Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPikowaona

wróżba z kart klasycznych

Polecane posty

Gość jefheirubnehrubg
dziekuje:)

Gość poprosze dla mnie
mi nie?

Gość natalka 23
Rozumiem ze to on zdradzi, ok. Czy wyjde zamaz znowu? Jezeli tak to kiedy?

Gość kardashia
Czy czeka mnie przeprowadzka i kiedy? Chodzi mi o zmiane mieszkania. Planujemy zmienić mieszkanie na większe ale nie wiemy czy uda nam się coś znaleźć i kiedy? Czy będziemy zadowoleni?Chodzi o wynajem nie o kupno. Sylwia 23.01.1990

Gość bvfdvfd
zostałam pominieta :( jestem na 5 str 16:11 [zgłoś do usunięcia] bvfdvfd prosze o wrózbe dominika 16.07.1990 mateusz 29.03.1989 czy bedziemy mieli dzieci i czy bedziemy dobrze zarabiac w przyszłosci

Gość marta marcia marteczka
07.02.1995 kiedy poznam tego jedynego? jak ułożą mi się relacje z Kamilem 24.12.92 i Marcinem 28.11.91?

Gość poprosze dla mnie
może i zbieg okoliczności?

Gość babette 76
Czy mój mąż mnie zdradza? Beata 19.10.1976

Agnieszka 12 02 1982 czy teraz 4 zdam prawo jazdy za którym razem zdam jak mi się potoczy życie z Andrzejem czy będziemy mieć dziecko ślub czy były mąż będzie się znęcał na demną

Gość Taka zawiedziona
A co z odpowiedzią na pytanie czy dojdzie do naszego spotkania? Anita 17.11.1977

23:44 [zgłoś do usunięcia] marta marcia marteczka 07.02.1995 kiedy poznam tego jedynego? jak ułożą mi się relacje z Kamilem 24.12.92 i Marcinem 28.11.91? Kamil jest w Tobie zakochany ( jesteście wychodzi mi na odległosć wtej chwili on gdzieś wyjechał? albo wyjedzie) ta znajomość ma szanse się skończyć ślubem Z Marcinem czeka Cię rozczarowanie, depresja i zdrady

23:47 [zgłoś do usunięcia] babette 76 Czy mój mąż mnie zdradza? Beata 19.10.1976 Mozliwe , pojawia się karta która symbolizuje te trzecią , i trójkąt małżeński.

23:54 [zgłoś do usunięcia] Taka zawiedziona A co z odpowiedzią na pytanie czy dojdzie do naszego spotkania? Anita 17.11.1977 Tak dobre karty zdecydowanie się spotkacie.

Gość kardashia
Czy czeka mnie przeprowadzka i kiedy? Chodzi mi o zmiane mieszkania. Planujemy zmienić mieszkanie na większe ale nie wiemy czy uda nam się coś znaleźć i kiedy? Czy będziemy zadowoleni?Chodzi o wynajem nie o kupno. Sylwia 23.01.1990

Gość anjaaaaaa
02.07.1985 czy moj partner mnie zdradza?

Gość natalka 23
natali 23.11 80. wrozko ja tak rozumiem ze to maz zdradzi? Czy wyjde zamaz znowu? Jezeli tak to kiedy?

23:43 [zgłoś do usunięcia] bvfdvfd zostałam pominieta jestem na 5 str 16:11 [zgłoś do usunięcia] bvfdvfd prosze o wrózbe dominika 16.07.1990 mateusz 29.03.1989 czy bedziemy mieli dzieci i czy bedziemy dobrze zarabiac w przyszłosci Tak, dwójkę chłopiec i dziewczynka W finansach dużo problemów i trudności was czeka, nie będzie łatwo.

Gość anetaaaaaaaaaaaa
Dobry wieczór, co mnie czeka w związku z Łukaszem 1982.09.22? Czy poprawi się miedzy nami? Aneta 1981.02.27

00:18 [zgłoś do usunięcia] kardashia Czy czeka mnie przeprowadzka i kiedy? Chodzi mi o zmiane mieszkania. Planujemy zmienić mieszkanie na większe ale nie wiemy czy uda nam się coś znaleźć i kiedy? Czy będziemy zadowoleni?Chodzi o wynajem nie o kupno. Sylwia 23.01.1990 Z kart wychodzi że tak, ale będzie to mieszkanie w innej miejscowości, wyjedziecie gdzieś dalej. Nie zostaniecie w swoim mieście.

00:20 [zgłoś do usunięcia] anjaaaaaa 02.07.1985 czy moj partner mnie zdradza? Będa kłotnie i problemy, ale zdrady nie widzę, raczej to twoje wyobrażenia , wmaiwanie sobie że Cię zdradza doprowadzi do wybuchu i awantury prędzej niż on Cie zdradzi

Gość alllllllka
Witam, czy w koncu uda mi sie spotkac milosc? Alicja 25.02.1982

00:22 [zgłoś do usunięcia] natalka 23 natali 23.11 80. wrozko ja tak rozumiem ze to maz zdradzi? Czy wyjde zamaz znowu? Jezeli tak to kiedy? Nie Ty jego, on Cię kocha w przeciwieństwie do Ciebie. . krzywdzisz go

23:34 [zgłoś do usunięcia] poprosze dla mnie ewa 16/04/87 kiedy znajdę pracę po przerwie i jaka będzie i czy urodzę następne dziecko jeżeli tak to kiedy powtarzam pytanie. Nie widzę kart pracy, same karty na miość i rodzinę, chyba jednak lepiej Ci w domu wychodzi, kochasz dom, rodzina daje Ci szczęście. Drugie dziecka nie widać żeby miało się pojawić

23:36 [zgłoś do usunięcia] nsnsnssnsnsnsns Czy pogodze sie z moim bylym i czy wrocimy do siebie? ja K. 15.03.1986 on C. 24.2.1976 Nie wróćicie do siebie, definitywny koniec tego.

Gość anetaaaaaaaaaaaa
mam jeszcze dwa pytania jesli mozna, chodzi o to czy zmienię pracę na stałą z dorywczej oraz czy nie pogorszy sie moj stan zdrowia. dziekuje aneta 1981.02.27

00:24 [zgłoś do usunięcia] anetaaaaaaaaaaaa Dobry wieczór, co mnie czeka w związku z Łukaszem 1982.09.22? Czy poprawi się miedzy nami? Aneta 1981.02.27 czarne karty, same piki zero miłości i uczuć, on Cię oszukuje, zwiazek bez przyszłości

Gość dobraaaaaa
czy moj byly myli o mnie? 25.07.1982

00:26 [zgłoś do usunięcia] alllllllka Witam, czy w koncu uda mi sie spotkac milosc? Alicja 25.02.1982 Tak i to już tej jesieni poznasz faceta na całe życie. Karty wróża szybki rychły slub z nim