Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurppppppp

Czy co druga kobieta to lesbijka? Nie wiem co sie dzieje!

Polecane posty

Gość kurppppppp

Ide ulicą i dziewczyny sie na mnie patrzą, nie na ciuchy czy buty ale na twarz lub prosto w oczy. Czasami jest to chamskie gapienie sie w galki oczne, czasem uśmiech, oglądaja sie za mną. Przed chwilą instrkutorka nauki jazdy na pasach gapila sie na mnie a gdy przechodzilam obok auta usmiechnela. Nie jestem brzydulą, nie mam kupy na czole, jestem atrakcyjną 23latką ale wkurwia mnie to juz. Pomijam facetow bo oni gapią sie non stop. Chyba zaczne nosic czarne okulary :O

Gość rozowa roza
moze masz bardzo ladna twarz i kazdy chce podziwiac. ale w sumie na mnie tez sie patrza. wydaje mi sie ze to jest juz takie ludzkie ze jak sie obok kogos przechodzi to trzeba spojrzec. ja ostatnio unikam kontaktu wzrokowego z ludzi co obok przechodza. po prostu dziwnie sie czuje jak sie patrza ;p

to nie lesbijki ale tak samo kobiety i mezczyzni zwracaja uwage na ladne kobiety, odpowiednio ubrane, zadbane, wysokie, moze masz ktoras z tych cech

Ja też często patrzę na ludzi i uśmiecham sie do nich, żeby było im milej, a nie jestem lesbijką. Patrzenie się na kogoś nie świadczy o sklonnościach, a piękno, niezależnie od płci, zawsze przyciaga wzrok.

Gość moze masz ciekawe albo
oryginalne ciuchy. Szczerze mowiac, bardzoiiej poatrze na kobiety niz facetow, bo bardziej jest na co popatrzec( lesbijka nie jestem ani ani)

Gość maurycybezmycy
drzoana opanowała kafeterię :( normalnie co wchodzę to temat założony przez nią dawniej Fiel:(Jedyny plus to porawa pisowni :)Ale i tak ją poznać :D Już się boję tu wchodzić :(

Gość wielke PHI!
Jak to co? Faceci sa jacy są ;/