Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bella antonella

kto z tzw. celebrytow was najbardziej drazni?

Polecane posty

Gość jeden-cztery
większość

Gość lkjhgfdhgfds
siwiec i monika riczardson za to,ze sa pustakami. steczkowska za to,ze jej wmowili,iz jest sexy i piekn(to telewizja i internet wmowily nam to) z facetow olbrychski ...z aden zniego aktor...wsio gra tak samo...

Gość patrycja 25.02.1986
wszyscy!!! kto to taki celebryta??-nikt,zwykly ktos,kto niczym sie nie zasluzyl,nic konkretnego nie potrafi,tylko tyle,ze jest,ma kase i 'przyjaciol'....wezmy taka Jole z BB czy Frytke,a dlaczego o siostrach Grycan sie glosno w ostatnim czasie zrobilo??przjely schede po tatusiu,a same co takiego zrobily?czym sie zasluzyly? celebrytow wogole nie powinno byc,celebryta we wszystkim ma latwiej niz szary czlowiek,dlaczego pchaja sie na poslow,a ludzie ich wybieraja??tylko dlatego,ze sa znani-znani z tv,gdzie maja swoj wizerunek,a nie prawdziwa twarz.... bez komentarza

Gość yyyyyyykurwa
każdy który nie ma talentu i nic nie osiągnął a się lansuje cyckami/dupą/opowieściami o seksie już nawet dodę ścierpię jakoś, bo no do dupy ma muzykę i ogólnie osobowość szajsowa, ale głosu jej nie można odmówić nie lubię też tych którym się wydaje, że mogą łamać prawo, bić ludzi, jeździć po pijaku i potem jak gdyby nigdy nic uczestniczyć w życiu publicznym i zgrywać ofiary i dlatego nie wymieniam nazwisk raczej bo uważam, ze o takich osobach w ogóle nie powinno się pisać, jak przestaną budzić jakąkolwiek sensację to znikną kiedyś a jak ciągle ich nazwiska będą się pojawiały, ludzie będą wchodzli w artykuły, komentowali itd to sami się skazują na takich celebrytów

Gość lkjhgfdhgfds
a!i maryla rodowicz mnie wkurza!!! bo jest stara,brzydka,pomarszczona ,jest umalowana jak ruska lalka a nikt tego nie pokazuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nigdzie!!!!!!!!chyba podpisala jakis pakt z telewizja, fotografami i cala reszta!!!!(jak jest w tv to ja tak naswietla,ze wyglada ok) a taka np wegrowska?bez przerwy pokazywana jest jako potwor...gruby,brzydki potwor. a zaloze sie,ze wcale tak nie wyglada! wszystko zalezy od ujec fotografa. bez sensu....

Gość jeden-cztery
Socha akurat dla mnie ok a Natalia Siwiec to nie taka nowa celebrytka, kto interesuje się piłką nożną to wie jak zmieniali się pilkarze z którymi chodziła i to było parę lat temu zdziwiłem się jak nagle na Euro ta znajoma twarz i nazwisko zobaczyłem, a słyszałem o Jej romansach z piłkarzami już dawno :-)

Gość patrycja 25.02.1986
aktor to aktor,jakis tam zawod ma, w tv gra i go pokazuja,dla mnie celebryta to taki czlowiek,ktory nic nie robi,a wszedzie z dziwnych powodow go pelno......tu sie z tym pokaze,tam z tamtym i juz znany i kochany:-) glupota

Gość mika19877777
waśniewska.... to dopiero celebrytka....

Gość patrycja 25.02.1986
widze,ze tylko ykurwa zna pojecie celebryty z prawdziwego zdarzenia. trzeba bylo temat zalozyc,ktory ze znanych z tv ludzi was wkurwia.....

Gość patrycja 25.02.1986
no to fakt,a takich pelno....co drugi albo i wiecej

Gość lkjhgfdhgfds
fakt,ja sie zle wyrazilam...celebryta a Rodowicz czy Olbrychski to roznica... ale Socha?zaliczam ja do aktorek...srednich aktorek,ale jednak aktorek..z...parciem na szkolo:) trudno wyznaczyc granice kto jest kto:)

Gość patrycja 25.02.1986
wojewodzki to typowy celebryta,ale go lubie inteligenty,zabawny choc czesto ma chamskie teksty i na sile sie odmladza wizerunkiem,co z czasem bedzie coraz smieszniejsze,po prostu troche z wiekiem nie przystoi. czasami tez draznia mnie jego zagrania do kobiet,bo za duzo sobie pozwala i strasznie widac,jaki jest za PO,co wydaje mi sie jako publicysta i prowadzacy taki program-powinien byc obiektywny i takiego zgrywa,choc wcale taki nie jest. i on duzo mowi o parciu na szklo,a widac jakie ma sam....

mnie Socha jakos ,,chemicznie'' oslabia, bo nie znam ani jej wypowiedzi ani tymbardziej nie ogladam produkcji z jej udzialem! za to ciagle ja widze:O w przeroznych szmatlawcach, ktore kupuje by odpopoczac od myslenia:D i bo sa tanie:P

Gość patrycja 25.02.1986
on jest celebryta z programem w tv, ale przed idolem czy ktos o nim slyszal??? z celebryty i malo znanego krytyka zrobili gwiazde..

Gość drka s.Fiutacja , małorolna
drażni mnie celebryta prezes Amber Gold, za to, że da sie do pierdla zamknąc.

Gość patrycja 25.02.1986
niestety tv z kazdego moze zrobic gwiazde w krotkim czasie,a takze upodlic,a ludzie nie maja swoich rozumow,tylko slepo ogladaja i przyswajaja,nie myslac,ze nawet wiadomosci to tylko czesc prawdy podana w pewien okreslony sposob i trzeba troche wysilku intelektualnego wlozyc,przemyslec i dojsc do wlasnych wnioskow,a nie podanych na tacy w wiadomosciach,ktore nie sa na ogol rzetelne

Gość patrycja 25.02.1986
naiwnosc ludzka nie zna granic...

Najbardziej ta stara Czubaszek :o ja rozumiem że emeryturę ma moze glodową, ale żeby być aż tak zdesperowanym żeby opowiadać w tv że sie miało aborcje i robić z tego sensacje to już duża przesada. Tak jakby to miało kogoś coś do obchodzenia :o Jak dla mnie to żałosne

Gość o rany julek
Siwcowa - jedne wielkie nadete NIC Douda - wulgarna prostaczka bez talentu Wiśniewski - glupi pajac bez ziarnka talentu

Gość jeden-cztery
bardzo daleko mi do poglądów Czubaszek, z tą aborcją też niepotrzebnie się obnosiła ale to jej sprawa jednak intelektu tej kobiecinie i dystansu do siebie plus autokreacji jej nie można odmówić no i zasług bo jednak dla radia to bardzo ważna postać