Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dshgdsfhsdfh

codziennie mam do czynienia z polonofobią - jak to wytrzymać?

Polecane posty

Gość dshgdsfhsdfh

od oskarżeń Polaków o najgorsze zbrodnie do wyśmiewania ich jako głupich podludzi jak mam na to reagować? nie mam już siły może się wam wydawać że to jakieś menele, ale to bogaci, wykształceni ludzie się tak zachowują

Gość wiwiwiwii
gdzie cie tak gnębią i kto?

Gość żałuję,że jestem Polką
ja też nie znoszę Polaków! to okropny naród i żałuję,że jestem Polką, w żadnym innym narodzie nie ma tyle jadu, zawiści... Jak wyjeżdżam na wakacje to modle sie by w moim hotelu było jak najmniej Polaków...Polacy są krzykliwi, wulgarni, pijani... Zero wstydu

Gość żałuję,że jestem Polką
drugim takim plebsem jak Polacy są hiszpanie (pieniacze hałaśliwe) i portugalczycy (parobki) ludzie z innych krajów umieją się zachować a przy tym nie ma takich wyzwisk, byłam w brytanii to nikt sie nie śmiał z mojego akcentu czy czegokolwiek, a Polacy? tak :D polacy lepiej znają angielski niż anglicy :)

Gość dshgdsfhsdfh
Amerykanie i Brytyjczycy

Gość mam sposob na kazdego
amerykanie to żydy nie przejmuj się :) rządzi nimi Afrykańczyk :) a brytyjczykom możesz plunąć w twarz - powiedz im, że ich książe Karol nie zaspokoił Dajany tak jak Dodi Mohamed Al Fayed - Egipcjanic :)

Gość dshgdsfhsdfh
może i głąby, ale co z tego skoro jest ich kilkaset milionów, a ich media oglądają nawet miliardy

Gość dshgdsfhsdfh
wiedzieliście np. że w USA w dobrym tonie jest opowiadanie chamskich dowcipów o Polakach? Polak jest tam synonimem idioty, a w zależności od okazji także mordercą Żydów

ja ich nie oglądam z Brytyjczyków to tylko Latający Cyrk Montypythona :classic_cool:

Gość Men in Czarny
Husarie trza wezwać na pomoc in chyżo

Gość f.f.f.f.f.f
fajnie,że wiedzą o Polsce :D my wiemy tylko o ameryka a nie wiemy jakie są poszczegone stany ja wiem tylko kalifornia, majami, ajoła, teksas woszington oni mogliby znac tylko niemcy brytania hiszpania framcja

na moje to polska emigracja obrabia dupy rodakom bo chce zaimponować wieśniakom z Zachodu. przykład - autorka, tak mi się wydaje. to główne źródło "polonofobii" XD

Gość dshgdsfhsdfh
akurat ci co najbardziej obrażają Polaków często nigdy nie mieli z żadnym do czynienia

Gość ghdghgfdhd
no i ciekawi mnie skąd się bierze ta służalczość i przepraszanie za istnienie u część Polaków? ktoś na was pluje, a wy albo wmawiacie sobie że deszcz pada, albo usprawiedliwiacie plującego