Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksandraaaa

potrzebuje dobrych rad i porzadnego kopa aby wziac sie wreszcie ze siebie

Polecane posty

Gość Aleksandraaaa

witam, jestem mloda dziewczyna a strasznie sie zaniedbalam. jestem 1,5 roku po porodzie i niestety nie udalo mi sie schudnac mam167cm i waze 69kg. Wiem ze moj chlopak mnie kocha ale juz nie patrzy na mnie tak jak przed ciaza, mowi ze mu to nie przeszkadza ze troche przytylam, no ale ja mu nie wierze. Teraz wyjezdza na 3 tyg. juz czas wziac sie za siebie i przestac sie nad soba urzalac. Moze macie dla mnie jakies dobre rady?

Gość yruy5u5u
No proszę Cie, ja mam 160 i 76 kg, co końca ciązy 4 mc -mam się zastrzelić?? Po prostu weź się za siebie -zwyczajnie. i zrób to dla SIEBIE.

Gość taka ja se...
Dieta ZP :) i wiecej ruchu dziala cuda :)

Gość tak, mamy - na początek
proponuje słownik ortograficzny... :o

Gość Aleksandraaaa
dieta ZP?

Gość hihi-hihi
Żreć połowę ;)

Gość taka ja se...
hehe nom wlasnie ZP naprawde dziala :) dzieki tej diecie schudlam 10 kg. w przeciagu 3 miesiecy :) Robilam po 100brzuszkow dziennie i skakalam na skakance

Gość Aleksandraaaa
No skakanka nie wchodzi w gre. Ale masz racje poprostu mniej jesc brzuszki to podstawa a moze cos jeszcze

Gość hihi-hihi
spróbuj diety dukana ja chcę zacząć ale tylko ą pierwszą fazę białkową trwającą od5-10 dni moż na schudnąć nawet 5 kg.

Gość hihi-hihi
A tak z innej beczki o kiedy rodziłaś?? Jak długo karmiłaś. Też jesem mamą 2011 i mam podobny problem :/

Gość mondeo
świetna decyzja, zrobisz mu niespodziankę,

Gość Aleksandraaaa
Rodzilam 13.02.2011 przez cc no i nie karmilam dlugo bo nie caly miesiac poniewaz nie mialam pokarmu.

Gość Aleksandraaaa
Tak chce mu zrobic niespodzianke, pójdę jeszcze do fryzjera

Gość hihi-hihi
Ja rodziłam w maju. Karmiłam prawie rok i po przestaniu przybyło mi nagle 5 kg :/ i nie mogę ich zgubić. a mam 160 i 58-59kg kusi mnie ten dukan.

Gość Aleksandraaaa
Ja wlasnie nie dalam rady stosowac rzadnej diety ktora ma jakies konkretne warunki. Ale poprostu jesc polowe, to sie moze udac. A powiedz mi ile posilkow dziennie?

Gość Aleksandraaaa
Ja jeszcze panietam czasy przed ciaza jak wazylam 54kg mm ;) Ale chce wazyc tyle co ty 58, 59kg

Gość hihi-hihi
Ja też bym chciała wagę sprzed ciaży 53.

Gość Aleksandraaaa
To ty niedawno dodalas temat jako mamuska2011?

Gość Aleksandraaaa
A stosowalas juz jakies diety?

Gość hihi-hihi
Taj to ja. Jeszcze nic nie stosowałam

Gość szuszi_1988
Powodzenia ;) Jak zobaczysz efekty napewno bedzie Cie to mobilizowac. Diety dukana nie polecam. Sama kiedys stosowalam. Strasznie wyniszcza organizm nie mowiac juz o braku sily ktora nie da sie ukryc jest potrzebna przy dziecku ;) Musisz zaczac sie ruszac! Jesli masz mozliwosc zostawienia pociechy 2-3razy w tygodniu z kims to proponuje fitness no i zmiana diety. Sa tez fajne cwiczenia z dziecmi wystarczy poszukac w internecie ;) Fryzjer i kosmetyczka to bedzie wypelnienie ;) W koncu kazda z nas ma prawo na troche rozpieszczenia ;)

Gość Aleksandraaaa
Dokładnie jak bede widziala efekty to bedzie ochota na wiecej cwiczen. Mysle ze faktycznie nie ma sensu wyniszczac sobie organizmu skoro mozna mniej jesc i cwiczyc. Ja np zrezygnowalam z dzisiejszej kolacji i nie jestem glodna

Gość szuszi_1988
W sklepie mozna kupic BLONNIK w takim kartonowym opakowaniu. Polecam! Moze w smaku nie jest super ale idealnie spelnia swoje zadanie i po zjedzeniu go na sniadanie czy kolacje dlugo jestesmy syte dzieki czemu tez nie podjadamy miedzy posilkami ;) A jesli bedziesz miala odpowiednia diete to uwierz mi ze i samopoczucie bedzie lepsze ;)

Gość Aleksandraaaa
A ile kosztuje taki blonnik i jak sie go je?

Gość szuszi_1988
okolo 7zl. Ja jem go z mlekiem ale mozna tez z jogurtem ;)

Gość ewelina7821
fajnie;) dziekuje za rade

Gość Święty Judasz
Bułeczki sojowe powodują chudnięcie.

a ja tam dukana nie polecam, no ile mozna jesc mieso i jajka? obrzydlistwo... po tygodniu wyrzeczen schudlam raptem 2 kg i to tylko dlatego ze wolalam nic nie jesc niz zabic glod kolejnym jajkiem; na dluzsza mete nie wyobrazam sobie; lepiej zaczac od prostych rzeczy i chudnac powoli ale systematycznie; wywalic podjadacze z menu, ograniczyc slodycze, wiecej warzyw no i przede wszystkim ruch; intensywny spacer codziennie po min pol godziny dziala cuda, jeszcze lepiej godzinke; a jakby sie udalo dorzucic plywanie i brzuszki to w ogole super; no i zrobic cos dla poprawienia sobie nastroju i zwiekszenia motywacji: kosmetyczka, pedicure, fryzjer, jakis fajny zestaw do makijazu... co chcesz, troche sie dopiescic, polubic swoje cialo mimo wszystko;