Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalka acha

Czesi i Słowacy w łóżku

Polecane posty

Gość Lalka acha

macie jakieś doświadczenia ? Ja: Czesi są bardzo delikatni i wyczuleni na potrzeby kobiet, przy Polaku nie doszłam nigdy pochwowo, przy Czechu pierwszy raz i od tamtej pory regularnie. Słowacy mają naprawdę dobry sprzęt i też dbaja o to by skończyli dopiero jak zadowolą kobietę. Aktualnie mieszkam w Żylinie, pracuję w oddziale pewnej firmy, ale z rozrzewnieniem wspominam czeskie czasy w Ostravie.... Może mnie tam firma oddeleguje ??????

Gość gosiaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja potwierdzam Czechów, Słowaka nie miałam :) Tzn jednego czecha, rozmiary standardowe ale ta technika i jakieś takie wyczulenie na kobietę jakiego nie doświadczyłam tutaj w PL

Gość I l I l I l I
Założe się, ze Czeszki to samo piszą o Polakach :D

trzym mordke turkusowa :O kobieta wie o czym mówi , wasz robiła badania na reprezentacyjnej grupie 1 Czecha :classic_cool:🖐️

Gość Lalka acha
Pracujac w Czechach i Słowacji obywatelki tych Państw, oczywiście te które miały kontakt z Polakami, stwierdziły że to egoiści i nigdy by z Polakiem nie poszły. Jedna się nabrała bo koleś zagadywał ją po angioelsku i powiedział że jest niemcem, poszła z nim do łóżka i okazał się fatalny, skończył po 40 sekundach, kompletnie ignorując dziewczyne. Okazało się po czasie że to Polak...

Jednego nie rozumiem. Jeśli "Czesi są bardzo delikatni i wyczuleni na potrzeby kobiet" a "Słowacy mają naprawdę dobry sprzęt" to po chooy się dzelili na 2 odrębne państwa. Jako Czchosłowacy mogliby dokonywać cudów :classic_cool:

Tez mnie to zastanawia.....chociaz przyczyna moze tkwic w tym, ze Polacy nie mieliby wtedy zadnych szans na jakakolwiek kobiete.....wiec Czechoslowacy woleli sie podzielic aby kazdemu z nich czegos brakowalo.....i teraz nie sa juz tak silni w ruchaniu.

W czasie wielkiej orgii podzielono Czechosłowację na dwie nacje, a tych, którzy nie zaliczali się się ani do obdarzonych ani do czułych, autobusami wywożono na polską stronę granicy.

Gość Tycjant
Jesteście genialni..... Dodam jeszcze, że Polak jak skończy to obraca się tyłkiem i zapala papierosa, a Czech wyczulony na potrzeby kobiet po doprowadzeniu partnerki do orgazmu pochwowego pozwala sobie na tryumfalne bekniecie po (czterech piwach) po czym wyciera swoje czechosłowackie narzędzie w kołdrę i zasypia z uśmiechem dobrego wojaka Szwejka na twarzy.

Obyście się nie zdziwiły, dziewczyny, kiedy to, co brałyście za czułość, okaże się czeskim hardcorem.

Gość jksjksjkjsk
Się uśmiałem.

Gość etetertet
numero duo ale sie usmialam!

Czesi, Polacy a i później Słowacy, Węgrzy, Bułgarzy... na ruchaniu znają się najlepiej, bo już nie jedni, a to z Niemiec a to z Anglii a i Francuz, tez minetę chlapnie, nie wspominając o Ruskich, co od tyłu biorą. O ruchaniu, a raczej o wyrruchaniu Wiemy najlepiej na świecie. Wywiesiłeś FLAGĘ ?!!! Czy może spieszysz się do szkoły :O Warto powspominać prawdziwą i jedyną wolną POLSKĘ. :)

Gość jESSSSO nIE MOGĘ JUŻ
:D:D To nie zależy od koloru włosów narodowości i innych bzdet :classic_cool: Tylko od podejścia Kiedy to zrozumiecie :classic_cool: Zamiast porównywać Facetów z innymi i żalić się na Polaków. Przeczytajcie ten artykuł i podobne http://wiadomosci.wp.pl/kat,1020223,opage,4,title,Maz-talib-rozstrzelal-22-letnia-Afganke-na-oczach-tlumu,wid,14742824,wiadomosc.html?ticaid=1f164

Poważnie ?! :( Tylko widać jak bardzo są zdesperowani, by bronić własnego kraju. Własnej kultury obyczajów i wartości, które nie muszą się podobać, chyba że chcesz żyć w lepiance masakrowanej przez największe światowe mocarstwa, od ZSSR po USA, które zrobiły sobie poligon swoich wpływów. I jak chorągiewki, manipulują tym państwem. Bo ja nie wiem co robi tam żołnierz polski? Po za uciszoną już sprawą, ostrzelania wioski cywilów. Media coś o tym nie piszą, sensację robi za to kobieta, której nie udowodniono zamordowania dziecka. :O

Gość Tycjant
Bo gdyby laska wyszła spod Czechosłowaka , przetarła swoje polskie oczka i popatrzyła na mapę to by zobaczyła , że do Czech ma 20km.

Teraz jak już poszła fama, to bilety lotnicze do Pragi pewnie kilkukrotnie zdrożeją:O Ja zdążyłam kupić jeszcze po starej cenie.

Gość Tycjant
Od razu bilety lotnicze.... do Pragi się jedzie pociągiem! Kupujesz krajowy bilet do Zebrzydowic, potem u czeskiego konduktora kupujesz bilet do Pragi po czeskiej taryfie. Jak masz odrobinę szczęścia, a konduktor jest akurat w formie, to jeszcze przed Pertrovicami u Karviny masz za sobą pierwszy pochwowy na czeskiej ziemi.

Gość weqwweewe
Co to za temat? Wyznania polki-szmaty rżniętej przez Czechów i Słowaków?