Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomoooooocy

Pooomocy

Polecane posty

moze po prostu byla speszona, bo nie myslala, ze przyniesiesz jej jakies kwiaty. kobiety lubia co prawda takie akcenty ale moze ona sie przestraszyla ze obiecujesz sobie po tym spotkaniu czegos, czego ona nie bedzie mogla, badz chciala ci dac: a mianowicie wiecej niz przyjazn. jesli juz koniecznie chciales to spotkanie zaakcentowac to lepeij bys zrobil jak bys jej kupil "jajko niespodzianke", byloby to z dowcipem i pewnie dla niej mniej klopotliwe. jesli masz jej mail to napisz jej pare zdan wyjasniajacych.

Gość Kaatika93
Kolejny podszyw.

kto ja podszyw czy ten ostatni co napisał że jestes chętna czy coś takiego tamten tak:P a jak chciałem nick pomoooocy sobie zarezerwować to tamci już go hasłem zastrzegli więc napisałem taki żeby sobie rozkminili co ten nick znaczy:P::P

Dobra ale widze że niektórzy mają niezłą polewe. Forum to był zły pomysł. Ale dzięki wszystkim co coś podpowiedzieli. Ale chyba wole żeby było tak jak jest niż żebym coś spieprzył :) Ale jak macie coś jeszcze do powiedzenia to piszcie napewno odpisze :)

Ale chyba wole żeby było tak jak jest niż żebym coś spieprzył Moze juz wrecz spieprzyles, haha