Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna :( :(

Przegrałam życie idę do zawodówki :( :(

Polecane posty

Jestem Smutna :( :(

masz to na co sobie sama zapracowałaś. nie nasza wina/zasługa

Gość no to jedziemy z pytaniami
Wiemy, Prawa ;)

Wiem. Ale czy mówię że to wasza wina :O

Prawa myślisz że jesteś lepsza. Sama nie zdalas 🖐️

Gość no to jedziemy z pytaniami
a to przepraszam :) Zmylił mnie ten zbieg okoliczności. :D

Gość ja ja ja tez
dupa tam. Tez skończyłam zetke i to były moje najlepsze szkolne lata. Po zetce zawsze można iść dalej........

Gość dfhvsdjkvshakjdhg
Nie przejmuj się, to jeszcze nie tragedia. Mój kuzyn (35 lat) aktualnie robi doktorat, a wiesz jak wyglądała jego edukacja od początku? Jako że uczył się w starym systemie, gdzie nie było jeszcze gimnazjów, wyglądało to następująco: podstawówka, zawodówka, technikum, studia magisterskie i studia doktoranckie aktualnie. Niby stracisz te kilka lat, ale tak na prawdę niewiele stracisz a kształcić się możesz dalej po zawodówce :)

Gość Uzbbekka
Córka rybaka chwalisz się czy zalisz, jeszcze się nie nacieszylas tym dyplomikiem, nie masz znajomych z reala, że w każdym temacie wspominasz jaka nie jesteś super :D

Gość segergg
I znowu tępe polaczki będą po Ciebie jechać że poszłaś do zawodówki bo w końcu w tym kraju wszyscy studiują :) W kraju gdzie wykształcenie się nie liczy nie musisz się martwić że idziesz do zawodówki, zawodówka, liceum, studia , wszystko jeden chuj :) Tutaj i tak nie zarobisz więcej niż 1200 na rękę :)

Gość dfhvsdjkvshakjdhg
córka rybaka, jak obronisz magistra, wtedy przyjdź się pochwalić :D obronić technika i zdać maturę to żadna rewelacja.

Gość segergg
córka Rybaka to smutne? Smutne jest to że jesteś taka pusta i ograniczona, cieszysz się że masz technka i maturę ? a zachowujesz się jak podobno ludzie po zawodówkach :) Jesteś pizdą zasraną, wstyd mi że muszę dzielić ten złodziejski kraj z taką pierdoloną hipokrytką.

Gość segergg
Sam mam zawodówkę i nikt mi nie powie że jestem tępy, smutny i nieuk.Nie każdy musi studiować, nie każdy chce studiować więc wypierdalaj :D Pogadamy za parę lat jak będziesz się tutaj żalić że nie masz pracy :D

kurde ale najazd na mnie :D mnie to bawi :D zal wam dupsko ściska że pochwalilam sie na forum tym. A przeciez nie karze wam tego czytac :) Dla mnie to jest osiagniecie i to spore majac 20 lat. zazdroscicie dlatego takie jestescie. :) pozdro

a piszac TO SMUTNE nie mowie tego ironicznie... :O ludzie nie kazdy jest taki jak myslicie. Autorka widac nie cieszy sie tym ze idzie do zawodowki i ja tez bym sie nie cieszyla :O a tak wgl mam chlopaka po zawodowce dokladniej ślusarz i co? Jakos mi to nie przeszkadza

Gość dfhvsdjkvshakjdhg
>>Segergg, no jasne że nie każdy musi chcieć studiować. Szczerze powiem, że każdy zawód jest potrzebny, bo... kto kurde piekł bychleb, kto by budował domy, kto by np. nawet wymieniał zamki w drzwiach, kto sprzedawałby wyprodukowane produkty i kto by je produkował, gdyby każdy był magistrem, doktorem czy profesorem.

Gość Uzbbekka
Chodźi raczej o to że latasz po całym kafe i w kółko o tym nawijasz, jakbyś nie wiadomo co osiągnęła, a tak naprawdę dostałas się pewnie na gowniana uczelnie na gowniany kierunek. Znajomych w realu nie masz że na kafe musisz się dowartosciowywac. Pewnie z taka idiotka nikt gadać nie chce

Chodźi raczej o to że latasz po całym kafe i w kółko o tym nawijasz, jakbyś nie wiadomo co osiągnęła, a tak naprawdę dostałas się pewnie na gowniana uczelnie na gowniany kierunek. Znajomych w realu nie masz że na kafe musisz się dowartosciowywac. Pewnie z taka idiotka nikt gadać nie chce wiesz co, ja bynajmniej taka chamska dla innych nie jestem jak ty. nie wiem co toba kieruje, że jesteś tak niemiła/y. To co, że piszę o tym na kafe ? Nie karzę ci czytać. Mam znajomych w realu :O co za głupoty wygadujesz. Każdy ma znajomych :O przedtem nikt nie odbierał telefonów dlatego tu napisałam. Teraz już z przyjaciółmi i rodzicami podzieliłam sie tym i juz mi lepiej. Nie umiem dusić szczęścia w sobie. A nie dostałam się na gówniany kierunek bo na politechnike na ekonomie. Więc se daruj.

Gość dfhvsdjkvshakjdhg
>>córka rybaka010 "Dla mnie to jest osiagniecie i to spore majac 20 lat. zazdroscicie dlatego takie jestescie. pozdro" Dla ciebie jest to osiągnięcie, a ja w twoim wieku, w tym czasie szłam (przygotowywałam się) już na drugi rok studiów. I jest to rzecz bardzo normalna i jeśli dla ciebie to osiągnięcie jakie ty zdobyłaś... heh... najlepiej zamilcz i daj przynajmniej spokój dziewczynie, bo nawet jak skończy zawodówkę i pójdzie dalej się kształcić z niewielkim opóźnieniem, świat się nie zawali, a życie może pokazać, że skończy nie tylko na studiach magisterskich, gdzie ty być może studia zawalisz. Jest takie przysłowie: "nie chwal dnia, przed zachodem słońca" :)

Gość segergg
Do Córki Rybaka Widzisz dziewczynko, ja mam zawodówkę i jakoś nie jest mi z tego powodu smutno.Własna firma, dwa samochody, dom i nieruchomość w Trójmieście, gdybym poszedł na studia nigdy bym nie doszedł do czego do czego doszedłem dzisiaj w wieku 28 lat.Chodzicie na te durne studia, marnujecie najlepsze lata w swoim życiu a później marudzicie i płaczecie że chcą wam dać 1000zł bo przecież studiowałam ! mi się należy ! muszę zarabiać kokosy ! Moja droga, ,życie nie tak działa i jeszcze nie raz się o tym przekonasz.To że masz tego technika maturę i za niedługo nic nie znaczący papierek który w w roku którym go dostaniesz będzie znaczył jeszcze mniej niż dzisiaj nie znaczy że jesteś lepsza a Ty się chwalisz tym jak byś Boga za nogi załapała.Moja siostra nie dawno też dostała się na studia, normalnie szok, czujesz to ? ona dostała się na studia ! skończyła maturę i poszła na studia woow !

Gość Uzbbekka
"ja bynajmniej" w tym momencie kończę czytać, wszystko stało się jasne :) już idź na swój temat i nie spamuj po całym kafe bo gowno co osiągnęłas, taka prawda.

segergg sam jad. A czy ja tu kogoś obraziłam? Czy ja tu komus źle życzę? Wystarczylo napisac pare faktow o mnie i juz nastawienie do mnie takie a nie inne. To co że sie pochwaliłam? Pochwaliłam się i już. Bo cieszę sie tak bardzo że sie pochwalilam!!! Czy to coś złego? :)

Gość segergg
Taki durny stereotyp Ciemnej Polskiej Masy szkoła-studia-ślub-pieluchy-matka polka- presja otoczenia Ludzie po zawodówkach są w Polsce dyskryminowani, jak ktoś się mnie pyta ile obrotów ma moja firma to usta opadają bo przecież niemożliwe ! oni mają studia a pracują za 1000zł :( jakie to smutne...