Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foruminek

Co dla kobiet jest ważniejsze u partnera?

Polecane posty

Gość foruminek

1. atrakcyjny wygląd ( np. jakiś paker, koksu) 2. dotrzymywanie słowa ( honorowe zachowanie - daje słowo i go dotrzymuje)

Gość jakieś zaćmienie ...
3. Ambicja i pracowitość plus przyzwoite zachowanie

2. Jak dla mnie. Najważniejsze by facet był zaradny życiowo, inteligentny z poczuciem humoru. Wygląd też jest ważny ale ważniejsze jest to co ma w głowie.

Gość kawa_z_adwokatem
To stwierdzenia , czy pytania hmmm U mnie 2 jest niezwykle ważne, 1 owszem, ale bez pakerów itp :) poza tym inteligentny (poczucie humoru, lotny umysł itd.), czuły, wrażliwy, empatyczny , wyrozumialy, odważny , spokojny i stanowczy, szczery do bólu, czasem nieprzewidywalny , szalony, "czytający". Nie może być otwartą książką, bo... :(

Gość kawa_z_adwokatem
aaaaa zapomnialam , zaradny i co ważne nie może żyć moim zyciem, musi mieć swoją przestrzeń, dać mi oddychać :)

Gość brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
pwinien mieć odciętą pępowinę, nie być wiecznie przyssanym do piersi mamusi

Gość gdyby żeczywiście kobiety
takich cech szukały u mężczyzn to ja od urodzenia powinienem być zajęty

Gość silvergirl
Co wy tak z tymi pakerami i koksami?! Kiedyś może i na to laski leciały teraz ważniejsza jest WYSPORTOWANA sylwetka i płaski brzuch a nie napompowane przez zimę mięśnie żeby się w lecie pochwalić na plaży :)

Gość nie ma zaufania nie ma miłości
wiadomo,że kasa dla kobiety jest najwazniejsza, wygląd,charakter faceta w sumie jest bez znaczenia

to co mężczyzna ma w głowie jest bardzo ważne!!! wygląd też oczywiście jest istotny żeby "chemia zadziałała" ale co mi po takim hiperprzystojniaku, który w momencie kryzysu mi nie pomoże, na którego nie będe mogła liczyć w ciężkich chwilach?

Gość Członek_Forum
Nie pierdziel głupot. Jak wygląd jest nieważny to dlaczego tyle kobiet (nie tylko polki) poluje na południowców ?

nie ukrywam, kasa jest ważna, ale nie na zasadzie "muszę mieć faceta, który zarabia minimum 10 tysięcy". Tu bardziej (przynajmniej u mnie) chodzi o to, że ciężko jest potem siedzieć i zastanawiać się jak dożyć te 3 tygodnie do wypłaty. I tutaj nie chodzi chyba o to z jakiej facet pochodzi rodziny itd. bo jak chłopak jest pracowity, nie bierze kasy i nie wydaje jej w pierwszy dzień na byle głupoty to jest ok. bo to znaczy, że jemu się będzie chciało pracować i będzie dążył do tego, żeby te pieniądze jakieś były.

Gość to jest najważniejsze
Zaufanie.

miłość, opiekuńczość, zaufanie, wierność, serdeczność, umiejętność pójścia na kompromis, szczerość ... można by wymieniać długo :)

Gość Paweł 4kyu
Jakby kobieta miała do wyboru pakera z pryszczatą od koksu mordą oraz przystojnego faceta który ćwiczy sporty walki to raczej większość wybierze tego drugiego no nie ?

raczej nie rozumiem o co w ogóle chodzi z tymi koksami i pakerami, to się na serio podoba jakimś dziewczynom??? tak na prawdę podoba?

Gość takasobiejestembabka
po 1. dawanie poczucia bezpieczenstwa (co idzie w parze z zaradnoscia); po 2. humor; po 3. atrakcyjny wyglad

Gość Moniczka Śmierdząca Piczka
1, koniecznie sześciopak

Gość AnnaMeredith
2.

Gość A-G-N-E-S
Wygląd to podstawa zresztą działa to w obie strony :)

Gość A-G-N-E-S
Wielki brzuch typu piłka u mnie przekreśla faceta nawet z ładną facjatą :)

Gość nutka23
dla mnie facet po prostu musi mieć to coś, co sprawia że na sam jego widok micha sie śmieje:D więc zaiste ma te wszystkie cechy które wymieniliście:):):)