Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPikowaona

wróżba z kart klasycznych

Polecane posty

21:50 [zgłoś do usunięcia] Joanna.L. Proszę o wróżbę Co z pracą?obecnie szukam!czy coś się trafi w najbliższym czasie? czy i kiedy będę po raz drugi mamą?mam prawie 2 letniego synka Joanna 15.10.1983 Dziękuję W tej chwili nie , widzę problemy 9 pik zła karta , bardzo zła , zły okres. Na drugie dziecko masz szansę, też synek będzie.

Gość marsjanka77
wrozko a od kogo ta wiadomosc bedzie?

Gość jjjjjkkss
aaaa

21:59 [zgłoś do usunięcia] haselnuss Kiedy spelni sie moje obecnie najwieksze marzenie? jeszcze w tym czy w przyszlym roku? agnieszka 19.05.76 Ten rok, listopad , grudzień 22:03 [zgłoś do usunięcia] NataliaJ. Kiedy zdam egzamin z prawa jazdy? natalia 23.05.1988 2, - 2,5 roku 22:16 [zgłoś do usunięcia] kardashia jak widzi Pani mój związek z Mateuszem 21.02.1990 ,co nas czeka, czy będzie kiedyś ślub i dzieci? Sylwia 23.01.1990 Czarne piki trefle, miłości brak , problemy, uczuć i ślubu z tego nie będzie, dzieci tym bardziej, niestety nie . 22:21 [zgłoś do usunięcia] @@@justyna@@@@ 20:24 [zgłoś do usunięcia] @@@justyna@@@@ za jaki czas zajdę w ciążę? 10.07.84 Na te chwilę szans na dziecko nie ma bardziej chodzilo mi o odpowiedz typu za 2/5/10 lat, lub ze nigdy. ale z tym ze na te chwile nie m szans to trafilas Jak będziesz w zwiazkiu, albo meżątką karty mogą się zmienić, na te chwile wychodzi ze nigdy, ale to zależy od sytuacji osoby której się wróży 22:24 [zgłoś do usunięcia] Olesława Chciałam się przypomnieć. Byłabym bardzo wdzięczna: (15:40) Olesława 04.05.1989 Aleksandra Czy znajdę satysfakcjonująca, lepszą pracę ? I czy związek z Krzysztofem (1.06.1990), to na całe zycie? Dziekuje bardzo z gory! Pracę znajdziesz, pomoże ci w tym młody człowiek, przyniesie zmiany i poprawę losu, zaproponuje Ci dobra prace, lepsze stanowisko , skorzystaj z jego pomocy Tak, to ten facet. Kocha Cię i mysli o Tobie naprawdę poważnie

Gość haselnuss
dziekuje :)

22:29 [zgłoś do usunięcia] ciekawa20... czy mój ślub dojdzie do skutku w październiku? Czy to w ogole odpowiedni partner? Monika 10.10.1992. On Arek 24.04.1987 Może być gorąco . Dama karo on ma jakąś na boku. Potem 9 pik , i 7 kier rozczarowanie, depresja, łzy , zdrada i nieprzyjemności. Hmm nie wiem czy ten ślub to był dobry pomysł i dobra decyzja, ja bym to jeszcze gruntownie przemyślała. Młodzi jesteście, po co się tak spieszyć , daj cie sobie czas. 22:29 [zgłoś do usunięcia] mandrag0ra Magdalena 28.10.1992 Czy dam rade na studiach? Widac w kartach nowe znajomosci? Nie będzie łatwo ale poradzisz sobie. Wokół Ciebie pojawi się karciany walet pik człowiek fałszywy, ,młody, jeśli jesteś w związku to może być też Twój facet. Ale z drugiej strony stoi Ciebie Król Trefl starszy facet, doświadczony , około 40 mtki, który ci pomoże, wesprze, niekoniecznie to musi być bez skojarzeń sponsor, czy fagas jakiś , ale po prostu przyjaciel, ktoś kto będzie Ci chciał pomóc, zaopiekowac się

Gość babette 76
Czy moje małżeństwo się rozpadnie? Beata 19.10.1976

Gość Taka zawiedziona
Jaki jest powód nagłego milczenia mojego kochanka?czy dojdzie do spotkania w najbliższym czasie a jeśli tak to kiedy?Anita 17.11.1977

Gość poprosze dla mnie
ewa 16/04/87 kiedy znajdę pracę po przerwie i jaka będzie i czy urodzę następne dziecko jeżeli tak to kiedy

22:56 [zgłoś do usunięcia] Lolunia oj kochana 2 razy zostalam pominieta buuu Emilcia :* 23.10.2009 Godz.9.40 ,3550kg,55cm dł. Moje Największe szczęście :**** Lolunia ta kobieta może się pojawić, ale to nie znaczy że już jest, więc trudno mówić o kimś kto jeszcze nie istnieje.

22:59 [zgłoś do usunięcia] Taka zawiedziona Jaki jest powód nagłego milczenia mojego kochanka?czy dojdzie do spotkania w najbliższym czasie a jeśli tak to kiedy?Anita 17.11.1977 problemy i swary w domu, inna kobieta - żona, albo teściowa( matka)

22:54 [zgłoś do usunięcia] babette 76 Czy moje małżeństwo się rozpadnie? Beata 19.10.1976 Ne to tylko przejsciowe problemy, nie masz podstaw by tak myśleć

Gość ja też ja też
Małgorzata 26.02.1988 - czy skończę obecne studia i uda mi się po nich znaleźć pracę w zawodzie?

Gość marsjanka77
wrozko ponawiam pytanie od kogo dostane ta wiadomosc? magdalena 07.09.1980

Gość jefheirubnehrubg
Agnieszka 07.06.85 czy w karierze zawodowej wreszcie sie spelnie i kiedy to nastapi(mniej wiecej) i czy pewien meczyna dalej o mnie mysli. Jan 30.05.89 wrozko pisze ponownie bo zostalam pominieta! :)

Gość natalka 23
natalia 11.23.1980. Mam meza,ale go nie kocham,czy nasze malzestwo przetrwa? Czy zakocham sie kiedys?

Gość natalka 23
to znaczy data urodzenia 23.11.80 natalia

23:20 [zgłoś do usunięcia] jefheirubnehrubg Agnieszka 07.06.85 czy w karierze zawodowej wreszcie sie spelnie i kiedy to nastapi(mniej wiecej) i czy pewien meczyna dalej o mnie mysli. Jan 30.05.89 wrozko pisze ponownie bo zostalam pominieta! Powinnaś poszukać nowej pracy. W tej nie masz szans osiągnąć nic więcej. Ten facet o Tobie myśli, nawet bym powiedziała że Cię bardzo kocha.Jego plany wobec Ciebie wywrócą Ci życie do góry nogami, ale pozytywnie ;)

23:21 [zgłoś do usunięcia] natalka 23 natalia 11.23.1980. Mam meza,ale go nie kocham,czy nasze malzestwo przetrwa? Czy zakocham sie kiedys? Rozstaniecie się i to bardzo boleśnie ... Cieżki rozwód wkrótce .. Brak miłości, zdrada, rozstanie i łzy.. puść go wolno ..

23:19 [zgłoś do usunięcia] ja też ja też Małgorzata 26.02.1988 - czy skończę obecne studia i uda mi się po nich znaleźć pracę w zawodzie? tak, z drobnymi problemami ale tak i znajdziesz pracę w zawodzie

Gość poprosze dla mnie
ewa 16/04/87 kiedy znajdę pracę po przerwie i jaka będzie i czy urodzę następne dziecko jeżeli tak to kiedy powtarzam pytanie.:-)

Gość ja też ja też
Małgorzata 26.02.1988 - mam nadzieję, że Twoja wróżba naprawdę się sprawdzi, bo studia są z powołania i marzę o tym, żeby pracować w zawodzie;) A powiedz jeszcze co z miłością? Kiedy poznam faceta na życie i pokocham go z wzajemnością? I kim on będzie, jakieś szczegóły na jego temat..?;)

Gość nsnsnssnsnsnsns
Czy pogodze sie z moim bylym i czy wrocimy do siebie? ja K. 15.03.1986 on C. 24.2.1976