Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagienka87

biedne dzieci powinny trzymac sie z dala od bogatych

Polecane posty

ku**wa dziewczyno wez ty lepiej sie nie odzywaj na tym forum bo co wejde to glupsze rzeczy piszesz idiotko!!! ty naprawde nie masz co robic do cholery tylko pierdolic głupoty.a co ty masz do biednych dzieci no zaraz mnie szlag trafi!! wogole nie ma sensu tego komentowac bo taka kretynka jak ty i tak nic nie zrozumiem !! brak mi slow na ciebie.

Gość CO ZA IDIOTKA TO NAPISAŁA?
Takich jak ty powinno trzymać się w odosobnieniu.Jesteś niebezpieczna dla otoczenia! Kasa to nie wszystko,inteligencji nie masz za grosz.Uważaj żebyś nie znalazła się wraz ze swoim znojdkami w rynsztoku.Znałam takich jak ty,a teraz grzebią po śmietnikach.Szczerze ci tego życzę parszywa owco!

ja wam nie zazdroszcze bo wy jestescie ograniczeni dzieci biedne sa patologiczne brudne zawszone czego oni moga nauczyc mordowac ludzi albo pijactwa

Gość CO ZA IDIOTKA TO NAPISAŁA?
grudzień_85 nie zwracaj uwagi na tego Śmiecia.Szkoda Twoich nerwów.Znajdzie się taka parszywa owca i tak pierdoli takie głupoty.Z tekstów widzę że to jest DNO więc takich trzeba OLAĆ! 😠

Gość hhhjou
Hahahahaha !

ja niestety uczylam sie z biednymi dziecmi i chronie przed nimi swoich zeby uniknely tego co ja brut od tych dzieci smród i ubustwo zeby popsute w glowie nic anic rozumu glupie pomysly i na tym koniec

Gość hbvjm
jestes kobieta sukcesu czy tylko tepą krową ze wsi na granicy? naprawde uwazasz ze takie dzieci zgorsza twoje ?? az tak masz głupie swoje dzieci ze one nie wiedzą ze mają robić tylko to na co maja ochotę, a nie słychać lepszych bardz gorszych dzieci i wpakowac sie na 'zła drogę'?? zastanawiam się kogo ggłypote chcesz wybielic swoją czy twoich 'pociech'??

oj to wy mnie nie chcecie zrozumiec o czym tu dyskutowac ze nie chce zeby moje dzieci pily wode z kauzy

Gość moooooooooooooooo
my to pewnie patologia bo mąż zarabia 1800-2200netto na 4-os rodz. ale ty w ogóle bierzesz pod uwagę ze niektórzy nie mają możliwości iśc do pracy ja kilka miesięcy pracowałam dziećmi zajmował się teść ale zachorował a niedawno zmarł i nie stac mnie by zapłacić opiekunce bo mi to nie wyjdzie dobrze licząc z dojazdami...a mam 5 latka i 2 latka.. i dla twojej wiedzy nie mamy własnego mieszkania ale wynajmujemy od znajomych i sami się utrzymujemy i choć cięzko radzimy sobie...ale wiem że za kilka lat możemy zdołać wszystko i mieć przyjaciół..i powiem jeszcze jedno mamy kilku sąsiadów w tym 2 którzy są zamozni jedni mająniezłą firmę 2 tak amo i moje dziecko się właśnie z nimi bawi a co mało ich dzieci ciągnie do moich i jeszcze coś co dla mnie dumą że matki tych zamożnych dzieci nieraz mi mówią że mam dziecko skarb , grzeczne i potrafi świetnie bawić się w grupie aby była ład . a i sami z mężem mamy z nimikontakty.. takze sąludzie co nie myślą tylko kasą.

hahhhahaaa śmieszna jestes naprawde wiesz nie wiedziałam ze kobieta moze byc prawiczkiem hhmmm ciekawe.wez ty żalosnka kretynko ludzie maja tu racje jestes pierd**olnieta !! pirdolisz tu anonimowo głupoty i taka odwazna jestes ciekawe czy byc to samo powiedziala otwarcie przy innych osobach.poprostu żal mi ciebie niewiem czy to prowokacja czy ty naprawde jestes tak opoźniona ;/

Gość igusia, igusia
Jagienko może w ogóle potworzyć getta dla biednych, żebyś ty i tobie podobni nie musieli na to patrzeć ? A te twoje wysokie sfery, bogactwo i nie patologia nie nauczyły, że nie ma wyrażenia "NIE NAWIDZE" ? Słownik poprawnej polszczyzny nie kosztuje dużo serio.

chyba naprawde niie ma co komentowac tego co ona tu pisze bo nie warto psuć nerwów zawsze znajdzie ze jakis debil który pierdzieli farmazony ;/

Gość szakira_30
Przez takie jak ty rodzi się nienawiść niechęć i obrzydzenie do ludzi .Tego co piszesz to czy czytać nie idzie nie mówiąc, że taka wyuczona i bogata a byk za bykiem robisz.Jesteś tylko głupią pi... co rozum pozjadała.

Gość hhhjou
Komuś tu zaraz żyłka pęknie :):):):):):):):)

Gość Cos w tym jest jesli
to konkretna patologia ;) taka jak ty nie powinna sie wychowywac z takimi ;) ale to twoje rodzenstwo przeciez :) czyli przyznajesz sie do bycia brudaska, biedaczka itp. gdybys miala tak jak tu probujesz wcisnac to w zyciu bys sie nie bawila w dziecinstwie z brudnymi dziecmi z patologii. nawet nie umiesz pisac poprawnie w jezyku polskim, wiec o jakim bogactwie i klasie piszesz, wiesniaro.

Gość soypeligroso
Może ta cała jagienka to gimnazjalista, któremu się nudzi ? xD

schiza ty to ta glupiua mea kulka hahahahhaahhahaaha to co moje zdanie jest takie i nie mozecie tego zmienic mam was gdzie ja te dzieci to mam za gorsze bo tak jest moje znaja jezyki a kulture maja w paluszkuh