Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawlosso231078

Jestem facetem !!! Czy jestem świną ? PRZECZYTAJCIE

Polecane posty

Gość Prezes związku naciagaczy
Co się przejmujesz? Baby standardowo uwielbiają robić takie afery. Nie bierz tego na powarznie. To jej foch, ona cię testuje.

Gość Sasza z pokoju bez klamek
zaraz będzie ze to ona go zmusila siła i zgwaciła :D a on bał isę odmówić bo taki uprzejmy i mily :) facet robi z siebie ofiarę,a wy to kupujecie :D

widzisz chyba ten sex byl niepotrzebny ... i mysle ze ona sobie ubzdurala ze skoro byl sex to bedzie z tego i zwiazek i tego oczekiwala , mysle ze bylo to dla niej oczywiste , wiec sie zszokowala ze powiedziales jej co czujesz a co dalej zamierzasz w zwiazku z ta znajomoscia ?:)

Gość swiatowit
nie poznałeś jeszcze uniwersalnej prawdy: dupy, które spotykają się tylko na seks sa chore psychicznie albo do szpiku zepsute i jednych i drugich najlepiej unikać !

Gość Blablabla w dynie się zamienia
Ania...1987 i ja mam takie podejrzenia. Skoro dobrze nam się rozmawia to coś z tego będzie, zaprosze go na weekend i przypięczetuje spotkanie seksem, jeśli się zgodzi to znaczy , że mu zależy, więc będzie to dopełnieniem naszego "związku". Można by przypuszczać, że tak własnie myślała...

Ania...1987 i ja mam takie podejrzenia. Skoro dobrze nam się rozmawia to coś z tego będzie, zaprosze go na weekend i przypięczetuje spotkanie seksem, jeśli się zgodzi to znaczy , że mu zależy, więc będzie to dopełnieniem naszego "związku". Można by przypuszczać, że tak własnie myślała...

Gość azor_lynch
nie, jesteś typowym facetem :)

Gość pawlosso231078
Do Sasza z pokoju bez klamek Po pierwsze ona do niczego mnie nie zmusiła tylko propozycja wyszła od nie po kilku rozmowach A co do tej znajomości to chciałbym by trwała nadal ale nie wiem czy tak się stanie

Gość pawlosso231078
swiatowit Coś jest w tym co ty mówisz trochę jednak poznałem chyba po też o tym w ten sposób myślałem """""""""""nie poznałeś jeszcze uniwersalnej prawdy: dupy, które spotykają się tylko na seks sa chore psychicznie albo do szpiku zepsute i jednych i drugich najlepiej unikać ! """""""""

Gość Sasza z pokoju bez klamek
ja piszę tylko swoje zdanie. Tylko winni się tłumaczą, a ty sie usprawiedliwiasz. To że gryzą cię wyrzuty sumienia świadczy o tym że coś przed nami ukrywasz, a każdy kij ma dwa końce i nie wiemy jak sytuacja wygląda od str tej laski. Świnia sam sie nazwałeś a po twoim ostatnim poście widać że mamy doczynienia z osobnikiem wulgarnym i grubiańskim 🖐️