Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasztet na dukanie

czy na diecie dukana można jeść pasztet ze sklepu ale taki pieczony np z indyka

Polecane posty

Gość pasztet na dukanie

mam ogromną ochotę na pasztet, czy można takie ze sklepu (np z indyka) jeżeli nie, to co mogę zjeść bez robienia (jestem w pracy) czyli tak zwanego gotowca. Umieram z głodu

Gość jklkokl
nie nie mozna zjedz sobie serek lekki albo rybe albo jajka , no nie wiem co masz w zasiegu reki tam w pracy i na ktorej fazie jestes

Gość pasztet na dukanie
jestem na 2 fazie ale same P\ jajek sobie nie ugotuję, bo nie mam kuchenki, ani mikrofali nawet, a na serek już nie mogę patrzeć, a na rybę jakoś nie mam ochoty. Macie jakieś inne pomysły a to co zjeść z gotowców

Gość aiskaa
moz etaka goyowa galarete z indyka ( bez warzyw)

Gość pasztet na dukanie
może to dobry pomysł a co z tym pasztetem z indyka nie tak, że go nie można?

Gość aiskaa
no ztym pasztetem to nie wiem , ja bym raz zjadła znowu nie wpadajmy w paranoje .jezeli z indyka i bez chleba to chyba spoko, może byc

Gość pasztet na dukanie
ja wiem, że po razie to pewnie nic, ale jestem już taka zła od kilku dni mam zastój, waga ani drgnie, a jeszcze jak dowalę ten pasztet to boję się, żeby do tego nie przybrać na wadze. Co robicie jak macie zastój - bo to mega obniża motywację

Gość aiskaa
nie mialam nigdy zastoju nawet na 3 fazie chudlam i schudłam z a duzo teraz nie ejstem na diecie

Gość aleksandraaaaaaaaa
Zapraszam na mojego bloga o psach : www.zmiloscidopsow.blogspot.com ! Zawsze nowe,ciekawe artykuły. Informacje zarówno o pielęgnacji,wychowywaniu psa, jak i o rasach psów :) ZAPRASZAM!

Gość pasztet na dukanie
ja juz kiedyś byłam na dukanie i wtedy tez chudła, bardzo szybko po nawet 0,5 kg dziennie, schudłam wtedy prawie 20 kg, a jakieś 3-4 miesiące, a teraz organizm przyzwyczaił się i nie jest już taki posłuszny

Gość aiskaa
moz epowinnas zmienic diete na inna

Gość pasztet na dukanie
próby zakończone fiaskiem :( zostaje tylko Dukan Kupiłam sobie gotową galaretkę - ohyda, tego się nie dało jeść, dobrze, że do tego kupiłam mały jogurt naturalny i mały jogurt pitny waniliowy 0%, wymieszałam je razem i dodałam otręby, chyba z głodu już nie umrę, a w domu czekają pulpeciki gotowane :)

Gość pasztet na dukanie
zrobię do tego sos pomidorowy z koncentratu i ziół i zapiekę :)

Gość w tych pasztetach
...jest kaszka manna,skórki z kurcząt,często też dodatek mięsa wieprzowego itp....dlatego nie nadają się na II fazę;no ale dałaś radę:)i jest :classic_cool:.Na przyszłość staraj się zabrać do pracy,coś co pozwoli Ci nie umierać z głodu i nie będzie dzięki temu pokusy na coś niedozwolonego. 🖐️