Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPikowaona

wróżba z kart klasycznych

Polecane posty

Gość pancia_sarcia
ja 06.10.1990, on 12.05.1991 zycie uczuciowe czy zwiazek na odleglosc uda sie czy dac sobie spokoj

Gość shpilca
Iwona 29.11.1978, Marcin 17.06.1975 , jak Marcin traktuje relacje ze mną? (nie jesteśmy w związku, choć nie ukrywam, że chciałabym ;) ) Będę wdzięczna za odpowiedź

Gość To ja anka;)
Tez zostalam pominieta Ania 21.11.78 droga wrozko mam pytanie; jak wyglada moja sytuacja finansowa na najblizsze miesiace? I najwazniejsze czy dostane stale zatrudnienie tak jak kolezanka mi mowila???( czy jej mozna ufac?jej imie to Wiola) Jezeli nie uda mi sie byc zatrudniona na stale to na jaki czas ta praca bedzie pewna?

Gość @@@justyna@@@@
za jaki czas zajdę w ciążę? 10.07.84

Gość MalaWiedzma1988
Marta 08.04.1988, Tomasz 14.10.1983 chciałabym wiedzieć,czy jestem mu obojętną osoba i czy jest szansa na miłość właśnie z nim... pozdrawiam:)

Gość to jeszcze raz ja Marta
21.07.1988 czy moj facet to ten z ktorym bede do konca? Czy to dobry partner dla mnie?

Gość droga wróżko pominęłaś mnie
Jak mogę prosić to Asia 28.06.1995 1.Kiedy dzidziuś? I czy będzie z panem B. 25.11.1991 2.Czy będę z panem B i czy on wyjdzie ze swoich problemów? 3.Czy zostanę weterynarzem a jak nie to czy skończę jakieś inne studia? pozdrawiam serdecznie ;)

Jak mogę prosić to Asia 28.06.1995 1.Kiedy dzidziuś? I czy będzie z panem B. 25.11.1991 2.Czy będę z panem B i czy on wyjdzie ze swoich problemów? 3.Czy zostanę weterynarzem a jak nie to czy skończę jakieś inne studia? pozdrawiam serdecznie ;)

20:30 [zgłoś do usunięcia] to jeszcze raz ja Marta 21.07.1988 czy moj facet to ten z ktorym bede do konca? Czy to dobry partner dla mnie? Tak to dobry facet, uczciwy kochający. Mozesz z nim teraz już planować przyszłośc i realizować wspólne plany.,

20:28 [zgłoś do usunięcia] MalaWiedzma1988 Marta 08.04.1988, Tomasz 14.10.1983 chciałabym wiedzieć,czy jestem mu obojętną osoba i czy jest szansa na miłość właśnie z nim... pozdrawiam obojętna i miłość zweryikuj pytanie bo coś żle sformułować

20:06 [zgłoś do usunięcia] gospodarcza sylwia 21 06 85 czy partner mnie kocha czy flirtuje z inna krzysztof 30 12 80 No niestety pojawia się ta trzecia. Możliwa zdrada, widzę łzy i płacz. Szykują się problemy. 20:07 [zgłoś do usunięcia] shpilca Iwona 29.11.1978, Marcin 17.06.1975 , jak Marcin traktuje relacje ze mną? (nie jesteśmy w związku, choć nie ukrywam, że chciałabym ) Będę wdzięczna za odpowiedź On też chciałby więcej, nie wykluczone ze wkrótce złoży Ci jakąś propozycję, tylko przestańcie się oboje czaić z tym co czuicie bo was starość zastanie. 20:05 [zgłoś do usunięcia] pancia_sarcia ja 06.10.1990, on 12.05.1991 zycie uczuciowe czy zwiazek na odleglosc uda sie czy dac sobie spokoj Uda się , wychodzi karta wyjazdu, dalekiej podróży jedno z Was się przeprowadzi i się połączycie 20:02 [zgłoś do usunięcia] amuleróż czy w moim życiu się coś zmieni sie na lepsze w finansach i w miłości Agnieszka 09 07 1975 Czeka Cię trudny okres, nie jakiś bardzo tragiczny ale czają się problemy. Jeśli jesteś w związku, to uważaj na zdradę i niewierność partnera, bo pojawić się może ta trzecia. Problemy nie będą jakieś ciężkie ale przejściowe, poradzisz sobie z nimi 20:02 [zgłoś do usunięcia] dobraaaaaa 25.07.1982 znajde tego jedynego? Poznasz go na jakiś wyjeździe, gdzieś wyjedziesz niedługo , przeprowadzisz się i wtedy 20:01 [zgłoś do usunięcia] janeeeeeeeeeeeeeek czy moj biznes dlugo pociagnie? 28.06.1979 Czekają Cię w biznesie spore problemy - fałszywi ludzie, kłótnie, nieporozumienia. Dużo zdrowia będzie Cię to wszystk kosztowało , żeby to prowadzić . Sam zdecyduj czy warto , co ważniejsze kasa czy zdrowie i spokój. ? 20:00 [zgłoś do usunięcia] To ja anka;) Tez zostalam pominieta Ania 21.11.78 droga wrozko mam pytanie; jak wyglada moja sytuacja finansowa na najblizsze miesiace? I najwazniejsze czy dostane stale zatrudnienie tak jak kolezanka mi mowila???( czy jej mozna ufac?jej imie to Wiola) Tak skorzystaj z jej pomocy i rad, ona Ci dobrze radzi. Możesz jej zaufać . Twoja sytuacja się ustabilizuje, zmiana pracy ( stanowiska ) dobrze Ci posłuży 19:55 [zgłoś do usunięcia] mibawa zostałam pominięta z 4 str małgorzata 08.08.1983 czy bede miec dziecko jesli tak to jaka płec i kiedy Tak, synek, rok-dwa lata.

Gość amuleróż
jestem osobą samotną a problemów mam już dosyć może coś mi pani poradzi aby było lepiej na co mam zwracać uwagę

Gość pytalski jan
16:52 [zgłoś do usunięcia] pytalski jan Artur 26.061974 czy będę z nią Magdalena 18.07.1990 Tak to dobra kobieta , możesz jej zaufać i planować wspólną przyszłość To wiem,chce wiedzieć tylko czy wszystko się ułoży i czy nie będzie przeszkód? Dziękuję za odp

przepraszam, że się tak dopominam kochana, ale co ze mną? ;)

Gość chibiusa
Dziękuję Damo :*

Gość to jeszcze raz ja Marta
dziekuje za wrozby. Mam nadzieje ze sie sprawdza :) pozdrawiam

Gość Wygląda fajnie ale
21:13 [zgłoś do usunięcia] pytalski jan 16:52 [zgłoś do usunięcia] pytalski jan Artur 26.061974 czy będę z nią Magdalena 18.07.1990 Tak to dobra kobieta , możesz jej zaufać i planować wspólną przyszłość To wiem,chce wiedzieć tylko czy wszystko się ułoży i czy nie będzie przeszkód? Dziękuję za odp Nie będzie żadnych przeszkód na drodze do szczęscia, jak pisałam możesz spokojnie planować przyszłość i realizować plany zycia we dwoje

Gość chibiusa
Damo ja się pomyliłam w mojej dacie urodzenia ;) zamiast napisać rok 1988 to napisałam 2012 (powinno być 13.07.1988):P głupek ze mnie... Mam nadzieję, że to nie zaważy na wróżbie i że donoszę jednak tą ciążę. Pozdrawiam :)

Gość Agulecccc87
Agnieszka 09.01.87 kiedy uloży mi sie życie, kiedy bede kochać i bede kochana ze wzajemnością? jest mi żle...

kochana chyba zapomnialas o mnie wpis o 12.57 bodajze heh dzieki za odpowiedz caly dzien sledze twoj topik :)

Gość pytalski jan
Dziękuję,oby się spełniło,bo to jest kobieta moich marzen.

Gość MalaWiedzma1988
Marta 08.04.1988 Tomasz 14.10.1983 miałam na myśli czy cokolwiek kiedyś do mnie poczuje:)

Czy będę miała jakieś problemy z zaliczeniem najbliższych kolokwiów? 12.04.1987 Z góry dziękuję i pozdrawiam :)

Gość bcbcbcbcbccbcb
dziekuje za wrozbe zgadza sie, bardzo przejmuje sie praca..jezeli mozna jeszcze jedno pytanie: czy znajde prace w tym roku i uda mi sie samodzielnie wynajac mieszkanie za granica? Kamila 15.03.1986

Gość MalaWiedzma1988
Marta 08.04.1988 Tomasz 14.10.1983 miałam na myśli czy cokolwiek kiedyś do mnie poczuje:)

21:24 [zgłoś do usunięcia] Lolunia kochana chyba zapomnialas o mnie wpis o 12.57 bodajze heh dzieki za odpowiedz caly dzien sledze twoj topik Emilcia :* 23.10.2009 Godz.9.40 ,3550kg,55cm dł. wydawało mi się że ci pownonie odpisywałam, dziwne, sprawdze

czy coś źle zapytałam? Albo może za dużo pytań ? Jak tak to przepraszam.