Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coio kupiccc??!

doradźcie do kupić 2 latce na prezent?????

Polecane posty

Gość coio kupiccc??!

ma konika bujanego ma lalki bobasy ma rozne zabawki interaktywne i te fisher price uczniaczki garnuszki itd oraz kuchenke ma dzieciecą, balony pilki, duzo ciuszkow ma i ksiazeczek całe polki... chcialabym jej kupic jakies moze ksiazeczki ale takie że sie dotyka i np. cos gra albo dotyka sie kawalki materialow i inne jakies czesci tej ksiazeczki nietypowe ale nie wiem jak to wpisac i znalesc na allegro?> co jej kupic?>???!!!

może teatrzyk kukiełkowy albo teatrzyk cieni, ale musi mieć wtedy kogoś do zabawy

Gość moja była zachwycona
w tym wieku kuchnia

Zapytaj matkę dziewczynki, po co kupować zabawkę która dziecka nie ucieszy. Moja siostra zawsze przed urodzinami mojego syna (a jest matką chrzestną) pyta mnie co mu kupić :)

proponuje plastilinę, ja mojemu synkowi i córeczce przyjacióki kupiłam zestaw plastoliny farma i obydwoje byli zachwyceni i do tej pory sie tym bawią. Tej plastoliny są różne modele np. farma, lodziarnia, pizzeria etc. http://allegro.pl/cobi-piankolina-magiczna-farma-moon-dough-mata-i2572771688.html http://allegro.pl/play-doh-ciastolina-lody-i-lizaki-na-patyku-37396-i2581806753.html

Gość coio kupiccc??!
ma ciastolineee ta ogrinalną nawet ale ją zjada droczy sie z mamą ze ją zje i jest klopotliwe to, na ciastoline ona musi poczekac widocznie:): ma kuchenke zabawkową ma wozek dla lalek lalki bobasy ma aż 3 klocki drewniane ma i te fisher price ma tez, sanki na zimę ma, konika little tikes ma do bujania pluszakow ma za duzo, lalki barbio nawet ma, ma klocki drewniane a plastikowe ją nie interesuja! ma laptopa zabawkowego fisher price i telefon zabawka

Gość coio kupiccc??!
dodam ze mieszkanie jest malutkie i nie moge go zagracać domkami namiotami czy basenami z pilkami:( no chyba ze jakies skladane na szybko są by do szafy pouupychac:):)

Gość coio kupiccc??!
widzialam u znajomej ten teatrzyk i ona sie nie zabawiala tym nawet jak wlasnie ktos "przedstawial " i świrował zabawiał ją to ona nie lubila ytego...hmmm a cos innego?:)

Gość coio kupiccc??!
do kąpieli tez ma duuzo zabawek i nie ma gdzie tyego juz upychac:) zreszta nie lubi sie kąpac i szybko ucieka z wanny...

Gość iuvoefuwe
skoro wszysto ma daj jej karnet na plac zabaw na caly dzien albo pakę słodyczy

Kuchnia, garnuszki itd to dobry pomysł. Ale ja proponuję ciastolinę:)

Gość coio kupiccc??!
no ciezki orzech do zgryzienia, nie wiem wlasnie co mozna kupic... pisalam juz co ma: ma : lamptopa fisher price garnuszek an klocuszek samolot v-tech ma kuchnie duza z akcesoriami ma konika little tikes do bujania ma duzo pluszakow lalek i bobasow ma wozek dla lalek taki 2 w 1 ma ksiazek 2 wielkie kartony balony pilki duze i male ma ma klocki drewniane i plastikowe ktorymi sie nie bawi ma ciastoline zestaw caly nie lubi lub zjada to i na przekor robi ma mate wodna aquadoodle nie interesuje jej ma pelikana fisher price maq zwykly drewnianą biedronke an patyku do pchania taki popychacz ma sorter do klockow te ksztalty

Gość coio kupiccc??!
to co tu ktos wkleil do wkladania w otwory te dwewniane puzzle" ma tez

Gość asiulka880204
kup może jej rowerek biegowy albo normalny :)

Gość coio kupiccc??!
a o tych puzzlach piankowych cos pisali ze cuchną chyba na cały dom czuc takim sztucznym zapachem?

jak kupisz w sklepie wszystko po 5zł, to pewnie tak ;) ja mam kupione w sklepie zabawkowym i są świetne, po zlożeniu wyglądają jak kolorowy dywan w pokoju synka, świetna zabawa

Gość coio kupiccc??!
A JA BYLAM W SKLEPIE SMYK WĄCHAŁAM TE PIANKOWE DUZE PUZZLE I ONE AZ PRZEZ OPAKOWANIE ŚMIERDZIAŁY! NIE WIEM SAMA:( A NA ALLEGRO JAKIES MOZECIE POLECIC ?

Gość a czar par
jejuuu...jaka Ty wybredna jestes ;P A moze organki? Albo jaka gre z firmy matela np. Nalepki na sciane tablice -ale to duze fajne krzeselko dla dzieci np z mamuta fajan lampke dla dzieci

Gość a czar par
farbki do malowania palcami odkurzacz pralke (takie dla dzieci)

Gość a czar par
pianinko cymalki czy inne instrumenty nakladke na pas do fotelika samochodwego mazaki wdne do kapieli (w smyku)-do malowania po wannie mikrofon kolczyki naklejane \estaw lekarski (moja zachwycona byla)