Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleopatra 90

golenie pach

Polecane posty

Gość do pytanie raczej dlaczego
mi takie cos pasuje, serio. a kobieta o takiej urodzie od razu sie kojarzy z kims temperamentnym

ja mysle ze panowie z reguły sobie sprawy nie zdają że jaja im się pocą nawet bez wysiłku i nie pachną różami. Oni nie lezą pod skrzydełkiem ani nie schodzą sami sobie ponizej pasa. Uwielbiam mężczyzn dbających o siebie. Myślę że większosc męzczzn jest za naturalnym owlosieniem siebie samego - z niewiedzy lub lenistwa. Zwlaszcza Ci bujnie owlosieni.

A mnie osobiście zarost, czy brak zarostu pod pachami i w okolicach krocza nie robi różnicy. Lubię i dziewczynki i chłopców, byłem z takimi, co się golą i z naturalnymi i za każdym razem traktuje to jako urozmaicenie, coś ciekawego i odróżniającego jedna osobę od drugiej. Są tylko dwa warunki - żeby było czysto, no i żeby włosy nie przesłaniały reszty :D

Gość pytanie raczej dlaczego
No i częściowo bardzo słusznie Ci się kojarzy, jeśli idzie o temperament. Ogólnie miałam wielki kompleks jeśli tyczy owłosienia, ale no z czasem wyluzowałam, nie będę sobie rąk golić przecież:O

malkuth, ale no naturalność różnie wygląda. Znam kobiety które niemal nie mają owłosienia i przy nich to serio neciekawie wyglądam. Ale fajnie, że masz takie podejście.

zadnych kompleksow. nikomu normalnego to nie bedzie przeszkadzalo

pytanie raczej dlaczego mam nadzieje ze nie krepujesz sie nosic bluzek na ramiaczkach jak widac ten ciemny slad zarostu

kiedyś tak, teraz mi zwisa czy to komuś przeszkadza, jedni mają piegi a ja mam ciemny zarost, takie życie ale no u mnie też taka sprawa, że musze się pobadać bo do końca zdrowa nie jestem i stąd też te włosy

akurat sporo kobiet ma dosc duze owlosienie. jak nie masz hirsutyzmu to raczej owlosienie nie wynika z problemow hormonalnych

no ciągle gadano, że to dziedzicznie (bo wszystkie kobiety w rodzinie z mocnym owłosieniem), tyle, że ja jedyna mam jasną karnację stąd to inaczej wygląda, a faktycznie z ciążą będę mieć problem raczej, a z hirsutyzmem nie wiadomo na razie. Ciężko stwierdzić czy coś co u innych kobiet jest w normie u mnie akurat nie. Ale nawet jakbym miała to i tak nic nie mogę raczej zrobić gorsze problemy ludzie mają, a może trafię na takiego co mu się spodoba:)

mi sie to podoba. sciezka milosci na brzuchu tez jest ok. natomiast wiekszosc facetow chyba nie zwraca uwagi na to, czy kobieta po goleniu ma pod pachami slad zarostu czy nie. wiekszosc pewnie po prostu uwaza ze kobieta ma pachy ogolone i tyle i sie nie zastanawia czy widac jakies kropki ciemne czy nie

jakbym mial taka dziewczyne to bym pewnie sam jej zaczal podnosic rece do gory w intymnych sytuacjach

Młodzi faceci chyba bardziej zwracają uwagę wlaśnie, takie mam wrażenie przynajmniej

mysle ze wiekszosci facetow to w ogole interesuje. co to za roznica czy pod pachami widac kropki czy nie. mnie akurat podnieca jak fajna, ladna dziewczyna ma pod pachami takiego jezyka, takie gesto ulozone ciemne krotkie igielki. zauwazylem, ze sporo dziewczyn wychodzi tak w bluzkach na ramiaczkach, jakos mialy i maja facetow i kompleksow raczej nie maja, skoro wychodza z kilkudniowym zarostem z domu

To fajnie że tacy są:) Miłego wieczoru🖐️

dziekuje. wzajemnie. a ile masz lat?

Gość kleopatra 90
Wiadomo, że posiadanie włosów pod pachami nie jest równoznaczne z brudem i brakiem higieny, ale osobiście nie wyobrażam sobie bycia z facetem, który nie goli ani nawet nie podcina tam włosów. Czy są panowie, którzy nigdy tego nie robią ani nie zamierzają? Nie przeszkadzają wam długie włosy praktycznie wystające z rękawka koszulki?

Gość finherabfkjhar
"mówimy o goleniu pach czy o braku higieny ? to chyba dwie odrębne sprawy. Facet z gołymi paszkami to dla mnie jakaś pipa." to nie sa zupelnie dwie odrebne sprawy. Wlosy od pachami powoduja sybse pocenie sie i smierdza. Pod gola pacha bakterie sie nie utrzymaja za to pod nieogolona tak. Te wlochy to siedlisko bakterii. Moj facet z reguly nie goli pach,bo nie czuje takiej potrzeby ale latem owszem. Wieczne wrazenie mokrego gaszczu pod pachami to nic milego. I nie gola pacha robi z faceta PIPE.

Gość finherabfkjhar
szybsze pocenie sie*

to ja pisalem w tym innym temacie

a ile masz lat?

Gość drugą dekadę zaczęłam
a cóż?

Gość drugą dekadę zaczęłam
i podejście mam raczej normalne, bez odchyłów w żadną stronę chociaż wiadomo jak na basen to musi być wszystko idealnie, bo wytykana palcem za coś bym jednak nie chciała być

druga dekade to sie raczej zaczyna 11 lat :P

a dlaczego uwazasz, ze mlodzi faceci zwracaja uwage na to czy dziewczyna ma pod pachami slad zarostu itp?

A dlaczego mówicie , że to pedalskie? Kwestia estetyki. "Facet to facet" ? W takim razie kobieta to kobieta. W czym oni są inni, żeby się nie golić? Równie dobrze dziewczyny mogłyby chodzić zarośnięte, żeby nie uchodzić za lesbijki.

Gość drugą dekadę zaczęłam kiedyś:P
no własnie potem dopiero pomyślałam co napisałam, ale zrozumiałeś:P nie chce mi się tutaj za bardzo rozpisywać, i o doświadczenie moje chodzi i o obserwacje

ja nie wierze, ze dla jakiegos faceta slad zarostu pod pachami moze byc w ogole problemem. przeciez to tylko taki cien, jakies kropki. ja rozumiem, ze malo ktory facet lubi owlosione pachy. ale zeby ogolone z jakims szarym sladem po zgolonych wloskach komus przeszkadzaly? az dziwne, ze ktos na to w ogole zwraca uwage. wiekszosc kobiet ma jakis tam slad po goleniu

poza tym jak facet lubi owlosienie to czesto wrecz przez kobiety jest za zboczonego uwazany