Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała czarna kawka 22

Jak dojechać z Siedlec do Arkadi w Warszawie??

Polecane posty

Pociągiem do środmieścia i potem metrem autobusem? Szkałam trasy dobrej ale jakoś nie wychodzi mi to..I jeszcze tam są teraz jakieś korki.Jakby ktoś był zaznajomiony z tematem to prosilabym o pomoc. Bede jechała w niedziele za tydzień.

Gość uwielbiam lato i upały
pociągiem do śródmieścia czy centralnego, albo jakimś busikiem bo chyba od was jeździ i metro centrum - dworzec gdański. Wysiadasz i w stonę powązek 1 przystanek tramwajowy albo na piechotkę

bimbałku, czy mówisz o własnych nogach? A może na dworzec gdański coś przyjeżdża? Nie znam się :)

jak wysiadziesz na centralnym to idz do przodu na tramwaje w kierunku żoliborza. jak na srodmiesciu to cofnij sie do metra w strone mlocin, wysiadasz na stacji dworzec gdanski i cofasz sie 1 przystanek tramwajem.

Na własnych nogach z Śródmieścia byłoby ponad pół godziny ;) Mówię o środku komunikacji miejskiej pod samą Arkadię.

Gość 56700
mozesz z centrum metrem do dworca gsanskiego wysiafasz i pichta widzisz arkadie... :)

O jamądrzejszy pan i władca swiata. Więc pytanie jak tam się dostac. W Warszawie nie bywam często ale miasto znam bo tam studiowałam jakiś czas. Tak więc? Pociąg? Gdzie wysiąść i czym dojechac. Wole pociągiem bo busik=straszne korki koło mińska. A jeszcze z mężem mamy zniżke na pociągowe bilety :P.A pociąg. 1.20 h i jesteśmy.

Dzięki poprzedniku :) Właśnie gdzieś czytałam że na gdańskim wysiadka. Sprawdze twoją radę.:)

Pisałam: w niedziele za tydzien.

Zobaczymy...od czwartej klas podstawówki ćwicze karate wyczynowo. Nawet mam jedno mistrzostwo polski w kategori do 55kg :P:P

Oczywiście w walce- semi kontakt:P:P

Mała czarna kawka 22 Zobaczymy...od czwartej klas podstawówki ćwicze karate wyczynowo. Nawet mam jedno mistrzostwo polski w kategori do 55kg Tyle kilo, to ja od niechcenia podnoszę nad głowę i rzucam :D Ale najpierw cię wykorzystam. Co się będzie dobra dupa marnowała :D🖐️

bimbałek odbiło ci? chyba że jakiś dresik z Brzeskiej czy stalowej jesteś..

haha :D mam męża od tego co chcesz mi zrobić czubiew :)

Mała czarna kawka 22 haha mam męża od tego co chcesz mi zrobić czubiew Twój mą mnie nie interesuje. Wcale nie chcę zrobnić tobie dobrze, tylko sobie :D

uwielbiam lato i upały bimbałek odbiło ci? chyba że jakiś dresik z Brzeskiej czy stalowej jesteś.. NIc mi nie odbiło. Ona dobrze wie za co. Podpadła mi tu kiedyś. ... Tylko nie pamiętam za co :P

Gość -bimbałek---
Tak się przestraszyłem swojej głupoty, że aż się wylogowałem :classic_cool: