Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Erninio z Jelong

Drogie Panie możecie ocenić moją figurę?

Polecane posty

Gość Nowa Daria 26l
Faktycznie tapeta masakra

Gość Erninio z Jelong
Marcepanowa...... Biedny Polak z pensją 1,200 i wersalką na raty. Nie podoba mi się Pensję 1200 zł mogą mieć wyłącznie takie analfabetki jak ty, które nie potrafią przeczytać 10 postów na temat mojego ubrania ze zrozumieniem. Grzebałem przy silniku. Miałem założyć pedalską marynarkę i wypuszczoną na wierzch koszulę z wielkim kołnietzykiem i rozpięta pod szyją? A może standardowe ubranko, T-shirt wywalony na spodnie? jak jesteś taka mądra to doradź. osobiście jeszcze nigdy nie widziałem tu dobrze ubranej dziewczyny. Zawsze jak pytacie o sukienki, to wklejacie linki do szmat, w których nawet wiejskie laski wstydziłyby się pokazać w Remizie. Wasze ulubione markowe centrum, to Allegro :D🖐️ Tak się składa, że spodnie są markowe :D🖐️

Gość Erninio z Jelong
exkjuzmi Moze malo wiem o meskiej anatomii ale innym udaje sie nie zapinac spodni na mostku-pewnie to jakas anomalia genetyczna. :D Licząc od paska do górnego wycięcia koszulki na szyi, to mostek mam na 1/3 wysokości od góry.

Gość Paniodhistorii
moim zdaniem spoko, nie wiem czemu inni tak po Tobie jeżdżą - nie prosiłeś o ocenę ubrania tylko figury

Gość Marcepanowa......
Nie unoś się tak śmieszne jest że podstarzały lowelas ubrany made in ciucholand z wyrazem wypisz i wymaluj PiS zarywa do młodych z tekstem jak wygląda. Jesteś śmieszny:-)) Dziewczyny jak już wybierają faceta to inteligentnego i wyglądającego. Nie unoś się tak bo na dyskotekowej remizie to byś jednie dostał w mordę za przystawianie się do młodej dziewczyny tatuśku

Gość łajka3000
ja tu widzę tylko kończyny górne - ok. resztę ciężko ocenić pod tym ubiorem. nie widać brzucha, ale wyglądasz jakbyś miał masywne uda.

Gość azor_lynch
mam nadzieję, że to niewyjściowy strój tylko tzw. *po domu* :D tudzież z workiem na śmieci po dzielni :)

Gość marcelinka___84
spoko, moja matka też się ubiera nieadekwatnie do wieku :D

Gość asdfghjkl#
dlaczego kiobieta wkleja menckie fotki:O i jeszcze randaluje o aplaus:O

Gość mmmm1234
Do wieku to on jest w 100% ubrany czyli typowy polak z małej woski lub pracownik fizyczny. Dziwie się tobie, że zamieszczasz takie foto jak szansę że młoda kurka się tobą zainteresuje są takie jak wygrana w lotto mało realna ale byle by próbować.

Gość zakłopotana lucynka
dawaj fote łachudro bez wdzianka i tych 100 letnich spodni:O

Gość Erninio z Jelong
siedem morz Erninio skoro juz pytasz http://www.jaunted.com/files/6193/MenTrendsFa ll10.jpg zauwa jak ma dobrane dzinsy ten w środku Takie dżinsy też mam, ale one są ciasne i bardzo nie wygodne do chodzenia dłużej niż 2 godziny. Taki szczuplaczek jak on może w takich chodzić.

Gość Erninio z Jelong
Paniodhistorii moim zdaniem spoko, nie wiem czemu inni tak po Tobie jeżdżą - nie prosiłeś o ocenę ubrania tylko figury Jeżdżą, bo to kafeteria :D jest foto, jest zabawa :D🖐️

hahahaha ja nie mogę jaka wieś. Kurcze z całym szacunkiem dla ciebie ale co to ma być??? zmieniłeś spodnie ;-)) tyle że takie wytarte spodnie raczej sprane kiedy noszono. No i na sam koniec tapeta na ścianie. Jestem plastyczką z wykształcenia i to jest moja pasja i powiem że to jest autentycznie nie modne, totalna wiocha!

Gość Erninio z Jelong
Marcepanowa...... Nie unoś się tak śmieszne jest że podstarzały lowelas ubrany made in ciucholand z wyrazem wypisz i wymaluj PiS zarywa do młodych z tekstem jak wygląda. Śmieszna jesteś, jeśli ci się wydaję, że zarywam do jakichkolwiek lasek. A już tym bardziej z Kafeterii. Ja moja droga cenię inteligencję u kobiet, a tej próżno tu szukać. Mam swoją kobietę i nie szukam innych. Foto wstawiłem bo piszecie bzdury, jacy to umierający i niesprawni są 40 latkowie.

Gość Marcepanowa......
Bożenko napisalas czysta prawde tyle ze fakt zmienil spodnie foty bardzo profesjonalne laski poleca za toba jak muchy do gnoju hahahahah

Gość Erninio z Jelong
***Plastyczka Bożenka*** hahahaha ja nie mogę jaka wieś. Kurcze z całym szacunkiem dla ciebie ale co to ma być??? zmieniłeś spodnie tyle że takie wytarte spodnie raczej sprane kiedy noszono. No i na sam koniec tapeta na ścianie. Jestem plastyczką z wykształcenia i to jest moja pasja i powiem że to jest autentycznie nie modne, totalna wiocha! Tak, wiem. Płakałem ze śmiechu kiedy czytałem opis twojego ideału. Męski - w okularkach i czytający poezję. nadal się turlam ze śmiechu :D Z ciebie taka plastyczka i znawczyni dobrego gustu, jak z koziej dupy trąba :D

Gość eh ci faceeeeeeeeeeeeeeeeeci_
Nie. Panie wez Pan ogarnij sie, bo wygladasz zle!!

Gość siedem morz
plastyczka masz blad ortograficzny w stopce popraw bo troche bije po oczach wiesz o ktorym mowie?

Gość Erninio z Jelong
magłosia19283 jak wygląda pedalska marynarka bo nie rozumiem? ma napisane pedalska? A po czym poznajesz pedała na ulicy? Ma napisane pedał?

Gość eh ci faceeeeeeeeeeeeeeeeeci_
Plastyczka Ci prawde powiedziala to sie obruszasz. Wiesz co obrazilabym ludzie ze wsi piszac, ze wygladasz jak wiesniak, bo oni sie nosza 3 razy lepiej jak ty.

Gość Erninio z Jelong
eh ci faceeeeeeeeeeeeeeeeeci_ Na razie obrażasz kobiety, bo rozsiewasz stereotyp, że kobiety to idiotki. Proszę zajrzyj na stronę nr 1 i przeczytaj 10 razy ze zrozumieniem, co napisałem na temat ubrania. TO JEST UBRANIE ROBOCZE. GRZEBAŁEM PRZY SILNIKU 🖐️

Nie obrażaj mnie bo ja mam swoją godność i nie jestem zdesperowana na tyle aby zamieszczać fotki na forum publicznym. Do tego fotki jakie ty zaprezentowałeś. Na dzień dobry widać, że wykształcenie idzie z wyglądem i sposobem bycia.