Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet tecaf

Dlaczego jesteście takimi zawziętymi sukami ?

Polecane posty

Gość facet tecaf

moja kobieta zabrała dzieci, bez słowa wyjechała do rodziny na noc, dzieci pytają / tato a ty jedziesz ? / a ona nic, bez słowa drzwi zamknięte choćby nie wiem co się działo, no chyba, ze przyłapałbym ją pod chłopem, do gło0wy by mi nie przyszło postępować w ten sposób wy , zimne suki, to potraficie

Gość bez powodu
?

Gość polsko ojczyzno ma
nie ma lekko

Gość facet tecaf
jestem najbardziej sobie znanym niezależnym gościem, nie pantoflarzem, głupia pisdo pytam natomiast , dlaczego to WY bywacie takimi zatwardziałymi, bezlitosnymi szmatami ?

mogłabym spytać o to samo, dlaczego wy mężczyźni jesteście takimi skurwysynami? Może zacznij działać i z rób coś, przecież ci zależy, to też twoje dzieci, a ty siedzisz i obrażasz kobiety.

Gość polsko ojczyzno ma
oj chyba jednak ta żona miała jeden powód , żeby się tak zachować mianowicie Ciebie- tylko dlaczego tak późno!!!

też nie wiem dlaczego baby to takie szmaty, ale mało mnie to obchodzi bo już dawno wiedziałem że małżeństwo to zuo

Gość facet tecaf
nie siedzę i nie obrazam kobiet opisuję sytuację, która z mojej strony nigdy by nie zaistniała odpisuję też na głupie posty słowami do tego stworzonymi

Gość ojiojo
banda nieudaczników co obraża kobiety

rzeczywiście "głupia pisdo" nie było obrażaniem kobiet wiesz co? wydaję mi się że tylko w gębie jesteś mocny, a tak naprawdę własna kobieta cię potrafiła wydymać. Czytając to co piszesz, popieram twoją żonę. 🖐️

Gość facet tecaf
no tak, następna mądra dóópa zaczynam rozumieć dlaczego talk postępujecie dzięki za uświadomienie nieudacznk ja yebie, dzięki, wielkie dzięki już rozumiem

Gość ojiojo
a co myślałeś że pochwalimy cię za to że wyzywasz kobiety od suk???

Cała przyjemność po naszej stronie. jeśli będziesz potrzebował jeszcze jakichś rad, albo chociażby wyżalić się to wal jak w dym. My cię wysłuchamy i zawsze coś doradzimy.

Gość facet tecaf
nie sadzę żebym usłyszał coś mądrego ale skorzystam jezeli ponownie zapomnę, dlaczego postępujecie jak suki, nie omieszkam 🖐️