Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Armaid

Lepiej przefarbować włosy w domu czy u fryzjerki?

Polecane posty

mam włosy jasny brąz a chce przefarbować na jasny blond. zastanawiam sie czy zrobić to sama w domu (oglądam na temat farbowania włosów na prawde dużo rzeczy np. http://www.youtube.com/watch?v=UY4UM9ZZyiM ) wszyscy mówią że fryzjerka to profesjonalista ale jak ostatnio farbowałam u niej włosy szmponem koloryzującym z ciemnego blondy na ciemny brąz to ta fryzjerka zrobiła mi przez przypadek ombre (a miały wyjść całe) i jeszcze mówiła ze zostały krzywo rozjaśnione. dopiero 2 tygodnie później jak już to zeszło to kupiłam szamponetke w tym samym kolorze i sama sobie zrobiłam i wyszło dobrze jak myślicie. gdzie przefarbować włosy? p.s. ja też chce kupić farby a jak fryzjerka mi wybierze jakiś dziwny kolor to potem będę musiała chodzić do niej farbować odrosty nie wiem co robić!

Radziłabym ci ten pierwszy raz skorzystać jednak z fachowca.Później sama możesz sobie robić odrosty.

no tak ale ja nie jestem pewna tej fryzjerki (jak powyżej) a mieszkam w małym mieście więc nie mam zbyt wielu do wyboru