Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vanilla Chic

Kosmetyki, które POLECACIE :)

Polecane posty

Jest już temat "kosmetyki, których nie polecacie", to może teraz przeciwieństwo? Coś w rodzaju recenzji kosmetyków, które Wam pomogł y, są przyjemne w użytkowaniu itp.

Ja zacznę. Balsam DOVE taki biały z zielonymi elementami, ujędrniający -dobrze się wchłania -mocno, ale ładnie pachnie -skóra nawilżona i napięta po pierwszym uzyciu Kosmetyki do włosów L'OREAL ELSEVE chyba najlepsze szampony i odżywki jakich używałam ładny zapach, dlugo się utrzymuje dobrze rozczesujące się włosy po użyciu

Polecić mogę sudokrem jako krem po depilacji bikini :) zero otarć!Peeling z Lirene pomarańczowy STOP CELULIT. Nie wiem czy celulit zmniejsza, ale dupka po tym jest gładziutka jak po photoshopie :)

Deodorant w kulce DOVE ORIGNAL, biały z niebieska nakretka, jedyny po ktorym w ogóle się nie poce, co ciekawe używa go także mój chłopak, bo wszystkie męskie DEO to badziew i syf

Ja dezodorant używam z VICHY w kulce z turkusową zakrętką. Też można polecić śmiało :)

Gość fajnie byłoby
Sudocrem - można go też używać po opalaniu( gdy opali nas na czerwono), na ranki( szybciej się goją). Nie uczula, nie podrażnia. Zmywacz do paznokci z Isany- tani, dobrze zmywa, nie śmierdzi strasznie. Maść ochronna z witaminą A - idealna zimą,gdy mam przesuszoną skórę na dłoniach i nic nie działa oraz na wymagające usta. Olej rycynowe - przyciemnia lekko rzęsy,pogrubia, wzmacnia. Rzęsy przy systematycznym stosowaniu przestają wypadać. ładnie nawilża skórki wokół paznokci. Nawilża włosy, zabezpiecza przed łamaniem i rozdwajaniem. Ma tępą konsystencje i ciężko się nakłada. przy nakładaniu na skal, pojawiają się nowe włoski. Można użyć przy kąpieli i wtedy mamy ładnie natłuszczone ciało. Eveline -diamentowa odzywka. Paznokcie nie rozdwajają się, są twardsze, wzmocnione i nie łamią się.