Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qeeqewt44409

KOBIETA KOŃCZY SIE NA 165 CM I TAKA JEST PRAWDA

Polecane posty

Gość Ty tyle masz wzrostu
I chlopak cie rzucil dla wysokiej pieknosci? Biedna. Musisz sie wyzyc na kafe. Buzie tez masz nieciekawa? Moze zakon bylby dobrym miejscem dla ciebie.

Gość Jdjdjdj
Ha ha ha! Aż śmiech bierze jak się takie bzdury czyta.

Gość hshhdhhdbd
Baba powyzej 170 to wielka krowa

Gość Jdjdjdj
Dla niewyrośniętego, tak.

Gość Do karlow
Dlaczego modelki sa wysokie? Dlaczego nie zobaczysz karla na wybiegu? Projektanci zauwazyli, ze kreacje wygladaja lepiej na wysokiej dziewczynie. Ideal piekna. Ubrania prezentuja sie najlepiej na smuklej wysokiej osobie, dlatego. Co nie znaczy, ze modelki dla wszystkich sa bardziej sexi - nie, ale sa piekniejsze od niewyrosnietych ;)

Dobra przestańcie:) Dla mnie śmieszne jest ocenianie wartości kobiety po wzroście. Każdy ma swój ideał i innym nic do tego. Ja jestem średniego wzrostu i dobrze mi z tym. Wkurza mnie tylko czasem to wywyższanie wysokich. Z dwojga złego wolałabym być niższa niż wyższa. Wysokie wcale nie mają tak fajnie:P Pozdrawiam:)

Gość buhaha żal
Ja mam 165 cm i nawet się lubię, ale uważam, że zarówno wyższe i niższe dziewczyny mogą być bardzo ładne. Gratuluję autorowi umysłu o ciasnych horyzontach. Kolejny głupi stereotyp.

Gość Każdego wzrusza zdanie karła
Zbieram Ślimaki Ale co weryfikuje? Bo nie rozumiem? Ja jestem niska i nikt nie robi z tego problemu, a już na pewno nie mój facet. wiec nie wiem gdzie widzisz problem. _@_/ _@_/ _@_/ _@_/" Gdybyś miała garba też nikt by nie robił z tego problemu...

Gość Do karlow
Nizsze dziewczyny moga byc ladne, ale ubrania wygladaja lepiej na wysokich ;) Inaczej byloby pelno karlow na wybiegu a nie ma :) Temat ma obrazic wysokie dziewczyny. Tak prawde te niskie nie beda nigdy mialy tego czegos co maja wysokie ;) ciasnoto umyslowa

Gość minodaues
no tak wysokie bezkształtne z rozrośniętymi łapami i girami same siebie okłamuja że sa marzeniem mężczyzn i obiektem zazdrości niskich kobiet hahaha no tak facet gardzi kobioetą 165 z wymiarami 95/60/95 i śliczną buzią z kobiecymi dłońmi i sexownymi stopami a marza o wielgasach i wielkimi ręcami stopami wystającym duzym paluchem bez cycek i płaskim tyłkiem z męskimi tranzwestorowymi rysami twarzy ło matko:)

Punkt widzenia mierzony punktem siedzenia. Gdybyś miała predyspozycje do modelingu, to nie chciałabyś być niższa. Gdy masz faceta niskiego, chcesz być niższa. Proste... Ja nigdy nie lubiłam niskich facetów - jak tak staną u nas wszyscy w garniturach, to ci niżsi wyglądają jak dzieci przebrane za facetów.

minodaues no tak wysokie bezkształtne z rozrośniętymi łapami i girami same siebie okłamuja że sa marzeniem mężczyzn i obiektem zazdrości niskich kobiet hahaha" A niskie bezkształtne z kaczymi kuprami i nóżkami są z pewnością marzeniem ... myśliwych chyba...?

Gość Mintaj minrea
Wysokie kobiety zostają miskami i nic w tym dziwnego: są dorodniejsze, widoczniejsze, wydają się zdrowsze, takie na pokaz i nie ma tu o czym dyskutować.

Gość nuauauya76477
dlaczego modelki są wysokie?a dlaczego kreatorrzy mody to geje hahaha!wiadomo że na bezkształtnym słupie ciuchy leżą lepiej i tak sie nie gniota jak na sexownej kobiecie

Aha, i wbijcie sobie do głów: Karłowatość - niedobór wzrostu, nanosomia, u kobiet wzrost poniżej 140 cm, u mężczyzn poniżej 150 cm Tak więc nazywając niską dziewczyne o wzroscie 155cm, czy 160cm ośmieszacie sie. Skonczcie wylewać jad i doinformujcie sie troche, bo ta ignorancja aż boli.

Wysokie i chude kobiety są modelkami bo na takie łatwiej szyć ubrania. I z wybiegu są lepiej widoczne. na top modelki wybierane sąjuż te niższe. Bo zdjęcie i tak wszystko uchwyci. i nie jest regułą,że na wysokich ubranie lepiej wygląda. Niższa a zgrabna kobieta o wiele lepiej prezentuje się w obcisłych ciuchach niż wysoka, płaska. Po co ten spór? Widzę, wysokie panie też mają jakiś kompleks?

Gość nuauauya76477
styczki wymyśliły kacze nogi już lepsze to niż szpara między patykowatymi girami fujjj

Każdego wzrusza zdanie karła Nie, gdybym miała GARBA to byłby problem, bo jest to poważne schorzenie. Jest to problem medycznym, a bycie niską jest naturalną sprawą jeżeli ma się np. niewysokie kobiety w rodzinie, to jest coś, co sie dziedzicy i nie jest to choroba. Wyobraź sobie. Obejrzyj sobie książki medyczne kretynko.

Mintaj minrea Wysokie kobiety zostają miskami i nic w tym dziwnego: są dorodniejsze, widoczniejsze, wydają się zdrowsze, takie na pokaz i nie ma tu o czym dyskutować. I choć Bog nie poskąpił wzrostu poskąpił inteligencji jak wiemy:D Akurat kandydatki na miski są glupie jak gęsi:D

Gość nuauauya76477
nio właśnie a propo to oglądałam kiedyś taki program na discovery o wysokich kobietach i to było coś o chorobie genetycznej miały zmodyfikowane konczyny i przechodizły liczne operacje

A swoją drogą więcej teraz facetów o średnim wzroscie niż wysokich. A jednak facet nie chce mieć kobiety wyższej od siebie. Zatem te powyzej 185cm muszą mieć poważny problem ze znalezieniem partnera....

Gość minodaues
hahah wysokie miski sa dorodniejsze na pokaz hahaha bo jebne:) haha jak długie łapska i wielki paluch u stopy może być na pokaz?na pokazach to się chce oglądać sexowne kształty kobiety a nie chłopiecą figure bez cycek hahahahahahahahaha

"Tak więc nazywając niską dziewczyne o wzroscie 155cm," No a jak ją nazwać? Jest niska i już. To jest kużwa zajebiste - jak laska jest 10cm niższa od średniej, to jest normalna, a jak facet jest statystycznie średni, czyli ma 178 to się go od kurdupli wyzywa:classic_cool:

Gość koleś123
dla mnie kobieta powinna mieć od 168 do 173.tyle w temacie

Biest29 No mi też nie przeszkadzają wysokie. Pod jednym warunkiem: Dopóki wykazują oznaki posiadania mózgu i nie wyzywają mnie od karłów. Jak już sie chce coś napisać i zabłysnąć to wypada się trochę dowiedzieć o danej chorobie, co nie? A nie kogoś obrażać bezpodstawnie, tylko dlatego, że sie urosło 10, czy 20 cm wiecej. To jest po prostu chamstwo, a chamstwa nie lubie.

frodo the niziołek "Tak więc nazywając niską dziewczyne o wzroscie 155cm," Frodek i tak jest. Witam cie :-)