Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPikowaona

wróżba z kart klasycznych

Polecane posty

02:22 [zgłoś do usunięcia] proszęęęę bardzo oo o wróżbę Asia 20.10.1982 Kiedy znajdę dobrą pracę?? wiosna przyszłegoroku

02:19 [zgłoś do usunięcia] niebieskooka agggaaa A prosze powiedzie czy on mnie zdradził jak długo to trwa?? sądzę że to się dopiero rozkręca jakoś od tego lata

Gość proszęęęę bardzo oo
dziękuję bardzo. Czy karty pokazały czy bede zadowolona z tej pracy?

02:32 [zgłoś do usunięcia] proszęęęę bardzo oo dziękuję bardzo. Czy karty pokazały czy bede zadowolona z tej pracy? Początki będą trudne , ale potem tak

Gość okay....
Wróżby z kart, hmm. Żebyś nic z tego powodu złego nie miała przypadkiem. Nie da się tak sobie ściemniać, te zło które wyrządzasz wróci do Ciebie. Skoro znasz wróżby z kart klasycznych to też powinnaś wiedzieć, że można 3 świece zapalić pomyśleć coś złego o danej osobie i karty nad nimi przeciągnąć i zdmuchnąć jedną, drugą, czy trzecią? Znałam wróżkę, niestety już nie żyję. Wielu osobom nie tyle co wywróżyła, ale karty rozkładała. Trzeba mieć do tego odpowiednią energię, ale widać nie masz. Więc mogę Ci podesłać. Bo widzisz, wyobraż sobie, ale wibracje otrzymałam. Nie krzywdź ludzi, którzy Ci mogą uwierzyć i życie im spieprzysz. Pozdrawiam.

02:26 [zgłoś do usunięcia] knjd A kiedy się zwiążę z tym przelotnym? I kto w takim razie będzie moim mężczyzną na życie? Kiedy i gdzie go poznam? Ja 26.02.1988 Tego na całe życie poznasz w pracy, to może być twój szef, przełożony. A co do tamtego to mi wychodzi lato przyszłego roku

02:37 [zgłoś do usunięcia] okay.... Wróżby z kart, hmm. Żebyś nic z tego powodu złego nie miała przypadkiem. Nie da się tak sobie ściemniać, te zło które wyrządzasz wróci do Ciebie. Skoro znasz wróżby z kart klasycznych to też powinnaś wiedzieć, że można 3 świece zapalić pomyśleć coś złego o danej osobie i karty nad nimi przeciągnąć i zdmuchnąć jedną, drugą, czy trzecią? Znałam wróżkę, niestety już nie żyję. Wielu osobom nie tyle co wywróżyła, ale karty rozkładała. Trzeba mieć do tego odpowiednią energię, ale widać nie masz. Więc mogę Ci podesłać. Bo widzisz, wyobraż sobie, ale wibracje otrzymałam. Nie krzywdź ludzi, którzy Ci mogą uwierzyć i życie im spieprzysz. Pozdrawiam. Dziękuje Ci bardzo serdecznie, ale wsadz sobie swoj rady w dupę, razem z tą świeczką najlepiej zapaloną i nie pouczaj mnie , bo jak Ci pizgnę voodo to Ci nawet 3 świeczki nie pomogą

Gość rgrwsgrwwggwegew
nie mów tak brzydko damo :( wystarczy, ze ci którym wróżysz wierzą i są wdzięcnzi ;)

Gość okay....
No i proszę "pizgnij" mi, czy jak tam powiedziałaś? No czekam na te Twoje voodo. Szkoda, że karty klasyczne nic się do tego nie mają. To się zdecyduj czym się w końcu zajmujesz?

02:45 [zgłoś do usunięcia] okay.... No i proszę "pizgnij" mi, czy jak tam powiedziałaś? No czekam na te Twoje voodo. Szkoda, że karty klasyczne nic się do tego nie mają. To się zdecyduj czym się w końcu zajmujesz? vodoo robię rozrywkowo już parę osób kalekami zostało chcesz dołączyć

Gość rgrwsgrwwggwegew
Damo 🌻🌻🌻🌻 kwiatuszek dla ciebie :)

Gość okay....
Do wszystkich, którzy myślą, że to działa, karty trzeba rozkładać przy tej osobie, która chce się czegoś dowiedzieć. Potrzebny jest jej dotyk, przelożenie kart itp. Ktoś kto wróży faktycznie z kart nie obnosi się z tym, to jest wiedza, energia to jest coś co się może przeciwko wróżącemu obrócić. Widać ta pani tutaj tego nie wie, Przepraszam, że wasze marzenia zaprzepaszczam. Wystarczy spytać, a nie wierzyć komuś, kto pojęcia nie ma o kartach, tylko nie wiem swoje ego podsyca??

chcesz się produkować to założ swój wątek a teraz spierdalaj i czep się innych na kafe znajdziesz ich dużo jeszcze, idź krzewić swoją misję dalej , won z mojego topiku

Gość okay....
No i czekam na te "Twoje okaleczenie". Zobaczymy skąd moją energię i wiedzę wydobędziesz.

Gość okay....
Podobno chciałaś pomagać, czyż nie?

Gość knjd
A tego na życie kiedy poznam??:D W jakim będzie wieku? ja 26.02.1988

Gość rgrwsgrwwggwegew
Damo 🌻

Gość okay....
A gdzie te Twoje voodo, czy vodo? Jakoś mnie nie okaleczyłaś jeszcze :D

Gość okay....
Ja nie wiem, naprawdę wierzycie człowiekowi, który kogokolwiek jakiegokolwiek człowieka od śmiecia wyzywa?? Kto z Was miał faktycznie doczynienia z kobietą, która wróży z kart klasycznych??

Idę na e-mail niestety na kafe nie można założyć normalnego wątku żeby jakaś zazdrosna menda się nie przypałętała .. że ktoś coś daje innym... Było miło pozdrawiam ...

Gość okay....
Nie ściemnia się ludziom, że się umie wróżyć. Chcesz to konkretnej wróżce przekażę. Zza grobu Cię zacznie prześladować. Wróżby to nie jest o takie o coś sobie, czym by można psychikę ludziom rąbąć. Byłam na kafeterii dawno temu, w innych tematach. Jakoś do logicznych argumentów nie potrafisz się ustosunkować. Oki, voodo mnie postrasz, o którym nie masz pojęcia, tak samo jak o wróżeniu. Ja Ciebie nie atakuje, nie wyzywam, fakty stwierdzam. Chcesz mojego maila, podam Ci, wymienimy poglądy. Albo podaj mi swojego i spokój. Ludzie chyba powinni znać prawdę, czyż nie? Wróżba z kart klasycznych, a numerologia to dwie różne sprawy.

zostawiam ci wątek możesz sobie pierdolić do usranej śmierci mnie już tu nie ma ... wybacz zbyle kim nie gadamn .... prawdziwa wrózka z koziej dupy pisząca na pomarańczowym nicku nara frajerko

Gość okay....
I w końcu sama o sobie dałaś świadectwo :) Również żegnam. Maila rozumiem nie dostanę, mojego też nie chcesz. Cóż pomyslałam, że może się wymienimy jakimiś spostrzeżeniami na temat kart. Trudno, skoro szkodzisz ludziom, więc spodziewaj się, że to wszystko do Ciebie wróci. Ja Ciebie nie wyzywam i nie wyzywałam. Idź może do polsatu co? Albo do ezo tv, tam będziesz trzaskać kasę za ścmnianie. Trzeba sumienia nie mieć, żeby ludziom wciskać jakieś bzdety. Tam to się z pewnością nadajesz. Przepraszam wszystkich tu obecnych, uważajcie na przyszłość na takie "damy".

Ty tępa prostaczko trzaskać kasę chyba ty trzaskasz tym pustym łbem ja to robiłam za darmo , a rozmawiać to ja mogę rozmawiać z ludźmi na poziomie z którymi ja sobie życzę rozmawiać i mam chęć a nie z prostakami który za gwiazdę chcą robić , to było moje ostatnie słowo , zawsze się znajdzie jakaś kurewka, której nie w smak że ludzie za darmo dostają zamiast jej płacić niestety

Gość okay....
To powiedz mi co Ty ludziom za darmo dajesz? Bo ja nie widzę co konkretnie. Chcesz dawać za darmo to idź rozdaj biednym, a nie mów komuś, że być może z jakiejś choroby wyzdrowieje, bo karty Ci tak powiedziały. Albo, że ktoś ma z kimś być albo nie. Widać sobie sprawy nie zdajesz z tego co robisz. A jak powiesz jakiejś kobiecie, że niech będzie z facetem, który ją biję bo tak Ci "karty powiedziały"? Obchodzi Cię to w ogóle??

Gość ŻonaKrystiana
Chyba mnie pominełaś wróżko. Pisałam na str 22 02.09.2012] 21:39 Elżbieta 07.07.1981 Krystian 05.08.1975 Czy jest szansa na to że będziemy razem jeśli tak to jak długo będę na to czekała?

Gość Koleś888
Czy uda nam sie stworzyć szczęsliwy związek Michał 15.07.81 Olivia 10.03.84