Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

keysy2121

bol brzucha 15 tydz pomozcie

Polecane posty

bol brzucha jest taki nie jak na okres a przypominajacy bardziej ze tak powiem skret kiszek, dosc ostry, na kibelku bylam dzis z 6 razy juz. czy to moze zagrazac mojej ciazy? czy moge zaczekac do wizyty za tydzien u pani gin czy powinnam sie udac na pogotowie? pomozcie. to moja pierwsza ciaza nie wiem co jest grozne

Gość azu
zadzwoń do gina

Gość inTime84
na pogotowie.Plamienia,krwawienia,bole brzucha nie sa czyms normalnym w ciazy.nie zastanawiaj sie tylko jedz.lepiej dmuchac na zimne

teraz chwilowo przeszlo po wyproznieniu, czytam na necie ze to moze byc spowodowane problemami z jelitem grubym wiec moze poprostu dzidzius sie zapedzil i mi tam co nie co scisnal? mozliwe cos takiego?

Gość tak bardzo mi z tym zle
Dziewczyno jedz do szpitala,a najlepiej dzwon po pogotowie.Wiem co mowie,starcilam 2 dzieci i wiem,ze lepiej dmuchac na zimne

nie mam plamien ani krwawien, kurde nie wiem co robic bo teraz przeszlo, nie mam teraz jak jechac do lekarza bo chlopak do pozna akurat w pracy

Gość azu
w 16tc (o ile pamiętam z wcześniejszego tematu twojego) nie bardzo ma się gdzie dziecko zapędzać. Dzwoń do swojego lekarza.

Gość inTime84
sama nie wiem.to twoja decyzja.ja jak na poczatku ciazy mialam mega zaparcia to tez nie wiedzialam czy brzuch boli mnie bo cos sie dzieje czy boli bo nie moge sie zalatwic.sama musisz zdecydowac

Gość tablletki antyyyy
mozlwe ze poronisz i wtredy sie bedziesz cale zycie zastanawiala co to bylo. Leniu na pogotwie, na co czekasz? Ubrac ci sie nie chce i dupy z domu ruszyc???

Gość gracjaiurok32
Mialam podobnie i byla to grypa zoladkowa po 24 godzinach przeszlo,ale lepiej jak ci tu radza idz do lekarza

to zadzwon po pogotowie

Gość inTime84
azu dobrze pisze.w 16 tc dziecko raczej nie ma szans sie zapedzic :) gdziekolwiek

gracjaiurok32 ja akurat plamilam,zadzwonilismy na pogotowie,wieczorem bolal mnie w szpitalu brzuch i zaczelam krwawic,bol brzucha jak na miesiaczke chyba.To bylo kilka lat temu.Pierwsze dziecko stracilam 9 lat temu,a drugie 6 lat temu.TEraz mam synka 5cio letniego,ale cala ciaza to ciagle patrzenie na bielizne i tak do porodu

Gość sdfghjklfghjkl
zadzwoń na pogotowie i powiedz co ci dolega i w ktorym tyg ciązy jestes... dyspoztyor zadecyduje czy wysylac karetke czy nie, a ty problem 'jechac czy nie jechac' bedziesz miala z głowy :O

Gość inTime84
dziwna jestes.Kazda ciaza jest inna.bedziesz sie diagnozowac na podstawie tego co ci tu dziewczyny pisza??????? to chore.zastanow sie czy zalezy ci na tym dziecku.jak ci wiekszosc pisze ze do lekarza to nie zastanawiaj sie tylko jedz.zamiast siedziec tu i gdybac

w 15 tyg jestem, teraz przeszlo, nie mam krwawien ani palmien wiec juztro pojade do mojej gin, ale dziekuje za odpowiedzi

Gość sdfghjklfghjkl
problem w tym ze zadna z nas przez net nie stwierdzi czy to macica sie rozciaga czy tez moze to cos powazniejszego!

Gość zelowka
Keysy... zamiast tu pisać powinnaś iść do lekarza, natychmiast. Co my ci pomożemy na odległość? To skrajna nieodpowiedzialność!

Gość inTime84
ehhh....pewnie.poczekaj jeszcze z tydzien.tylko potem nie pisz i nie placz dlaczego poronilas.przeraza mnie takie myslenie.Po co zakladalas ten temat?????????? napisalas czy masz jechac na pogotowie,mowimy ci ze tak a ty i tak swoje.

Tak,dziewczyny Ci dobrze pisza,zadna nie chce Cie straszyc,bo nie o to nam chodzi.Musisz byc zbadana przez lekarza,jak nie chcesz do szpitala,to zadzwon prywatnie,jak cie stac,za kase cie kazdy gin przyjmie

Gość azu
Ale co ty właściwie chcesz? Do lekarza nie zadzwonisz więc jakiej rady jeszcze chcesz? Nikt ci nie powie czy to coś poważnego czy też nie. Może to jelitówka ale o ile poza ciążą można to olać to ja osobiście wolałabym się choć telefonicznie z lekarzem skonsultować. Ale jak wolisz.

Gość gracjaiurok32
Tak mialam w ciazy grype zoladkowa,bolal mnie brzuch i mialam rozwolnienie co nie znaczy ze masz to samo,ja bylam u lekarzablepiej zrob to samo

keysy2121 kazda z nas jest inna,inaczej przechodzimy ciaze,rodzimy itp.wiec posluchaj naszych rad i smigaj do lekarza jeszcze DZIS

keysy2121 odpowiedz szczerze,zalezy Ci na tym dziecku?Bo jesli tak,to nie wiem co tu jeszcze robisz.Dziewczyny maja racje piszac,ze jak bedzie za pozno to bedzie placz i lament,ale wtedy miej pretensje do siebie.Kazdy lekarz ci powie,ze jak jest bol brzucha,to powinno sie do lekarza isc bez zwloki