Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagienka87

biedne dzieci powinny trzymac sie z dala od bogatych

Polecane posty

moje zdanie jest takie ja nie chce zeby moje dzieci sie z takimi trzymaly bo po co nabjorą zlych nawykow patologi i jeszcze wszy albo jakas choroba przejdzie na moje pociechy

Gość ciepło Arizony
jagienka - czy cieszysz się z nieszczęścia innych?

tak jak zawsze pisze moje poglady sa kontrowersyjne oburzaja ale sa prawdziwe ja nie koloryzuje jak inni

ja tez chce zeby bylo normale... a biedne to z patologii i moga moje nauczyc zlych nawykow i odciagnac od nauki

wy nie macie nic do powiedzenia ehhhhhhhh a nwy czego uczycie swoje dzieci ja chce zeby zaszly tak daleko jak ja

Gość KasiaTUSK
OBY NIE SIEDZIAŁY TAK JAK TY NA KAFE 24 H

hiej jagna mąż mnie zdradza. Ja myślę, że swoje dzieci powinnaś zamknąć w klatce, żeby przypadkiem chorób nie złapały schodząc po schodach i trzymając barierki. ZAłatw im indykcyjne nauczanie, żeby nie było.

Gość a po informatyce
A widziałas ten film pt. Ranczo. Jakie były zdolne dzieci tej najbiedniejszej rodziny Solejuków? Nie chciałabyś zeby się przyjażniły z twoimi dziećmi?

Gość ooiiookis
jezuuu ale laska przykurwista :O spierdalaj suko

dzolano to ty psychopatko uwazasz ze sie znamy ehhhh ja sie nie dziwie ze cie zdradza bo ty oleju w glowie nie maszi zbiednej rodziny jestes ha

Gość i tu sie zgodze
cos w tym jest. ja np. nie pozwolił bym sie bawic moich dzieci z twoimi. ktos wyzej napisałe ze siedzisz tu 24/7 , wiec twoje dzieci biegaja samopas ... faktycznie patologia od ktorej mozna nabrac złych nawykow.

Gość i tu sie zgodze
a ty masz ZDROWO ??

Gość Aeorosmith
jagienka87 , szczerze współczuję Ci inteligencji . Mam nadzieję, że kiedyś życie kopnie Cię mocno w dupę, albo te dzieci, że tak je wychowałaś. Wyrosną na ludzi-roboty bez serca i uczuć.

Gość Jakaś głupia,napisała!!!!
Na głupotę nie ma rady.Jak można pisać takie pierdoły?! Bogaty nie znaczy mądry! Z tego jest mnóstwo patologii.Żal mi ciebie Jagienko- srenko wywłoko!!!!! Głupota przemawia aż żal tego czytać!