Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPikowaona

wróżba z kart klasycznych

Polecane posty

Gość na emailu
wrozylas za kase;)

Gość na emailu
wrozylas za kase;)

Tak wróżyłam od całych 3 osób wzięłam za długie rozkłady bo same chciały zapłacić . No normalnie majątek nie. Kto chce to skorzysta, nie muszę kombinować i się tłumaczyć

Gość sdfghjm,mnbvfdxcv
Powrozysz mi na temat przyszlosci w pracy? :) Z gory dziekuje

Gość sdfghjm,mnbvfdxcv
Powrozysz mi na temat przyszlosci w pracy? :) Z gory dziekuje

Gość elviraaa
głupia pipo sama pisałaś że kilka godzin rozkładałaś płatne rozkłady weź juz sie nie kompromituj

Gość Bedewdzieczna
Jak potoczy sie nasz zwiazek Katarzyna 29.07.1990 i Łukasz 24.02.1987 ? Kiedy znajde prace i skoncza sie moje problemy finansowe ?

15:26 [zgłoś do usunięcia] elviraaa głupia pipo sama pisałaś że kilka godzin rozkładałaś płatne rozkłady weź juz sie nie kompromituj Jak za darmo milion pytań to było miło, ale jak trzeba coś zapłacić to już najlepiej nawyzywać co? Ot wasza kultura i docenienie tego co się robi

Gość ojejciu ojejciu
Sama tak pisałaś i ktoś słusznie zauwazył wiec albo wtedy klamałas ze niby jestes tak dobra wrozka i klientow pelno albo teraz i tyle,wyluzuj:D

Wiem co pisałam i mi nie wmawiaj.Masz rację jestem wyluzowana możemy zakończyć ten wątek i dać go do skasowania bo polaczkom to dogodzi tylko wszystko za darmochę, a jak się skończy to nawyzywać i zmieszać z błotem dalej jazda kto pierwszy ten więcej bo tak wypada..

Gość ojejciu ojejciu
a kto pisał cos w desen 'ide teraz odpowiadac na maile bo trzeba na chebek zarobic' albo wlasnie odp na maile iles tam czasu, nikt inny tylko ty:D jednak sie kompromitujesz:D

15:50 [zgłoś do usunięcia] ojejciu ojejciu a kto pisał cos w desen 'ide teraz odpowiadac na maile bo trzeba na chebek zarobic' albo wlasnie odp na maile iles tam czasu, nikt inny tylko ty jednak sie kompromitujesz A skąd wiesz jakie e-maile? i skąd te e-maile były? nie wiesz więc zamknij paszczę i zamilcz co

Gość elviraaa
Ale ty glupia jestes az żal, a nie wyluzowana :D nie wiem czy wiesz ale poprzednie wpisy można czytać :D:D

Gość ojejciu ojejciu
jak ty masz paszcze to wspolczuje,ja mam buzie btw.twarz:) poziom twojego slownictwa swidczy o tobie saemj:D

Gość elviraaa
dokładnie, filozofować potrafi pseudo-dyplomatka

Gość Tomasz Słoikuszko x3
Odczepcie się od niej idioci :o czy wy pracujecie za darmo?NIE ona też nie ma obowiązku, chciała powróżyć za darmo to to robiła i tyle, może ale nic nie musi! wy sępy zasrane, pójde do mechanika żeby mi naprawił auto za piękne oczy :o albo do sklepu po darmowe bułki bo jak można brać pieniądze za swój czas i umeijetności nie? nie do pomyslenia :D

Gość ojejciu ojejciu
jesli jestes dobra to i tak bedziesz miala klientów wiec co się tak ciskasz?:)

Gość fifila
kiedy zdam prawo jazdy anna 10.12.1991

Gość ocecnhj
prymitywy ktore tu sie rzucaja na wrozke to jakas zenada. Gowniary zadawaly po 10 pytan i kazda dostawala odpowiedzi, wtedy wrozka byla super, a jak sie skonczylo to wrozka juz jest .... Jestescie okropne i ten wasz jad wroci do was, niepotraficie byc wdzieczne za to co dostalyscie tylko narzekac i wasze zycie zawsze takie bedzie, nizadowolone paskudne dziewuchy. Jedna tu udaje inteligentna a takie bzdury pisze ze kon by sie usmial "jak ty masz paszcze to wspolczuje,ja mam buzie btw.twarz" btw??? spojrz w slowniku j. ang. co znaczy to wyrazenie (jezeli w ogole wiesz jak ono brzmi w calosci) i sie nie osmieszaj gowniaro

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
moze zjebowi sie cos pojebalo i myslala ze TZW znaczy to samo co BTW hahaha co za mlode tepaki wyrastaja w tym kraju. Do ksiazek bachory uczyc sie a nie na forach siedziec!

Gość Patusia z Albanii
By The Way - Nawiasem mówiąc. ale głupie kozy tu siedzą i tylko obrażają smutne to dorośnijcie

Gość urszula majewska
btw- "swoja droga" "przy okazji" i faktycznie w zdaniu "ja mam buzie "przy okazji" twarz brzmi totalnie glupkowato. Nie wiem po co ludzie czesto uzywaja jakichs czesto padajacych slowek niewiedzac nawet co one faktycznie oznaczaja

Gość urszula majewska
btw- "swoja droga" "przy okazji" i faktycznie w zdaniu "ja mam buzie "przy okazji" twarz brzmi totalnie glupkowato. Nie wiem po co ludzie czesto uzywaja jakichs czesto padajacych slowek niewiedzac nawet co one faktycznie oznaczaja

Gość hanka555
czy temat jeszcze aktualny?? jesli tak to proszę o wróżbę odnosnie sfery uczuciowej. Ania 25.07.1988

Gość Alutkaaaaaaaaaaaaaaa
Alicja 25 lutego 1982, kiedy spotkam swoja milosc?

Gość gość
Sztuka wróżbiarska - Co jest tak fascynującego w tajemnicy przyszłości poznanej z kart klasycznych? Wielu próbowało zgłębić i opracować różne metody, które pozwoliłyby nam poznać przyszłość. Interesowano się takimi metodami zgłębiania przyszłości jak wpływ ruchu planet na człowieka i jego przyszłość, zjawiska natury, czytanie z ręki, wróżenie z kuli, z run, czy tłumaczenie snów i symboli. Jeśli dobrze się przypatrzeć sama Biblia mówi o prorokach, jasnowidzach , przepowiedniach. Historia kart zaczęła się najprawdopodobniej w XII wieku w Chinach. Kobiety mieszkające w haremie prowadziły nudne życie i najprawdopodobniej jedna z nich wynalazła karty do gry. Są jeszcze inne wersje powstania kart. Przekazy mówią o Indiach oraz Korei. Karty najprawdopodobniej powędrowały przez Turcję a na Zachód dostały się w XIV wieku. Kościół nie był przychylny od początku kartom, Widział w nim działanie mocy szatańskich oraz twojeprzeznaczenie.com.pl/Wrozenie-z-kart-klasycznych.html

Gość gość
Ja zamawiałam kilka tygodni temu wróżbę na stronie http://wrozbitapaulus.pl i okazało się to dobrym wyborem. Dowiedziałam się wielu rzeczy na swój temat ( co skłoniło mnie do przemyśleń i wyciągnięcia wniosków) a wróżba spełniła się w 90 %.

Gość gość
Dzień dobry, Jeżeli istnieje możliwość, bardzo prosiłabym Panią o położenie kart w szerszym układzie. Pozdrawiam Panią serdecznie.

Gość Sonia1968
Jeśli chodzi o prawdziwą wróżkę, to tylko Pani Grażyna ze strony http://wrozkagauri.pl . Intuicji i zdolności interpretacyjnych mogą jej zazdrościć najbardziej znani wróżbici w tym kraju.

Gość Oktawia73
Według mnie najlepsza jest Wróżka Grażyna, trafnie ostrzegła mnie przed moim (już byłym) chłopakiem jej strona to http://wrozkagauri.pl