Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sesja wrzesniowa zaraz!!!

studenci,czy jesteście już przygotowani do sesji poprawkowej?

Polecane posty

co studiujecie? ile macie poprawek? ile srednio sie uczycie do jednego egzaminu popr? ja mam 1,studiuje informatyke i do tego egzaminu ucze sie teoretycznie od jakichs 2tygodni(ale wiadomo,ciezko zmobilizowac sie)\ jak u was to wyglada?

Nie stresuj ludzi! :) Ja mam w cholere poprawek. Niby tez juz ucze sie caly czas, ale ciezko mi idzie. Jakos pojdzie predzej czy pozniej;)

ile to jest w cholere poprawek?:P

Gość g3rh34
ja mam jedna poprawke za 2 tygodnie nie ruszylam notatek:o ale dzisiaj zamierzam ruszyc:D

ja mam we wtorek! moja nauka to prawie nie nauka... siadam okolo 12,patrze co by tu pouczyc sie z tego,a za chwile i tak wchodze na net i co jakis czas cos zagladne...licze na cos prostego,badz na sciaganie:(

Gość yyyyyyykurwa
ja mam 3, 1 olewam bo jest ze świruską i albo nawet nie zrobi poprawki tylko wpisze oceny z głowy, albo zrobi taką, że w rok się do niej nie przygotujesz i zaczynam się teraz uczyć:O prawo studiuję:P obaczym, i weź nie stresuj tu ludzi kujonie:P

Gość yyyyyyykurwa
aaaa, na wtorek masz, no ja mam 2-3tyg do moich i podobnie jak Ty zaczynam tu coś popaczę, tu wykłady posprawdzam, tu jakiś skrypt, tu kafe i wychodzi:P

tez myslalam nie isc,ale zawsze chodze na poprawki,nawet jak nic nie umiem.zeby wiedziec co byllo:p

prawo-to duzo wkuwania...:p

Gość curious21
2 poprawki. Farmacja... 2 cholernie dupne poprawki. W sumie to od tygodnia siedzę i czytam pytania na egzaminy z poprzednich lat bo podobno sie maja powtarzać... No ale zobaczymy. egz za 4 dni :((((

Gość Renkaaa
Farmacja, poprawka z chemii organicznej, ucze się od 1. sierpnia ale mogłabym uczyć się 10 razy dłużej a i tak nie wiadomo czy wariat nie wymyśli czegoś czego nikt nie będzie umiał ;] egzamin 6. września.

Gość uladana
Jak się człowiek przykładał to nie ma żadnych poprawek :p Ja przez trzy lata jeszcze nie zawaliłam żadnego egzaminu, a ciężko bywało. Więc mogę się teraz bezkarnie lenić i nie myśleć o żadnej nauce :p:p

Gość yyyyyyykurwa
jakbym pracowała normalnie w ciągu roku to bym problemów raczej nie miała, da się przeżyć ale takie nudy na razie...:O a nie umiem wkuwać na pamięć, muszę rozumieć dane zagadnienie to szlag mnie czasem trafia

Gość yyyyyyykurwa
uladana, pfffff:P

uladana a co studiujesz

pedagogika zaocznie na uczelni panstwowej, teraz bedzie 2. rok :) zadnej poprawki :D trzymam za Was kciuki :) powodzenia!

Gość uladana
Biotechnologię więc wcale nie jest prościutko i wiem, że farmaceuci którzy się tu wypowiadali też prosto nie mieli, bo sama przechodziłam przez te wszystkie chemie nieorganiczne, organiczne, fizyczne, biochemie itd.

oczywiscie masz racje Uladana,prawda jest taka,ze jakby studenci sie uczyli systematycznie to by nie mieli poprawek.chociaz nie chce sie wypowiadac nt kierunkow np medycznych etc bo chyba jednak sa najtrudniejsze

Gość Pedagogika strasznie ciężki
kierunek w porównaniu do takiej biotechnologii, informatyki i farmacji :o Rzeczywiście masz się czym chwalić, oni przynajmniej będą mieć pracę godziwą.

wiedzialam, ze za chwile znajdzie sie ktos, kto wytknie mi pedagogike :) o moja prace sie nie martw, studiuje ten kierunek z wyboru, nie z przymusu i na pedagogice skonczyc nie zamierzam, a jest mi ona potrzebna, bo tworzy podstawe do tego, co chce robic w przyszlosci :)

Ech, masakra. Mi nigdy nie chce sie uczyc w sesji letniej. Wszyscy siedza na kocykach z piwkiem, a ja musze w ksiazkach. Zero koncentracji, wiec teraz trzeba sie meczyc. No ale coz, tak to juz jest, zamiast na AGHu sie systmetycznie uczyc, to sie imprezuje, a potem placzi i zgrzytanie zebow:P

Gość yyyyyyykurwa
ok, szacun jak na biotechnologii, wiem, że tam zapiernicz spory jest

Gość heledorebaby
Masakra, w poniedzialek z mikroekonomii, a ja siedze w pracy zagranica i nie mam nawet sily sie uczyc :(

Gość hytranetta
ja mam 1,a najgorsze ze ta durna pizda nie podala terminu poprawki tylko ze mamy byc przygotowani miedzy 5-20 wrzesnia...nie uczylam sie jeszcze wcale i nie wiem kiedy to rusze, pewnie maks trzy dni wczesniej :D

Gość zdj
ja mam 3 :P ale z 12 egzaminów to jak dla mnie super wynik:)

Gość paolla3d
Ja piernicze, chyba bym umarła jakbym miała mieć aż trzy poprawki...

Gość tak ja
jakbyś studiowała matme na polibudzie i miała 12 egz w jednej sesji+ zaliczenia to nie miałabyś czasu na umieranie:)

Jestem w połowie drogi... A nawet nie :o Ale wiem o co chodzi :D Obiecałam sobie, że będę uczyła się miesiąc, ale wyszło, że poświęcę tylko 2 tygodnie :o Poprawkę mam 1, nie zdradzę co studiuję :P Damy radę :classic_cool: 🖐️

wczoraj mialam zalamke i praktycznie nic sie nie uczylam! bokiem mi juz to wychodzi:D