Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagienka87

biedne dzieci powinny trzymac sie z dala od bogatych

Polecane posty

Gość soypeligroso
Dramatem naszej epoki jest to, że głupota zabrała się do myślenia. Jean Cocteau

no zapraszam was na dyskusje musicie sie pogodzic sa ludzie i ludzie dzielimy sie na klasy swiatem rzadzi kasa

Gość Cos w tym jest jesli
Kto madry pisze "masz choro glowe"? Wiesz dzieci z na prawde bogatych rodzin (piszesz, ze z takiej jestes) nie maja dostepu do patologii a ty mialas, wiec... Prowokacja ci sie nie udala.

biedne dzieci nie zawsze są z patoli, tępa strzało :o no mózgiem to cię bóg nie obdarował. liczy się to, jaki człowiek jest, a nie czy ma grubo w portfelu czy nie!

ferdka pytam komp dziala za 30 tysiecy ha zara ja tutaj cie za nobraze podam ja ci dam kurwe gruba maciuro

Gość moooooooooooooooo
znam dzieci biedne bogate i bogate inaczej.. biedne - zależy jak panuje sytuacja w rodzinie ale przeważnie dzieci wychowane na kulturalne grzeczne i mądre,samodzielne i umiejące coś w życiu osiągnąć bogate- jak wyżej ale już nie takie samodzielne inaczej bogate czyle jak twoje rozkapryszone, zawistne, nie mających znajomych, i przeważnie głupich bo bez korepetycji i szkół prywatnych za które mamusia płaci więc płaci to musi przejśc nic nie wneisie do życia no i do 30 na utzrymaniu u rodziców bo nie nauczone samodzielności..oczywiście rodzice dają kaskę ale jak sie kasa kończy to takie dzici jako dorośli kończą bardzo źle i to jest przykład bardzo wielu osób. dziecko moze być grzeczne przy tobie bo mu narzucasz i się cię boi ale w śród innych będzie znienawidzone i nieporadne.

Gość soypeligroso
JA PIERDOLE KURWA !!!!!!!

biedne dzieci nie maja zadnych perspektyw ochhhhh zycie im rodzice marnuja narobia tych dzieci jak stonek a one sie meczah

Gość Ludzie nie odpisujcie idiotce!
Osoba chora z urojenia.Nikt normalny tak się nie zachowuje przecież.A ty wariatko możesz sobie zmyslać i gadać co slina na ozór naniesie.Ja skńczyłem.Zejdz z fali bo cie chuj spali nędzna kreaturo.Namierze cie,uważaj!!! SKOŃCZYŁEM!!!!! 😡

Gość igusia, igusia
Twoje dzieci znają języki? A ojczysty też, czy piszą jak ty? Odpowiedz proszę

Gość soypeligroso
Jagienko, wyjdź . Skoro jesteś tak cudownie ustawiona i bogata, radziłabym Ci zacząć się martwić. Żeby twoje dziecko nie skończyło jak stereotyp bogatego nastolatka. Rozpieszczone, niesamodzielne,bezczelne, głupie .

schiza twoje odgrazanie mam w odybcie i ciebie zebys ty nmie zalowala ja ciebie nie obrazama ty mnie ciagle wiec tepa macioro ryj w kubel

Gość igusia, igusia
Literówki owszem, każdemu się zdarzają ale ortografy osobie wykształconej nie powinny I mnie nie wyzywaj proszę cię bardzo. Ja tego nie robię A portfel gruby kultury nie zastąpi niestety.

Gość soypeligroso
USA powiadasz ? DŻOANA ? Sprawdźmy czy potrafii odpowiedzieć na jedno pytanie chociaż, bogata Kurwa. Jagielonka, kto jest prezydentem Polski ? xD

Gość igusia, igusia
Ludzie ale po co się denerwować? Przecież nie warto :)

Gość soypeligroso
Właśnie to wygooglowałaś, prawda ? Ale nieważne, nareszcie twoja odpowiedź nie sprawiła, że mam ochotę ci przywalić. Brawo.

Gość igusia, igusia
Jeżeli nawet nie do mnie to i tak nie ładnie. Po co się tak wyzywać?