Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiwiwiwii

Chce mi się płakać, że to już koniec wakacji...

Polecane posty

wiwiwiwii - A co lubisz robić? masz jakieś zainteresowania? z jakich przedmiotów jesteś całkiem dobra?

Gość wiwiwiwii
Marzy mi się Warszawa/Wrocław ... Reszty nie wiem, jestem w klasie humanistycznej, nie wiem co chcę zdawać i kim chcę być...

Ja od siebie polecam zdawać rozszerzenia , szczególnie jeśli chodzi o język obcy bądź j.polski. Na większości uczelni właśnie na to patrzą. Poza tym masz jeszcze rok czasu, może akurat znajdziesz w życiu coś co będzie Cię kręciło.Nie każdy od razu wie;)

Gość biedrawka
nie dość, że ostatni rok to czeka mnie matura i egzamin zawodowy z zakresu budownictwa co w przypadku dziewczyn jest mało spotykane dodatkowo nałożyły mi sie inne obowiązki przez co będzie sajgon jak nie wiem. mimo wszystko chciałabym mieć to za sobą już i nie poddaje się tylko dązę do celu :D

Gość jeszcze panienka z okienka
ale macie problemy dzieci, ojj biedctwa, do szkoly juz

Gość Kruprop
Ja tam nie smucę się, dla mnie końcówka raczej będzie dobrze się kojarzyć, odkładałem trochę kasy bo miałem obiecane, że pod koniec wakacji przed klasą maturalną rodzice dofinansują mi komputer do pracy (i do grania ofx 8)), co sądzicie ^^? http://www.saturn.pl/notebook-asus-f550lnv-xo271h,id-969627, ciekawe czy bf na tym pójdzie.

Gość prawictwo pospolite 143
wakacje trwają cały rok

Gość gość
Polecam zerknąc na ta stronkę www.otworzmiasto.pl Znajdziecie tutaj pewnie ciekawe imprezy na końcówkę wakacji.