Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmutnaSq

Czy Pocałunek to zdrada?

Polecane posty

Gość SmutnaSq

Wiem że są już podobne posty, przerobilam od góry do dołu, ale mam troche inna sytuacje, mój mąż wczoraj przyszedl do domu z malinką i powiedział że był na imprezie i jakaś dziewczyna sie do niego podwalała i zaczeła go całować, hmm... czy to jest zdrada? Sam mi sie przyznal i opowiedzial co sie stalo ze byl pijany itd Nawet się popłakał jak rozmawialismy i powiedzial ze strasznie tego żałuje i ze to najgorsza rzecz jaka w zyciu zrobil. Ale to tak bardzo boli. niemoge przestac o tym myslec...

Gość rtgrgvr54
tak...

Gość dsfds
po co go puszczasz samego na imprezy?

Gość jakies bzdury koles gada
jasne, ze zdrada, od razu skladaj pozew rozwodowy! koniec i basta!

a skad wiesz, ze mu sie to nie podobało? moze Ci wkręca, że jest inaczej, a to , ze płakał tez jest dziwne;)

Gość SmutnaSq
nieno, nie ukryl malinki a mogl bo rozmawialismy na skypie. jetsem obecnie za granica i jakby chcial to by ją zapudrowal czy cos a on ja zostawil i sam sie przyznal, a po co go puszczam na imprezy? byl poporstu z jednym kolega w pubie na piwie i tyle. nie moja wina ze takie dziwki grasuja i szukaja jakis fajnych kolesi :(

Gość SmutnaSq
chciałabym zadać pytanie jakiemuś chłopakowi, czy naprawde aż tak trudno opamiętać się nawet po kilku piwach jak przychodzi nawet ładna dziewczyna i sie podwala do niego? Co wtedy sie czuje jak sie ma zone i dziecko? nie mysli sie o nich tylko o nowej dziewczynie?

Gość klarson
zależy w co całujesz?

Gość SmutnaSq
w usta

Gość rtgrgvr54
lepie dla ciebie autorko jak wymienisz go na lepszy model;)bo ten jest zepsuty

Gość rtgrgvr54
i nie przeżywaj tak,on nie jest ciebie wart,poszukaj jakiegoś wierniejszego

Gość rtgrgvr54
i nie przeżywaj tak,on nie jest ciebie wart,poszukaj kogoś kto wie co to wierność

Gość SmutnaSq
myslisz ze taki pocalunek to powod do roztania 4 letniego malrzenstwa i powod do tego aby nasze dziecko nie mialo 2 rodzicow?

Gość SmutnaSq
myslisz ze taki pocalunek to powod do roztania 4 letniego malrzenstwa i powod do tego aby nasze dziecko nie mialo 2 rodzicow?

Gość SmutnaSq

Gość SmutnaSq
Myslisz ze jeden pocalunek to jest powod do rozwodu ? jesemy malrzenstwem 4 lata, mamy dziecko czy przez takie cos ma starcic rodzicow?

Gość Asia częstochowa
Ale ty naiwna jesteś. Masakra. Faceci chodzą na imprezy dyskoteki itp za granicą. A widz bo sama byłam dwa lata w holandii z facetami którzy żony zostawili w polsce i uwierz wcale nie tęsknili. Imprezy -zdrady. To normalność

Gość Asia częstochowa
Ale ty naiwna jesteś. Masakra. Faceci chodzą na imprezy dyskoteki itp za granicą. A widz bo sama byłam dwa lata w holandii z facetami którzy żony zostawili w polsce i uwierz wcale nie tęsknili. Imprezy -zdrady. To normalność

Gość SmutnaSq
Tyle ze on jest w polsce a ja jestem za granica

Gość rtgrgvr54
wiesz...pocałunek to zdrada,przynajmniej dla mnie,nie miał oporów z tym to i z pojsciem do łóżka może nie mieć

Gość Asia częstochowa
Biedny ten twój mąż, chodzi na imprezy, panny mu malinki robią . Pozwolił sobie na to skoro ją ma . I na pocałunek też. Przecież mógł do tego nie dopuścić. Chyba że jest upośledzonym inwalidom? Do tego na bank skoro tak robi już się przespal z kimś. Możesz być tego pewną

Gość ze swojej strony
tak, dla mnie to zdrada. Ale ja napiszę ze strony tej, która sama takiej zdrady się dopuściła - pod wpływem alkoholu pozwoliłam się pocałować innemu facetowi. I żałuję tego, strasznie. Nie wiem, po prostu nie wiem, dlaczego do tego dopuściłam. Ale wiem, że to się więcej nie zdarzy. Więc owszem, to jest zdrada, ale może naprawdę jest tak, że Twój mąż żałuje tego co się stało i to nie oznacza od razu, że Cię zdradza na prawo i lewo... Może nie warto przekreślać wszystkiego tak od razu.

Gość Asia częstochowa
No to skoro w polsce to jeszcze lepiej. Każdy facet skorzysta wiedząc że sie nie wyda. Każdy. A zwłaszcza taki śmiec jak twój

Gość SmutnaSq
Pewnie ze nie warto tego przekresac, a co mam zrobic z ta dziewczyna? znalesc ja? czy zostawic w spokoju?