Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1991 dziewczyna

stare i znane=zazdrosc

Polecane posty

Gość 1991 dziewczyna

zaczne od tego ze z chlopakiem mamy po 21 lat, jestesmy razem od 4, moj P jest o mnie chorobliwie zazdrosny, przeglada mi smsy, rozmowy, fb wszytsko, mi to nie przeszkadza bo nie mam nic do ukrycia i moze to tez dzialac w druga strone czyli ze ja moge robic takie rzeczy, ale ja kompletnie nie mam ochoty, Wasi faceci tez tacy sa? dzis sie poklocilismy bo on jest w pracy i ja jestem w pracy, mi zepsul sie samochod i moj sasiad powiedzial ze po mnie przyjedzie, on sie strasznie zdenerwowal ze JAKIS GOSC bedzie mnie wozil autem, powiedzial ze on sie zwolni na chwile i zawiezie mnie do domu albo posle po mnie swojego kolege...chore..jak jest u Was z tym tematem?

Gość dajsdnajf
pelen odzew widze :D

ty masz chlopaka a ja nie..o mnie jest zazdrosny znajomy..mnie to juz denerwuje..on zachowuje sie tak jakby byl monim chlopakiem..

Mój narzeczony w ogóle nie jest zazdrosny, prawdę mówiąc. Mogę iść na piwo z kumplem, do kina w mieszanym towarzystwie bez niego i nie robi mi z tego tytułu żadnych pretensji. Nie przegląda mojego telefonu ani fb, bo by dostał w twarz. Co to w ogóle za metody? Ja mam swoja prywatność i wymagam, by to szanował. Tak samo ja mu nie grzebię po komórce.

Gość 1991 dziewczyna
o widze ze ktos jednak odpisal..ja tez mowie ze nie moze tak robic bo to chyba calkowity brak zaufania a z drugiej strony naprawde nie mam co ukrywac wiec obojetne mi to czy sprawdza czy nie bo i tak tam nim nie znajdzie..chore...

Gość julka z lawendowego lasu
to co robi Twój chłopak jest chore, teraz Ci się podoba, bo odnosisz wrażenie, że jesteś dla niego taka ważna- nie chcę się wymądrzać, ale trochę już przeżyłam i mam dwie koleżanki- jedna rozwiodła się z zazdrośnikiem- bo miała awantury , że ktoś na nią popatrzył na spacerze, a jak się nie daj boże ukłonił to koszmar, chodziła z oczami wbitymi w chodnik, nie mogła mieć żadnych znajomych, awantura gdy sama wyszła na zakupy, dzwonił do domu i ją kontrolował (nie było wtedy komórek) inna żyje z zazdrośnikiem i się dostosuwuje jak on jest w domu (a często wyjeżdża na szczęście) oszukuje go, nie może sama wyjść z koleżankami, awanturę miała jak zauważył w portfelu bilet autobusowy (że ma kochanka), sama była na weselu- a on o tym nie wie, jak jest w domu- nie może przyjść do mnie (dwa kroki i znamy się wszyscy doskonale) bo będzie foch komórkę jej sprawdza, ale po kryjomu i jeszcze jedno- pierwsza koleżanka (ta rozwódka) ma siostrzenicę, dziewczyna jej nie słuchała (bo która by posłuchała? :-) żeby nie wychodziła za mąż , bo miała też takiego zaborczego, po 5 latach- właśnie teraz- zostawiła męża i ich piękny dom takie objawy "miłości" po czasie tracą swój wątpliwy urok i staje się to bardzo uciążliwe

Gość 1991 dziewczyna
ja nie powiedzialam ze mi sie to podoba, wrecz przeciwnie, ale nie zwracam na to uwagi a do takich paranoi ze ja nie moge wyjsc gdzie chce nie doprowadzam, owszem czesto jest awantura ze gdzies chce isc z kolega ale zawsze stawiam na swoim i ide, co do kolezanek to w zyciu mi nie zabronil, czasami nawet sam propnuje zebym gdzies poszla z nimi takze nie jest zle, chodzi raczej o telefon czy fb

Ja bym sobie nie pozwoliła. Nie mogłabym żyć z kimś takim, bo to nie jest normalne. Teraz sprawdza telefon, a potem będzie zamykał w domu i lał, bo ktoś mi dzień dobry powie.