Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 2 latka

menu urodzinowe

Polecane posty

Gość mama 2 latka

mam problem i moze ktos mi podsunie jakis pomysl. syn ma urodziny. zapraszam w godzinach miedzy 10 a 13 kolezanki z dziecmi. dzieci w okolicach 2 lat. i tu pytanie co oprocz tortu kawy podac na takim "przyjeciu"? mam juz pomysl na przystrojenie pokoju itd ale mam problem z menu. potrzebne cos co nie zapycha dzieci bo po wyjsciu od nas beda jedli u siebie w domach zupe. cos co bedzie smakowalo i doroslemu i dzieciom. podpowiedzcie cos moze mamy ktore maja wieksze dosawidczenie w organizacji przyjec dla dzieci :)

Gość mama 2 latka
oj no zadna mama nie podpowie nic ??

Gość LaMania
ja bym stawiała na dużo owoców w kosteczkach np. popcorn może. ciasteczka. wiem z doświadczenia, że dzieciaki jak szaleją to na jedzenie bardzo uwagi nie zwrócą. ;)))

Gość LaMania
jakieś babeczki może... hmmm. dużo napojów. zależy co jedzą te dzieci na codzień.

Gość alllecoo
dziwna godzina! co nie podasz to sie zapchają,

Gość aawwwaa
no ja w ta niedziele robie urodziny 2gie córce i zapraszam mlodych ludzi i doroslych i robie: salatke majonezową jarzynowa popcorn chipsy tort' lody z bita smietana i owocami ciastka babeczki bigos

Gość mama 2 latka
wiem ze pora troche dziwna ale urodziny wypadaja w tygodniu i w ten dzien chcialam do poludnia zaprosic wlasdnie kolezanki z dziecmi pewnie posiedza do 13 bo dzieci pozniej ida spac. popoludniu przychodzi maz z pracy wpada do nas chrzestny z dziewczyna. chcialam to jakos pogodzic wszystko dlatego zaprosilam kolezanki o tej porze w ramach spaceru przed drzemka dzieci. a dzieci maja ok 2 lat jedza juz wszystko.

Gość mama 2 latka
ooo a moze salatka owocowa i jakies babeczki wlasnie z kremem i owocami?? salatka moze podana w arbuzie wydrazonym ?? macie jakies przepisy na dore salatki owocowe gluwnie chodzi mi o sos nie wiem jaki na bazie miodu ??

Gość mama 2 latka
???????

Gość uyyti7toi7
sałatka i bigos dla dzieci :-0 wez kobiet pomysl które dziecko to zje. Ja ci autorko podpowiem co u mnie zrobiło furorę- zwykłe tosty.Jak masz opiekacz do kanapek to zrob róZne rodzaje,z szynka i setrem,z papryką,na słodko np z ananasem itp do tego ketchup dla dzieci i jest super zabawa.u mnie dzieci zjadły 2 duże talerze tostów.do tego były muffinki,ciasteczka,owoce oraz soki.

Gość z mm będzie bardzo
do niektórych dzieci na urodziny wpadają też dorośli- więc ten bigos i salatka to pewnie dla nich. rusz trochę głową zanim na kogoś naskoczysz