Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komputerowa

MOJ MĄŻ JEST NIEODPOWIEDZIALNY - DZIECKO

Polecane posty

Gość LaMania
nie chcemy, tylko nie rozumiem Ciebie po prostu. aż tak go kochasz...? a próbowałaś oswoić go z sytuacją? z pojawieniem się dziecka?

Gość __oo__
Jestem facetem i nikt mnie z niczym nie musiał oswajać..... Kurcze jak słyszę że facet sobie nie umie żarcia zrobić to wymiękam... Podziękujcie swoim teściowym (matkom waszych facetów) że ich na nieudaczników wychowały. U mnie nie było zmiłuj, co sobota generalne sprzątanie pokoju, nie mama ani siostra tylko ja. Garów po obiedzie nie musiałem myć, jak wracałem ze szkoły to ziemniaki musiałem obrać i wstawić. Dzięki temu dziś pewne rzeczy umiem i rozumiem. Śniadanie robię sobie sam, bo tak wygodniej (jem to co chce a nie to co ktoś mi wciśnie) Obecnie obiadem zajmuje się żona (chwilowo nie pracuje) jak pracował, proste dania przygotowywałem ja, bo wracałem do domu o 16 a ona o 17........

Gość komputerowa
to akurat nie o moim mężu :P

Gość __oo__
Przecież jak taki jest to już taki zostanie... Nie rób sobie złudzeń, dorosłego człowieka nie zmienisz (nie wychowasz)...

Gość komputerowa
no właśnie, co niby mam zrobić.

Gość __oo__
A czy ja cię z nim zeswatałem? Jakiego sobie chłopa poszukałaś takiego masz...............

Gość mamaluowamama
o matko znowu musisz sie podszywac pod kogos? (do takakaia) nie masz juz dosc KOMPUTEROWCU? znajdz sobie inna ofiare

Gość komputerowa
__oo__ a ty się uważasz patrze za supermana, TOP GUY co ?

Gość LaMania
ON JEST PO PROSTU NORMALNYM FACETEM.. WIĘC NIE NASKAKUJ NA NIEGO...

Gość Do komputerowcaaa
ty czasm msobie autoko (komputeowcu) nie kopiuj zdjec innych osob jak w wczoirajszym skandalu, bo doprady to co zrobiles jest lamaniem prawa

Gość komputerowa
skąd wiesz, znasz go, widziałaś go ? nie naciskam tylko piszę, a ty w tym co pisze dopatrujesz się emocji. Wyluzuj

A ja tu czegoś nie rozumiem. Pierwsze autorka pisze że dziecko beczało w kołysce a tatuś spał w łóżku, a później że dziecko było w kojcu a tatuś na fotelu...

Gość __oo__
@komputerowa Nie nie uważam się za takowego, ale z głodu nie zdechnę jak żona z domu wyjdzie, gaci brudnych po kontach nie rozwalam, a wady am jak każdy. Tyle wokół własnej dupy wypada ogarnąć czy ktoś to lubi czy nie..

Gość plooo
mila checia wlozylem jej chuja w dupe i zaczolem ja ruchac,rekami gniotlem jej sutki ktore sterczaly,a ona wyla z bulu i krzyczala mocniej.wyjolem chuja z dupy i wsadzilem jej w cipsko ruchalem ja z calych sil.Po okolo 1 godziny sposcilem sie jej do srodka, wyjolem kutasa zlizalem jej soki ktore splywaly jej po udach,ona zlapala mnie za mojego kutasa i zaczela zlizwyac sperme z ochota.Ubralismy sie wypilismy herbate.Od tamtej chwili zawsze chodzilem do niej zeby ja poruchac i po to zeby mi robila loda.KONIEC!!!!

Gość mondeo
ale tak po za tym to musi być naprawdę fajny gość....