Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maltydnida.....

nowy porządek świata

Polecane posty

Gość maltydnida.....

Hey. Interesował się ktoś z was ww tematyką??co o tym sądzicie?? Co sądzicie o pomyśle wszczepienia społeczeństwu chipów, inwigilacji??

Gość rafiiisko
Kiedyś się bardzo w to zagłebiłem. to co oni chcą zrobić jest nie do przyjęcia. SPOŁECZEŃSTWO MUSI SIĘ OBUDZIĆ!!MUSI!! bo jesli nie będziemy wszyscy naznaczeni jak to bydło w zagrodzie.

Gość trollo
moja babcia mówiła o tym już w latach 80-tych. Wtedy się z niej po cichu śmiałem. Dziś już tak wesoło mi nie jest. Wszystkie znaki wskazują, że do tego to wszystko zmierza. Na razie mamy chipy w kartach bankomatowych i paszportach, za chwilę w dowodach osobistych. Następnym krokiem będą implanty w ciele. Już dziś możliwości inwigilacji są takie, że Orwellowi się nawet nie śniło. Prywatyzacja zysków i uspołecznianie strat to obecne status quo w gospodarce, co pokazały ostatnie lata. Sztucznie tworzone choroby (wszelkie grypy ptasie, świńskie itd), koncerny bogatsze i potężniejsze od państw. To już nie science fiction, to RZECZYWISTOŚĆ. Wydaje mi się, że już jest za późno

Gość a co twoja babcia
konkretnie mówiła ? Jakieś szczegóły

Gość ..............,....
przecież na te ptasie i świńskie grypy zachorowała garstka ludzi, a ktoś tu przytacza to jako dowód...

Gość trollo
nie pamiętam wszystkiego, najważniejsze to: RZĄD ŚWIATOWY DEPOPULACJA (maks. 2 mld ludzi) KAŻDY Z NAS BĘDZIE MIAŁ WYTATUOWANY SWÓJ "nr seryjny" NA KARKU I WSZCZEPIONY CHIP, będzie znany każdy krok każdego człowieka WYELIMINOWANIE GOTÓWKI - całkowita kontrola, każdego można w dowolnej chwili odciąć od środków finansowych Generalnie to nowa forma niewolnictwa. Niewolnictwa totalnego. To wszystko już się zaczęło. PESELe wprowadzono stosunkowo niedawno, następny krok to tatuaż z zakodowanym tym numerem na karku. Postęp in vitro i inżynierii genetycznej też nie bierze się znikąd. On ma swój cel. A jaki? Wystarczy przeczytać NOWY, WSPANIAŁY ŚWIAT Huxley'a. Kiedyś to była utopia, dziś nasza przyszłość

Gość trollo
te grypy to są próby. Jeszcze nie było PRÓBY GENERALNEJ. To nie są choroby naturalne, hoduje się je w laboratoriach

Gość trollo
poza tym zważ jaki miały cel te grypy - wciśnięcie gównianych szczepionek. Ile całe państwa wydały na to Gó wno? Wlaśnie tak koncerny farmaceutyczne rosną w siłę. Jakkolwiek Resident Evil to całkowita fikcja to pokazuje jak koncerny farmaceutyczne zdobywają niewyobrażalne wpływy. Dziś Afryka i Azja jest dla nich poligonem doświadczalnym. O tym się nie mówi, ale to tam testują swoje "leki", "szczepionki" i oczywiście choroby