Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Może schudnęę

Od jutra się odchudzam

Polecane posty

Gość Może schudnęę

Mam 175 cm wzrostu, ważę 62 kilo. Planuję zrzucić z 5-7 kilo i będę na diecie dukana. Dzisiaj zajadam się na zapas:) Może ktoś do mnie dołączy??? Tutaj będę się wam zwierzać

Gość ijajko
bede tez odchudzac sie

Gość Read_love
Cześć! :) Ja też odchudzam się dukanem i jak na razie to 2 dzień i powiem ci że ta dieta to dla mnie raj, bo poprzednia moja dieta - głodówka :) Chcę zrzucić ok. 10kg . Nie obżeram się jak niektórzy . Dzisiaj np. zjadłam na śniadanie omlet z 1 jajka wędliny z kurczaka light :) i cebulka, "obiad" jogurt 0% tł. wiśniowy z połową kostki twarogu, a o 15 zrobiłam sobie z połowy kostki twarogu taki twaróg a'la "tzatziki z korniszonem, cebulką i kurczakiem + ulubione przyprawy :) Potem ćwiczenia i po 15 nic nie jadłam, ale jakoś nie jestem głodna :) Powodzenia życzę w diecie i powiem jedno, dieta dukana jest o wiele lepsza od głodówek i nie wyniszcza wątroby, tylko ją obciąża jak sie nie pije dużo wody :/ Zanim coś napiszecie, to pomyślcie i nie piszcie o czymś o czym nic nie wiecie :)

Gość goośka15
no hejj! ;D ja też zaczynam po raz 100 sie odchudzac, ale tym razem bedzie to ostatni raz bo w koncu sie wyniszcze totalnie.. no to od jutra coś sie bedzie ze mna dziac ( w stylu że mama kupi cos dobrego czy cos ) ide napisac także ostrzegam!! ;D komus trzeba sie wyżalic . mi nie zalezy na tym zeby to zjesc tylko chodzi o to ze jesli nie jem slodkiego to mama zaczyna mnie podejrzewac, dlatego chowie to w szafe gorzej z pączkami itp.. bedziemy sie wsierac ! ;D Powodzenia :)

Gość koleżanko Read_ love
Jesteś pewna, że tą fazę prowadzisz prawidłowo? I albo nie czytałaś książki, albo nie zrozumiałaś. Szok. Mało tego po Dąbrowskiej powinnaś podkręcić zarżnięty metabolizm. Ja się nie dziwię, że potem po forum chodzą takie dietetyczki po pierwszym semestrze nauki zabawy w zawód dietetyk i piszą, że dukan to syf.

Gość koleżanko Read_love
Jesteś pewna, że tą fazę prowadzisz prawidłowo? I albo nie czytałaś książki, albo nie zrozumiałaś. Szok. Mało tego po Dąbrowskiej powinnaś podkręcić zarżnięty metabolizm. Ja się nie dziwię, że potem po forum chodzą takie dietetyczki po pierwszym semestrze nauki zabawy w zawód dietetyk i piszą, że dukan to syf.

Gość Read_love
Ale ja między dietą dukana, a warzywno owocową zrobiłam przerwę miesięczną, w której jadłam wszystko, ale mało itp. Schudłam wtedy 2 kg Powiem że byłam u dietetyka i ona też mi poleciła dietę dukana. Raczej nie robię tego źle, bo jak mówiłam robię to pod okiem lekarza :)

Gość kjhp;
jak ktos ma ksiazke , przeczyta i sie dostosuje to wszystko okey a jak z.e poprowadzi diete to wiadomo,,,,,

Gość kjhp;
a na neci e rozne bzdury pisza