Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eh musze kogos znalezc

Szukam od 2 miesiecy dziewczyny do pracy za granica i nie moge znalezc nikogo

Polecane posty

Gość Ja bym była chętna,
ten adres wyżej to podszyw, mój prawidłowy adres to kamilla338@gmail.com

Gość as45
do sprzatanioa mieszkan czy apartamantow tyzn klatek>?

Gość Ja bym była chętna,
już wiem że to jakas ściema, w Norwegii tyle nie płącą za sprzatanie, pewnie do burdlu jakiegoś szuka naiwnych dziewczyn

nie wiem czyj adres jest prawdziwy:O I dlatego wlasnie nie chcialam tutaj nikogo szukac. Nie to nie sa jaja, nie podaje tu adresu wlasnie z takich powodow jw.

do sprzatania domkow debilko czytac nie umiesz? pisalam juz temat ze mam 12 domkow i niewyrabiam sama

Gość Ja bym była chętna,
Mój adres jest prawdziwy amanda9@onet.eu

w Norwegi masz na reke za sprzatanie 80-100koron jak pracujesz u kogos. Sa i takie co 75 placa. Ja place 95 od tego roku z tego wzgledu, ze trzeba miesieczny bilet kupic na autobusy, tramwaje metro, a to kosztuje. Niestety, ale jak ktos bedzie pracowal z jedna z dziewczyn to bedzie jezdzil komunikacja miejska, ja jezdze samochodem, ale za paliwo tez sie rozliczam.

Gość eh musze kogos znaIezc
napisalam tu bo chcialam sie wyzalic a te sempy sie zlecialy zeby im roboty zalatwiac, ehh

Gość login.zajety.ale
Ja tez jestem chetna. To moj email: login.zajety.ale@wp.pl Napisz prosze!

Gość Ja bym była chętna,
a odchody tez sprzątacie? Bo jak tak to ja sie na to niepisze

Gość login.zajety.ale
login.zajety.ale@wp.pl

Gość login.zajety.ale
Ja na serio pisze

Gość ja chcę pracować
Mam 31 lat, od 10 lat dorabiam sprzątając, więc ta praca jest jakby dla mnie. Obecnie szukam stałej pracy najlepiej za granica poniewaz tytaj z tego nie da się utrzymać. Jeśli chcesz to napisz do mnie, mogę nawet ściągnąć koleżankę, koleżanka ma 35 lat i podobnie jak ja dorabia sprzątaniem. moj mail majawo onet.eu (bez spacji)

Gość Ja bym była chętna,
odpisz na ten dorota1979@onet.pl idioci się podszywają proszę napisac na maila, odpiszę

wyslalam do jezynki i dziewczyny co ma w mailu majowo. Napisalam wam to samo, jak sa pytania to czekam. Ja w sumie mialabym kilka w wasza strone ale najpierw chcialam przedstawic jasne warunki.

Gość tez mi sie wydaje, ze
do burdelu szuka naiwniary. Dziewczyny nie dajcie sie nabrac bo handel ludzmi w dziejszych czasach to norma :( Ogladalyscie "Mam na imie Justine"? Autorko/autorze ( bo podejrzewam., ze jestes facetem jakis czas temu zalozyles identyczny temat , pamietam bo wtedy tez wszystkich przestrzegalam przed Toba.

Po pierwsze musisz wiedziec, ze prostytucja w Norwegii jest zakazana wiec oszczedz sobie. Oczywiscie sa prostytutki, ale z walsnej dobrej woli i zadna z nich oczkiem nie mrugnie za 100koron:) Tam sa stawki ogromne, inne realia po prostu. Norwegia to ogromnie przyjazny kraj obcokrajowcom, tu sie nie da kogos zmuszac do prostytucji, jakbym chciala juz handlowac zywym towarem to nie w tym kraju:D I nie zakladalam tu wczesniej zadnego tematu:)

aha co do stawki to prosze dowiedzcie sie najpierw jakie sa w Norwegii i nie piszcie, ze to podejrzanie wysoka stawka:D Poza Oslo stawki wahaja sie od 70 do 85NOK w Oslo wiecej, bo i zycie drozsze:) Oczywiscie sa i takie ktore nie placa za godzine a za 6000NOK miesiecznie tyrasz dzien w dzien. No jesli dla kogos to uczciwsza propozycja to prosze bardzo.

Gość skonczy sie przyjazn
Taaak, Przyjazny obcokrajowcom moze teraz ale zaraz skonczy sie ta przyjazn jak ich najedzie kolejne kilka milionow Polakow, z Rumunami juz sobie rady nie daja.

w polsce już nic nie ma ten kraj jest w rozkładzie wspólczuję tym,którzy nie maja szansy wyjachać stąd i zyją za nędzne emerytury 600 zł to jest dramat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jezynka tez juz odpisalam:) No coz Rumunii maja w Norwegii nie sa na takich samych prawach jak Polacy nie dlatego, ze ich jest pelno:D Tylko dlatego, ze kradna, matacza. Polacy jacy sa tacy sa, ale przynajmniej wieksza czesc uczciwie pracuje i sa dobrymi fachowcami:) Nie ma co nas porownywac do Rumunow:O Pojedz na wschodnia czesc Oslo i zobacz kto na siatkach brudne szmaty recznie rpane na chodniku wiesza i mieszka w samochodzie. Polacy czy Rumuni?:P

Gość yatta
Autorko, to ja, ta, która ma 40+. :) Jeśli jeszcze "nabór" trwa ;) to podaję maila: euterpe123@wp.pl

napisalam. To nie nabor:D Bo w sumie nie wiem czy uda mi sie na powaznie tu kogos znalezc. Zawsze to forum traktuje z przymruzeniem oka. No, ale napisac zawsze moge maila, nigdy nie wiadomo kogo i gdzie spotkamy.

Gość ale rarytas
Powiem ci tak marne szanse na znalezieni kogos chetnego do pracy. Taka prawda Polacy robia sie coraz bardziej leniwi. Moj znajomy ma firme i nie zatrudnia juz "swiezych" po przyjezdzie z Polski bo wymagania to maja wielkie a pracuja tak ze szkoda gadac najlepiej z piwkiem pod grusza by lezeli,a stawki godzinowe to oczekuja takie jak fachowcy po kilku latach pracy za granica! woli zatrudniac takich ktorzy sa juz tutaj i wiedza jak sie pracuje za granica a placi im dobrze bo ludzie juz pracuja u niego po 10 lat.

Gość all about...
Napisz proszę do mnie też maila, ja bylabym bardzo zainteresowana. Bardzo zalezy mi na wyjezdzie do Norwegii, jestem zmotywowana do pracy i dam z siebie wszystko, ale niestety nie znam jezyka norweskiego, angielski slabo. Napisz proszę na caguadte@poczta.fm, nic nie tracisz a mozesz zyskac solidnego pracownika :)