Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPikowaona

wróżba z kart klasycznych

Polecane posty

Gość fifila
okay.... wyjazd stad! zasmiecasz tylko! zabieraj sie i spadaj!

Gość fifila
witaj wrozko, dziekuje za poprzednia wrozbe :) chcialabym wiedziec co z moja coreczka, ma straszna wysypke i lekarze nie wiedza co to. czy to jej przejdzie co to jest moze widzisz w kartach :) z gory dziekuje

Gość ja wiem ze bendziecie cierpie
z powodu wróżenia każde wruzenie jest grzechem i to ciężkim

Gość gfhhkhjfgdhhjhhj
hjjfgfghfhjjg

Gość Fiołkowa34
18.03.1978 Ilona Pisałaś wróżko o jakiejś propozycji od przystojnego faceta. Jakiego rodzaju to propozycja? I kiedy mniej więcej? I też mam pytanie odnośnie pracy? Co mnie czeka w tej sferze?

Gość meandryżycia
Witam Panią - Anna 08.05.1965 - czy jeszcze w moim życiu pojawi się odpowiedni dla mnie partner i znikną kiedyś kłopoty ze zdrowiem? Pozdrawiam

Niestety nie jestem w stanie odpisać na wszystkie e-maile szybko. Musicie się uzbroić w cierpliwość mam ich prawie 200 na poczcie. A co chwila ktoś dopytuje , zwłaszcza osoby dopytujące po raz kolejny. Dzisiaj odpisałam na trochę , i będę odpisywać sukcesywnie ale jest tego do obłędu.

Gość anetaaaaaaaa
Dobry wieczór :) ja sie tylko witam a o nic nie zapytam ;P , ale mi się zrymowało :)

Gość ZawszeSilna
dobra wiadomość, bo wysłałam maila i już myślałam, że olałaś po prostu ;) więc uzbrajam się w cierpliwość ;) pozdrawiam

20:36 [zgłoś do usunięcia] ZawszeSilna dobra wiadomość, bo wysłałam maila i już myślałam, że olałaś po prostu więc uzbrajam się w cierpliwość pozdrawiam nie mam nic nowego na poczcie, chyba ze o 20.44 pisałąs

Gość anetaaaaaa
jak minął Damo dzień? Mam nadzieje, że dobrze i symaptycznie. W przeciwienstwie do mnie :)

Mało sympatycznie głownie na bieganiu i papierach urzędowych dla adwokata pełnomocnictw i upoważnień bo już nie mam siły się sama ze wszystkim żreć i wykłócać

Gość anetaaaaaa
Ale mam nadzieje, że pomyslnie udało sie wszystko załatwic? Ostatnio czytałam o znaczeniu karty Pik zwłaszcza damy, i stwierdzam ze coraz blizej mi jej, samotna zgorzkniała itd.

Bardzo przepraszam wszystkich którym obiecałam wróżbę na przedwczoraj. Kolego z pracy zachorował i mam nadgodziny w związku z czym nie miałam czasu,a tym bardziej siły. Bardzo wszystkich przepraszam i obiecuję sie zrechabilitować,każdemu wedle życzenia na meila :)

Gość anetaaaaaa
Damo wysłałam Ci emaila :)

Gość najebany królik
hej 🌻

Chciałam wiedzieć kiedy moge liczyć na jakąkolwiek pracę i jaka to będzie praca no i jak się potoczą sprawy z moim lubym ? Odwieczne pytanie czy jest szczery ? Planujemy ślub jak to wszystko się potoczy Natalia 16.01.1991 pozdrawiam

Gość Damo...
czy maile z przedwczoraj przjerzalas?:-) Pozdrawiam Cie cieplo, Justyna

Niestety nie miałam nawet kiedy usiaść, dopiero teraz weszłam do domu, ale musze zjeść obiad, i obrobić sprawy firmowe, może dzisiaj w nocy mi się coś uda odpisac

Gość Damo...
OK ,to bedziemy z niecierpliwoscia czekac na wiesci. Dobrego popoludnia, Justyna i Mloda;-)

Mam niestety mega dołek finansowy :( więc zawieszam na razie wróżenie za darmo. Gdyby ktoś chciał to chętnie zrobię rozkład duży w promocyjnej cenie nadal 20 złotych. damapik@go2.pl

Gość trololololol
Hehe i już się zaczyna;) "Powrózyła" tutaj kilku osobom i oczywiście nagle dołek finansowy, cwana ;).

Gość cwaniactwo a może nie
Jednak wiedziałas jaka masz sytuację, i wykombinowalas sobie ze troche powrozysz, a pozniej napiszesz to co czytamy:)

Gość cwaniactwo a może nie
Jednak wiedziałas jaka masz sytuację, i wykombinowalas sobie ze troche powrozysz, a pozniej napiszesz to co czytamy:)