Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPikowaona

wróżba z kart klasycznych

Polecane posty

Gość alllllllka
Witam Wrozko, czy w koncu uda mi sie spotkac milosc? Alicja 25.02.1982

Gość anetaaaaaaaaaaaa
00:24 [zgłoś do usunięcia] anetaaaaaaaaaaaa Dobry wieczór, co mnie czeka w związku z Łukaszem 1982.09.22? Czy poprawi się miedzy nami? Aneta 1981.02.27 czarne karty, same piki zero miłości i uczuć, on Cię oszukuje, zwiazek bez przyszłości czy w jego zyciu jest inna kobieta? z czym mnie oszukuje? Aneta 1981.02.27

Gość alllllllka
dziekuje

00:31 [zgłoś do usunięcia] anetaaaaaaaaaaaa mam jeszcze dwa pytania jesli mozna, chodzi o to czy zmienię pracę na stałą z dorywczej oraz czy nie pogorszy sie moj stan zdrowia. dziekuje aneta 1981.02.27 Zdecydowanie zmienisz pracę , i to na dobrą stałą prace, taką na ktorą czekałaś . Zdrowie w porządku, widzę problemy sercowe, z układem krwionośnym , ale nie pogorszy się

Gość natalka 23
Dziekuje za wrozbe.Ale meza nie zdradze. Prysiegalam mu wiernosc i dotrzymam slowa. Szanuje go i staram sie nie ranic

31.08.2012] 00:33 [zgłoś do usunięcia] anetaaaaaaaaaaaa 00:24 [zgłoś do usunięcia] anetaaaaaaaaaaaa Dobry wieczór, co mnie czeka w związku z Łukaszem 1982.09.22? Czy poprawi się miedzy nami? Aneta 1981.02.27 czarne karty, same piki zero miłości i uczuć, on Cię oszukuje, zwiazek bez przyszłości Nie ma innej oszukuje Cię pod tym względem co czuje - 7 kier wyszło - oszustwo uczuciowe, iluzja, maniana jednym słowem , jest z Tobą bo jest , z przysłowiowego braku laku, ale marzy o kimś nowym i innym

00:35 [zgłoś do usunięcia] natalka 23 Dziekuje za wrozbe.Ale meza nie zdradze. Prysiegalam mu wiernosc i dotrzymam slowa. Szanuje go i staram sie nie ranic Ale go nie kochasz go dlatego mówię puść go bo on Cię kocha , krzywdzisz go , jeszcze bardziej , mylisz się ze nie ranisz go .. bardzo się mylisz... zwroc mu wolność

Gość anetaaaaaaaaaaaa
dziekuję za odpowiedzi, z tym zyciem uczuciowym troszke sie podłamałam, bo to mozna nazwac moja druga zyciowa porazka w wyborze partnera, a kiedy poznam tego jedynego i czy wogole wyjde za mąz i bede miec dzieci? aneta 1981.02.27

Gość czy ja tez mogę
05.05.1985 ola czy mój były jeszcze coś czuje? czy jest szczęśliwy?

00:32 [zgłoś do usunięcia] dobraaaaaa czy moj byly myli o mnie? 25.07.1982 Ma w glowie wiele kobiet - jakąś młodą blondynę , i drugą jakąś starszą zaufaną przyjacióleczkę.

00:38 [zgłoś do usunięcia] czy ja tez mogę 05.05.1985 ola czy mój były jeszcze coś czuje? czy jest szczęśliwy? Jeśli do Ciebie to nic nie czuje Tak jest szczęśliwy, zakochany, planuje ślub i założenie rodziny Jeśli do Ciebie to nie

Gość uha blurha lucha
dzieki za odpowiedzi :) Czy moj byly mnie zdradzal? on Artur 11.09.92

Gość anetaaaaaaaaaaaa
Przepraszam, że tyle pytan zadaje ale kiedy zmienię pracę na ta lepszą? czy zdarzy sie to do konca roku? Co do problemów z sercem, mam wyniki badan i w najblizszym czasie ide do lekarza, takze sprawdza się, a to takie moje dziwne odczucia, że coś nie tak jest.

Gość a ja a aja?
25.03.1987r Na co mogę liczyć ze strony partnera, jesteśmy już ponad 3 lata ze sobą, on 11.05.87r.

Gość Prosze i ja....
Justyna 11.05.01978 ,kiedy znajde partnera???

Gość ja też ja też
Zostałam pominięta, także ponawiam pytanie;) Małgorzata 26.02.1988 - mam nadzieję, że Twoja wróżba naprawdę się sprawdzi, bo studia są z powołania i marzę o tym, żeby pracować w zawodzie A powiedz jeszcze co z miłością? Kiedy poznam faceta na życie i pokocham go z wzajemnością? I kim on będzie, jakieś szczegóły na jego temat..?

Na resztę pytań odpowiem rano ( w sensie moje rano czyli 13-14 pewnie ;)) teraz muszę na chlebek zarobić i odpisać na płatne e-maile w końcu, co mi zajmie czas do rana pewnie. Dobranoc

Gość ldnvn
kiedy wreszcie bede w szczesliwym zwiazku i kto to bedzie? Kamila 15.03.1986

Gość uha blurha lucha
Nikoletta 19.12.1991 Czy się komus podobam? Czy uda mi się schudnac ?

Gość uha blurha lucha
i jeszcze jedno pytanie :) czy moge napisać do takiego chłopaka (jego data 15.0219.88) czy moze lepiej nie bo sie zbłaźnie?

Gość Joanna.L.
Joanna.L. Proszę o wróżbę Co z pracą?obecnie szukam!czy coś się trafi w najbliższym czasie? czy i kiedy będę po raz drugi mamą?mam prawie 2 letniego synka Joanna 15.10.1983 Dziękuję W tej chwili nie , widzę problemy 9 pik zła karta , bardzo zła , zły okres. Na drugie dziecko masz szansę, też synek będzie. Wróżko Co oznacza ta karta 9 PIK??? Jaki zły okres?Problemy zdrowotne,w małżeństwie? Kurcze nie mogłam spać całą noc:-( Proszę o odpowiedź,w chwili wolnej!

Gość olka_nowa
ewelina 7.8.78 , leszek 5.9.75 czy w naszym małzeństwie będa jakies wieksze trudności? czy bedziemy miec drugie dziecko? dziekuje

Gość na bezrybiu i rak ryba
Proszę o wróżbę. Czy poznam właściwego mężczyznę w tym roku ? Kasia 8.2.1986

@Joanna Ta karta symbolizuje depresję i lęki ....Szykuje się dla Ciebie bardzo niepomyślny okres . Ten okres trzeba po prostu przetrwać i nie wdawać się w nic, bo mogą być problemy

Gość reds sunnn
DamaPikowaona kiedy zaczniesz dalej odpowiadac bo nie moge sie doczekac:)

Serdecznie dziękuję za odpowiedź, mam jeszcze jedno pytanie, czy wreszcie uda mi się w kimś zakochać? Jeśli tak, to kiedy i kim może być ta osoba? 12.04.1987 Dziękuję i pozdrawiam :)

Gość ja też ja też
Zostałam pominięta, także ponawiam pytanie Małgorzata 26.02.1988 - mam nadzieję, że Twoja wróżba naprawdę się sprawdzi, bo studia są z powołania i marzę o tym, żeby pracować w zawodzie A powiedz jeszcze co z miłością? Kiedy poznam faceta na życie i pokocham go z wzajemnością? I kim on będzie, jakieś szczegóły na jego temat..?

Gość czy odpisala pani na wszystkie
emaile?

redsun muszę się obudzić , pracowałam do 4 rano a wstałam po 8, jeszcze z godzinę i zacznę kumać na jakim świecie żyje