Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dark_ side

Chyba jestem tu dziś sama

Polecane posty

Nie jestem maleńka, mam prawie 180 cm wzrostu i 250 kilo wagi. :classic_cool: 15 stopni i z gołą tzipką, oszalałeś chyba. :D Zasmarkana jestem i zacięłam sobie intymne miejsce. :O Jestem skazana na piżamę. :D Jaką masz książkę Dark? Ja teraz czytam "Władców, tyranów, dyktatorów". Odświeżam umysł i będę kurrwa jak brzytwa! :D

Najczęściej czytam kilka rzeczy jednocześnie. Ta która leży obok to "blog osławiony między niewiastami" Andrusa. Ni to książka ni wydra:D, ale fajne nawet.

Dlaczego od razu sztywniara? Przyuczam się do zawodu. :classic_cool: Romantycznych książek się już dość naczytałam (nawet raz zdarzyło mi się mieć w rękach harlequina :classic_cool:). W sumie to bym Jane Austen poczytała dzisiaj do poduchy, ale nie mam, bo pożyczyłam. :O

Czytałam ostatnio (za namową vievióra) Palahniuka, między innymi opowiadanie "Flaki" to jest dopiero rzeźnia. Facet ma zryty czajnik na maxa🖐️🖐️🖐️ p.s. Palahniuk, nie vieviór, chociaż...;)🖐️

Widziałam. :O Wiem, wiem, wstyd straszny. Oficjalnie wypisuję się z uczestnictwa z kafe-spotkania, bo nie bedę w stanie spojrzeć Ci w oczy. :(

Gość Obrzyganie
mogę cie za jaja potrzymać :classic_cool: