Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qeeqewt44409

W WYGLĄDZIE KOBIETY NIEDOPUSZCZALNE JEST

Polecane posty

Gość qeeqewt44409

wysoki wzrost biale włosy czerwona cera brak piersi i tyłka krótkie włosy spora nadwaga anorektyczne figura a więc albo masz 165 95/65/95 z 58 kg ciemne włosy oprawe oczu i śniadą cere albo jesteś mutantem powyżej 170 z czerwoną skórą zniszczonymi popalonymi wlosami które występują na twych udach niczym kaktusy a pod rudą postacią pod pachami i na piżdzie masz wielkie łapy giry i wystający duży paluch

Gość fnbfnbf
pewnie jestes kurdupel. Sama jestem niskiego wzrostu alefacet ponizej 180 to dla mnie kurdupel.

Gość qeeqewt44409
mam 186cm nie lubie genetycznych olbrzymich babochłopów kobieta powinna być eteryczna subtelna kobieca czyli babochłopy wielgasy i świńskie blondyny odpadają

Gość zderrr
A jak kobieta ma więcej niż 170 to co ma zrobić? Odciąć sobie nogi bo jakiś karypel z kompleksem wzrostu ma z tym problem? :D wszystkie top modelki są wysokie i Ty możesz sobie o nich jedynie pomarzyć

Gość zderrr
W ogóle jaki podział - albo masz 165 i ciemną karnację albo jesteś wielką świńską blondyną:D pogratulować inteligencji. Wyobraź sobie drogi autorze, że są jeszcze inne typy urody a to że najwyraźniej jakaś ślicznotka o w/w opisanym wyglądzie kopnęła Cie w doopsko to juz nie jest nasz problem :classic_cool:

Gość buhahahha i co z tego
ze wedlug ciebie nie mam w.w wad,skoro oprocz tego ze niby mam te 166 wzrostu 57 kg biust c,ciemne włosy oprawe oczu i śniadą cere to mam krzywe zółte zeby, zeza, wielgachny nos( wybitnie wielki - oprócz tego ze jest dlugi i garbaty to jeszcze szeroki na calej dlugosci:D) i duza twarz?> bralbys?:D

Gość zasadniczy element
qeeqewt44409 bez urazy, ale jeżeli masz powyżej 180cm wzrostu i rozglądasz się za niskimi laskami, jestem pewna, że masz problem od pasa w dół. Nie mogę odpędzić myśli, że z tobą coś nie teges.:-p

jasne, wzrost ponad 170cm to już źle, ale taką modelkę adrianne lime to byś wygrzmocił, pajacu pie*dolony :)

Gość j,kjklkxkxcxklxkl
Oj chłopcze, chłopcze wróć jak dorośniesz, bo na razie nie ma z tobą o czym gadać :)

Gość Wysoka pieknosc cie nie
chciala? Hujowy jestes ;) Wszystkie top modelki sa wysokie, niskie tam wstepu nie maja, wiec stul pysk :) Cos w tym musi byc, ze niska nigdy nie bedzie modelka.

Gość Klaun z cyrku
To ruchaj niskie brunetki kto ci broni i kogo to obchodzi. Smieszne.