Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPikowaona

wróżba z kart klasycznych

Polecane posty

Gość patrycja 25.02.1986
dane napisalam o 13:40. juz nie bede przepisywac.dzieki z gory

Gość klaudiaklaudiaklaudio
czy bede z nim ?? ja klaudia 27.10.1994 on daniel 29.03.1991 czy z nim 04.12.1991 wirgiliussz czy z nim marcin 10.09.1991

Gość bcbcbcbcbccbcb
jak sie potoczy moje zycie uczuciowe? Kamila 15.03.1986

Gość tralala la kochana ma
czy rodzina pogodzi sie z moim facetem? czy znajde prace? czy staniemy na slubnym kobiercu? ja 26.02.1988 on 28.11.1984

Gość paulina z R.
czy mozemy liczyc jeszcze dzis na odpowiedzi?

Gość patrycja 25.02.1986
chyba nasza wrozka znela na dobre :-/

Gość piekno chwil
IDA 28,01,1977 DO KIEDY MOGE WYNAJMOWAC MIESZKANIE LOKATOROM, TAK ZEBY BYLO BEZPIECZNIE? PROSZE O ODPOWIEDZ - TO WAZNE!

Gość TomuŚŚŚŚSSSSŚŚŚŚŚŚŚ
idiotki co się wróżka pojawi to wpisujecie to samo pyatnie a potem bedziecie psioczy c, ze się wam nie sprawdziło npClodija to na KAZDYM temacie sie idiotka wpiuje :o

Gość patrycja 25.02.1986
dlaczego nas obrazasz??to,ze zadajemy pytania nie znaczy,ze slepo w to wierzymy! temat dotyczy wrozb,a nie obrazania nas,wiec po co wchodzisz i sie glupio wcinasz?

13:40 [zgłoś do usunięcia] patrycja 25.02.1986 hej,jak wrocisz z tych zakupow i ochloniesz,zeby nie rzp...komputera,to prosilabym,zebys mi powrozyla bede czekala. chcialabym wiedziec,ile?jakiej plci i kiedy bede miala dzieci,a takze jak ulozy sie moje zycie czy bede z mezem.dzieki Troje dzieci , jedno już niedugo albo nawet jesteś już w ciąży, pierwsza dziewczynka, potem dwóch chłopców.Kiery same w układzie, miłość dużo miłości między wami, szczęsliwe pożycie, sukcesy, dobry okres w małżeństwie co przełoży się tez na sukcesy w pracy, interesach, sprawy materialne. 14:26 [zgłoś do usunięcia] uha blurha lucha Dziękuję za odpowiedź Nikoletta 19.12.1991 Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie tego co napisalas : "Poznasz kogoś z daleka, karty wróżą Ci faceta z innej odległości. Jasny lub ciemny blondyn, bogaty, który odmieni Twoje życie, wiosna przyszłego roku." Karty mówią, że będzie on z innej odległości czy to oznacza, że nie będzie Polakiem czy po prostu będzie mieszkał za granicą? Będzie starszy ode mnie i czy to wszystko będzie miało sens? Chcialabym wiedziec wszystko co mowia karty na moj temat , a ten temat Czekam na odpowiedz jeśli oszywiście ochłoniesz i będziesz miała czas z góry dziękuję Będzie to dobry facet i związek. Niekoniecznie za granicą, chociaż też może. Na pewno nie z Twojego miasta. Być może go nawet już znasz, poznałaś przelotem, albo o nim słyszałaś, a może nie może zupełnie nowy. W każdym razie da Ci satysfakcję i dużo szczęścia. Będzie takim Twoim dobrym „duchem opiekunem, troskliwym. 14:31 [zgłoś do usunięcia] paulina z R. ja tez prosze o wrozbe, moze tu mi sie uda kiedy zajde w ciaze? kiedy urodze drugie dziecko? jedno juz mam, czy wszystko przebiegnie ok.? aga 19.05.76 dzieki Za około dwa lata możesz być w ciąży, będzie ok.

Gość a i ja zapytam
jesli bylabys jeszcze taka mila i powiedzialabys mi czy doczekamy sie tego dzieciatka bo wczesniej tak mi powrozylas bede bardzo wdzieczna 12:28 [zgłoś do usunięcia] a i ja zapytam z 10.13 Magdalena 15.01.1976 Zdzislaw 13.07.1976 czy bedziemy mieli razem dziecko ,czy bedziemy szczesliwi i co nas w zyciu czeka???? Dzieci na ten moment nie widzę . Co Was czeka - szczęście, miłość i spełnienie planów. Dobre wspólne życie pod tym względem pro blemów brak, mocne czerwone karty miłości wychodzą.

Gość To ja anka;)
Ania 21.11.78 droga wrozko mam pytanie; jak wyglada moja sytuacja finansowa na najblizsze miesiace? I najwazniejsze czy dostane stale zatrudnienie tak jak kolezanka mi mowila???( czy jej mozna ufac?jej imie to Wiola)

Gość patrycja 25.02.1986
dzieki-cora juz jest

18:35 [zgłoś do usunięcia] piekno chwil IDA 28,01,1977 DO KIEDY MOGE WYNAJMOWAC MIESZKANIE LOKATOROM, TAK ZEBY BYLO BEZPIECZNIE? PROSZE O ODPOWIEDZ - TO WAZNE! Do przyszłej wiosny 18:11 [zgłoś do usunięcia] taakajedna159 Ewa 06,10,1992 tomek 11,12,1989 czy weźmiemy ślub ? i czy mogę mieć dzieci, bardzo prosze i licze na odpowiedz Jedno z was wyjedzie i się rozstanie , nie przetrwacie próby czasu 17:59 [zgłoś do usunięcia] tralala la kochana ma czy rodzina pogodzi sie z moim facetem? czy znajde prace? czy staniemy na slubnym kobiercu? ja 26.02.1988 on 28.11.1984 Tak stosunki ułożą się przychylnie i poprawnie, bez jakiś szałów ale nie będą też się kłocić. Znajdziesz pracę w jakimś urzędzie, instytucji, starszy mężczyzna, którego znasz, bliski ci pomoże. Ślubu jeszcze nie widać, twój facet nie pali się do tego , nie planuje przyszłośći 17:59 [zgłoś do usunięcia] bcbcbcbcbccbcb jak sie potoczy moje zycie uczuciowe? Kamila 15.03.1986 Twoje uczucia na razie są odsunięte na dalszy plan, zaprząta Cię praca, problemy finansowe i urzędowe. Czy masz w planach dziecko? Bo widać że do tego usilnie dążysz ale to jeszcze nie pora 17:54 [zgłoś do usunięcia] klaudiaklaudiaklaudio czy bede z nim ?? ja klaudia 27.10.1994 on daniel 29.03.1991 czy z nim 04.12.1991 wirgiliussz czy z nim marcin 10.09.1991 Pierwszy wybór najlepszy 17:31 [zgłoś do usunięcia] taakajedna159 hej ewa 06,10,1992 tomek 11,12,1989 czy wezmiemy slub ? i czy moge miec dzieci ? z gory dzieki tak ślub weźmiecie, ale uważaj na teściową, wredne babsko jak z dowcipów będzie wam bruździć. Możesz mieć dzieci, ale jeszcze nie teraz , nie ten czas. 16:52 [zgłoś do usunięcia] pytalski jan Artur 26.061974 czy będę z nią Magdalena 18.07.1990 Tak to dobra kobieta , możesz jej zaufać i planować wspólną przyszłość 16:42 [zgłoś do usunięcia] mydestinationnn Jak będzie wyglądać moje życie uczuciowe do końca tego roku? Poznam kogoś interesującego? Będę w związku? Czy może będzie coś z osobą, z krórą obecnie się spotykam? Czy będę do końca roku sama? Z Eks-em nie warto próbować to już zamknięty rozdział nic ciekawego Cię nie spotka. Jeśli go zostawisz to czeka Cię daleki wyjazd, n owa droga życia i nowe wyzwania, wtedy poznasz kogoś właściwego.

Jeśli nie bedziesz chciała wyjechać to nikt Cię siłą nie wykopie, ale to będzie lepsze dla Ciebie niż zostanie tu.. to Twój wybór i Twoja droga życia

15:36 [zgłoś do usunięcia] mila1982 2113321@tlen.pl'; 24.06.1982 co z moja pracą? Dostaniesz nową propozycję , która będzie satysfakcjonująca, może ona wiązać się wyjazdem, bierz jak dają będzie dobra. 15:13 [zgłoś do usunięcia] chibiusa 13.07.2012 Czy donoszę trzecią ciążę? (to bardzo ważne pytanie dla mnie i jak autorko będziesz miała czas to mi odpowiedz, będę wdzięczna bardzo - pozdrawiam) Tak spokojnie, bez problemów. Uważaj tylko żeby się nie przeziębić , na płuca. 15:06 [zgłoś do usunięcia] anjaaaaaa 02.07.1985 Czy bede miala jeszcze jedno dziecko? Czy on mi sie oswiadczy? Nie widzę więcej dzieci. Mocne karty miłośći, same serduszka, tak wkrótce duże zmiany, pozytywne zmiany z jeog strony napływą dobre wiadomości. 15:04 [zgłoś do usunięcia] CiekawaJestem prosze mi jeszcze odpowiedziec na ostatnie pytanie 24.01.1990 Czy moj chlopak zostanie moim mezem ? i kiedy ??? Tak zostanie Twoim mężem. W ciągu roku ci się oświadczy.

19:51 [zgłoś do usunięcia] taakajedna159 raz napisals ze sie rozstaniemy, a raz ze wezmiemy slub to woncu jak ? i kiedy ten slub zekomo bedzie ? Gdzie, jak pytasz dwa razy to w końcu katy się mogą pomieszać

Gość mibawa
zostałam pominięta z 4 str :( małgorzata 08.08.1983 czy bede miec dziecko jesli tak to jaka płec i kiedy

Gość To ja anka;)
Tez zostalam pominieta Ania 21.11.78 droga wrozko mam pytanie; jak wyglada moja sytuacja finansowa na najblizsze miesiace? I najwazniejsze czy dostane stale zatrudnienie tak jak kolezanka mi mowila???( czy jej mozna ufac?jej imie to Wiola)

Gość janeeeeeeeeeeeeeek
czy moj biznes dlugo pociagnie? 28.06.1979

Gość dobraaaaaa
25.07.1982 znajde tego jedynego?

Gość amuleróż
czy w moim życiu się coś zmieni sie na lepsze w finansach i w miłości Agnieszka 09 07 1975

I dla waszej świadomości jeśli wrózycie częściej niż co 3miesiące na to samo pytanie każda kolejna odpowiedź będzie mniej trafna, ąz do klamstw. Nie należy wróżyć częsciej niz co 3 miesiace na jeden temat,m chyba że zaszły znacząće okoliczności zmienne,Więc nie dziwcie sie potem ze u każdej wrózki wychodzi co innego , jak obskoczycie 10 dziennie