Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qeeqewt44409

KOBIETA KOŃCZY SIE NA 165 CM I TAKA JEST PRAWDA

Polecane posty

A ja tam chyba własnie zjadłam słowo (niedbała jestem czasami), bo powinno być: Tak więc nazywając niską dziewczyne o wzroscie 155cm, czy 160cm >KARŁEM< ośmieszacie sie. Także może poprawie, żeby nie było.

Frodek tak----153 :-P My to sie zawsze na tematach o wzroscie spotykamy ...heheh Co u ciebie?

Biest29 - A dzięki w domu wszyscy zdrowi. Się spotykamy, bo mnie do takich tematów odruchowo ciągnie. 153? Wow! Moja koleżanka ma 154,5 (zawsze podkreśla te "pół") i wydaje mi się supermalutka, to Ty już w ogóle musisz być. Ślimak - Chyba nikt normalny by tak nie napisał.

No niee, sugerujesz, że jestem nienormalna ? Wiekszość z moich przyjaciół to niscy faceci :) Mój brat ma np. 175, znam takich co mają mniej. Co w tym dziwnego? Zresztą ja sie przy każdym czuje dobrze bo też nie jestem wysoka :P Ale jak już pisałam karłem to sie nie pozwole nazywać.

Gość Koziolki co wy tam wiecie
Tak, jestescie idealne. Pasuje? Widac, ze pochodzicie gdzies z Pcimia Dolnego i takie macie poglady. Na czarnego to byscie szczekaly? ;) Pomieszkajcie w duzym miescie to zobaczycie, ze ludzie wygladaja roznie. Nie jest tak, ze jeden targ w miasteczku i wszystkie panny chodza w takich samych "outfitach", kobiety moga mierzyc do 165cm a faceci od 180cm, inaczej sa uwazani za tredowatych :) (nie mam nic do inteligentnych ludzi ze wsi)

Ja kisne za granica i planuje wypad do Pl w koncu odwiedzic rodzicow. JA zagladam z ciekawosc na takie tematy ale czadme chuj mnie strzela i musze sie wtracic :-P Ja kiedys mialam problemy ze wzrostem- teraz lubie siebie taka jestem i wiesz co- nie chcialabym byc wieksza .

Też nie chciałabym być większa :D Można sie nasłuchać, ale dlaczego chcesz sie przejmować takimi głupimi kobietami? Frodo, daj spokoj. Naszej wartości nie określa ilość centymetrów jaką mierzymy tylko coś więcej :)

Ślimak - Ty byś nie chciała i Biest by nie chciała, i pewnie jeszcze sporo dziewczyn, ale z facetami jest trochę inaczej, zawsze fajnie byłoby mieć te parę dodatkowych cm (nie, nie o te cm mi chodzi, świntuchy).

W ogóle bez sensu ta dyskusja jest. Są faceci, którzy lubią kobiety wysokie, są tacy, którzy lubią niskie, chude, z duzym tylkiem i cyckiem...kurde nigdy kobieta nie bedzie idealna dla kazdego faceta a amatorów każdego typu urody na pewno wielu się znajdzie.

Może dla was to gorsza sytuacja być niższym, ale uwierz mi.. Że wiekszosc facetów jakich znam jest w przedziale 170-175 :) I nie robią z tego dramatu, więc chyba wiele nie odbiegasz, co? Nie ma co narzekać, trzeba siebie zaakceptować i polubić. Pomyśl, że byłbyś dobrym czołgistą! Oni nie mogą być wysocy :D.

Oh nie nabijam! Mówie tylko, że niscy też sa potrzebni na świecie. :) A tu zaraz dramat. Rozumiem, że masz kompleksy, ale lepiej dla ciebie byłoby gdybyś siebie zaakceptował.

Gość Raffaello
To wypowiem się i ja:) Dla mnie podobają się kobiety w przedziale 165-175cm - to dla mnie wzrost idealny:) Ale wcale nie mówię,że nie spotykałbym się z kobietą niższą - bo przecież nie powiedziane jest,że nie będzie fajna:) Odpadają jedynie kobiety bardzo wysokie. Takie powyżej 180cm. Sam mam 183cm i dziwnie bym się czuł z równą kobietą. Babka musi być niższa i tyle:) Każdy ma swoj gust i typ ale tylko dziwoląg będzie się twardo trzymał swoich "norm". Malutkie kobietki tez są fajniutkie;)A napewno bardziej charakterne:P

Frodek ja cie rozumie ze jako mezczyzna chcialbys byc wiekszy ale masz na pewno inne zalety...:-)