Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPikowaona

wróżba z kart klasycznych

Polecane posty

Gość DulceNalia
Poznałam go świeżo przed jego ślubem. Ale było juz za późno, zeby odwołac ślub dla dopiero poznanej kobiety. Jest juz po ślubie ale twierdzi, ze mu na mnie zależy i chodź nie moze byc teraz ze mna to jego małżeństwo i nie potrwa długo i bedziemy razem. Czy są jakieś szanse, zeby nam sie udało, czy to złudne nadzieje? Czy nie ma sensu czekać...

00:36 [zgłoś do usunięcia] anetaaaaaaaa dziekuję a nie sadzilam ze juz jest ta pora, to nic poczekam do wtorku na zadanie pytania. a tymczasem życze milej i spokojnej nocy. A jeszcze jakieś masz bo odpisałam ci wlasnie coś pominęłam?

Gość natka ta
23 listopada natalia. moj maz wyjechal za granice. Czy bedzie mi wierny pod czas tego dlugiego rozstania? Czy juz mnie kiedys zdradzil? Bo mam takie podejzenia

00:23 [zgłoś do usunięcia] Zeberka...... Czy znam już miłość swojego życia, czy może ją dopiero poznam? Eliza 11 marca 1988 Jeszce przed Tobą

00:41 [zgłoś do usunięcia] natka ta 23 listopada natalia. moj maz wyjechal za granice. Czy bedzie mi wierny pod czas tego dlugiego rozstania? Czy juz mnie kiedys zdradzil? Bo mam takie podejzenia Aktualnie zdrady nie widzę . W przeszlości owszem ...

00:38 [zgłoś do usunięcia] DulceNalia Poznałam go świeżo przed jego ślubem. Ale było juz za późno, zeby odwołac ślub dla dopiero poznanej kobiety. Jest juz po ślubie ale twierdzi, ze mu na mnie zależy i chodź nie moze byc teraz ze mna to jego małżeństwo i nie potrwa długo i bedziemy razem. Czy są jakieś szanse, zeby nam sie udało, czy to złudne nadzieje? Czy nie ma sensu czekać... Może być razem w kartach wychodzi nowa droga życia wspólna , ale fanfar tu nie widze i wielkiej miłości , niemniej by c razem macie szansę

Rozłożenie , odczytanie, ubranie tego w słowa, napisanie nie może trwac jedej minuty. BUJDA !

Gość DulceNalia
Dziękuje... A czy o jest teRaz szczęśliwy? I czy (troche z innej strony) umre młodo? Bo jestem przed wynikami badań i sie boje .

Gość knjd
"jak najbardziej tak, ale to jest właśnie to o czym caly czas pisze, on nawet jak coś poczuje to nie zrobi , bo jest zamknięty emocjonalnie w sobie" To co powinnam zrobić, żebyśmy byli razem? Mam sama oficjalnie zacząć go podrywać? On nie jest nieśmiałą osobą, jest otwarty i pewny siebie, dobrze wykształcony, to mi tej pewności brakuje, czuję się trochę gorsza od niego..:(

Gość ghjhkkkkkkkkkkkk88888888888888
ghjhkkkkkkkkkkkk88888888888888 Kiedy dostane pracę, prosze już wariuję data 15 listopad 1989 Na jesieni _________________ a mogę jeszcze zapytać co to będzie za praca?

ja mam prace ale wlasnie koncze studia i chce dostac prace w zawodzie. z ta zagranica sie zgadza, gdyz mieszkam w Londynie. wiec kiedy dostane prace jesli jestem obecnie zatruniona? Emilia 04/05/87

00:52 [zgłoś do usunięcia] ghjhkkkkkkkkkkkk88888888888888 ghjhkkkkkkkkkkkk88888888888888 Kiedy dostane pracę, prosze już wariuję data 15 listopad 1989 Na jesieni _________________ a mogę jeszcze zapytać co to będzie za praca? Masz dwie możliwości albo praca związana z Twoim zawodem wykształceniem, albo zrobisz coś samodzielnie - w dziedzinie - kupie, sprzedam zainwestuje na giełdzie, co da ci dużo kasy

00:52 [zgłoś do usunięcia] milka111 ja mam prace ale wlasnie koncze studia i chce dostac prace w zawodzie. z ta zagranica sie zgadza, gdyz mieszkam w Londynie. wiec kiedy dostane prace jesli jestem obecnie zatruniona? Emilia 04/05/87 lato przyszłego roku

00:49 [zgłoś do usunięcia] knjd "jak najbardziej tak, ale to jest właśnie to o czym caly czas pisze, on nawet jak coś poczuje to nie zrobi , bo jest zamknięty emocjonalnie w sobie" To co powinnam zrobić, żebyśmy byli razem? Mam sama oficjalnie zacząć go podrywać? On nie jest nieśmiałą osobą, jest otwarty i pewny siebie, dobrze wykształcony, to mi tej pewności brakuje, czuję się trochę gorsza od niego.. No taki to już trudny typ, do kobiet, nieśmiały może nie jest. Mozesz spróbować go onieśmielić, ale nie rzucaj się na niego za bardzo bo go wystarszysz

Gość knjd
A to jeszcze ostatnie pytanie zanim wyjdziesz:D Tak w ogóle to dziękuję za wszystkie odpowiedzi:) Co sądzisz o tym, że czuję się trochę gorsza, czy uważasz, że mam do tego prawo? Też będę miała niedługo wyższe wykształcenie, na razie nie pracuję w zawodzie, a on ma dużo większe doświadczenie zawodowe, zna kilka języków, dużo podróżuje.. I stąd moje opory.. Boję się, że może on szuka kogoś bardziej zaradnego, mądrzejszego.. Wkręcam sobie, czy to rzeczywiście dla niego takie istotne?

00:48 [zgłoś do usunięcia] _panienka_z_okienka_ Sylwia 20.11.1992 Damian 21.04.1993. Czy to miłość na całe życie? co Mnie czeka w przyszłości? Co z pracą? bedzie? Niestety nie rozstaniecie się, wokół Ciebie widze innego faceta, zakochany facet z daleka. Co do Twojej przyszłości i pracy powiedzie się jeśli zaryzykujesz, jeśli masz jakeś plany to musisz zaryzkować i je zrealizować, uda się teraz ale działaj

00:47 [zgłoś do usunięcia] DulceNalia Dziękuje... A czy o jest teRaz szczęśliwy? I czy (troche z innej strony) umre młodo? Bo jestem przed wynikami badań i sie boje . jeśli chcesz zapytać o zdrowie i śmierć to najlepiej wyślij mi fotkę na e-mail , karty klasyczne śmierci nie przepowiedzą ani tego kiedy się umrze damapik81@go2.pl Jest szczęśliwy , kocha żonę, chyba Ci trochę bajgle i bajeczki sadzi ..

01:05 [zgłoś do usunięcia] _Panienka_Z_Okienka_ A prosze powiedz, czy znam tego faceta, jesli nie to kiedy go poznam? czyli rozstaniemy się z mojej winy? Ile bede miała dzieci i kiedy?? Z góry dziekuje za odpowiedz. Znasz, tak z Twojej winy to ty podejmiesz tą decyzje i odejdziesz do innego jedno - syn

Gość knjd
Aha, no to dobrze, że nie wychodzisz:D To co sądzisz? Czuję się trochę gorsza, czy uważasz, że mam do tego prawo i on też mnie tak postrzega? Też będę miała niedługo wyższe wykształcenie, ale na razie nie pracuję w zawodzie, a on ma dużo większe doświadczenie zawodowe, zna kilka języków, dużo podróżuje.. I stąd moje opory.. Boję się, że może on szuka kogoś bardziej zaradnego, mądrzejszego.. Wkręcam sobie, czy to rzeczywiście dla niego takie istotne?

Wychodze na chwilę idę się na balkon przeiwetrzyć bo mi gorąco coś, za 5 minut wracam spalę dotlenię się i wracam

CZekamy :) Kiedy to się stanie? Czy ja byłam już kiedyś z tym facetem , do którego odejdę? / Kiedy urodze dziecko i z kim zajdę w ciąże z tym facetem , do którego odejde? Czy wydję za mąż ? Wiem, ze dużo pytań, jednak prosze o odpowiedz;)

01:04 [zgłoś do usunięcia] knjd A to jeszcze ostatnie pytanie zanim wyjdziesz Tak w ogóle to dziękuję za wszystkie odpowiedzi Co sądzisz o tym, że czuję się trochę gorsza, czy uważasz, że mam do tego prawo? Też będę miała niedługo wyższe wykształcenie, na razie nie pracuję w zawodzie, a on ma dużo większe doświadczenie zawodowe, zna kilka języków, dużo podróżuje.. I stąd moje opory.. Boję się, że może on szuka kogoś bardziej zaradnego, mądrzejszego.. Wkręcam sobie, czy to rzeczywiście dla niego takie istotne? Wkręcasz sobie zupełnie niepotrzebnie, wyluzuj

01:14 [zgłoś do usunięcia] _Panienka_Z_Okienka_ CZekamy Kiedy to się stanie? Czy ja byłam już kiedyś z tym facetem , do którego odejdę? / Kiedy urodze dziecko i z kim zajdę w ciąże z tym facetem , do którego odejde? Czy wydję za mąż ? Wiem, ze dużo pytań, jednak prosze o odpowiedz To moze byc ktoś z przeszłości Twoje - podpowiem walet pik - młody, takie niedorosły,jakby tu powiedzieć, Piotruś Pan przez całe życie, On dużo dla Ciebie zrobi - bardzo Ci pomoże - macie szansę wziaść ślub bo to dobry czuciwy facet i będziecie mieć dwójkę dzieci być może bliźiaki albo rok po roku

01:24 [zgłoś do usunięcia] _Panienka_Z_Okienka_ Przedtem pisałaś, że bede miała 1 syna, a teraz ze 2 dzieci? Z tym facetem dwoje , z innym możesz mieć jedno