 23.10.1982

Gość a i ja zapytam
Magdalena 15.01.1976 Zdzislaw 13.07.1976 czy bedziemy mieli razem dziecko ,czy bedziemy szczesliwi i co nas w zyciu czeka??? zostalam pominieta

Gość DamaPikowaona
10:57 [zgłoś do usunięcia] dzidusik Coś mi źle wyszło bo jestem z obecnym partnerem już 6 lat i mamy dziecko czy możesz spojrzeć w moje karty jeszcze raz Maria 23.10.1982 Jeśli pytasz o ślub będąc o ślubie to trudno się dziwić że karty kłamią Fakt faktem ze to człowiek fałszywy, który nie jest z Tobą szczery, a uczuć nie ma , same piki czarne karty

Gość bardzo chetnie
Napiszę na e-mail

Gość Czytelnik w WC
Andrzej 01.10.1972 kiedy znajdę prace?? Ile razy mam jeszcze pisać swoje pytanie? Dlaczego jest pomijane?

Gość fdgfdghfhh
ja tez prosze o maila i cene

Gość to tylko ja kinga
poda pani swoj email?